Yakın

Yakın

Son dakika Yakın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yakın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yakın haber sayfamızda...

Yakın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 218.385 yakın haberi bulunmuştur.
Ümit Karan'ı şoke eden Fatih Terim şakası! Morali bozuldu, terlemeye başladı
Ümit Karan'ı şoke eden Fatih Terim şakası! Morali bozuldu, terlemeye başladı Futbol oynamayı bırakan ve antrenör olarak kariyerine devam eden Ümit Karan, geçtiğimiz gün bir programa katıldı. Ünlü ismin yayına telefonla katılan yakın arkadaşı İsmail Baki Tuncer, yaptığı Fatih Terim taklidi ile arkadaşı Ümit Karan'ı şoke etti.
16.04.2024 Cadde
DEPREM HABERLERİ 16 NİSAN 2024 | SON DAKİKA DEPREMLER AFAD/KANDİLLİ: Deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde?
DEPREM HABERLERİ 16 NİSAN 2024 | SON DAKİKA DEPREMLER AFAD/KANDİLLİ: Deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde? Deprem haberleri yakından takip ediliyor. Deprem kuşağında yer alan ülkemizde birçok bölgede sık sık deprem meydana gelmektedir. Bulunduğu bölgede ve yakın çevresinde deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar son depremler listesine bakarak en son nerede deprem olduğunu görüntüleyebiliyor. İşte 16 Nisan 2024 son dakika depremler.
16.04.2024 Bilgi Rehberi
CHP’de peş peşe seçim analizi toplantıları: Yeni dönemin yol haritası
CHP’de peş peşe seçim analizi toplantıları: Yeni dönemin yol haritası CHP, yerel seçimlerin ardından ilk MYK toplantısını dün yaptı. Toplantıda, yeni dönemin yol haritası ve izlenecek stratejiler ele alındı. Yarın ve perşembe Meclis grubu, cuma PM toplanacak.
16.04.2024 Gündem
DAEŞ iddianamesinden detaylar: Askeri tesislere ve Meclis’e saldıracaklardı
DAEŞ iddianamesinden detaylar: Askeri tesislere ve Meclis’e saldıracaklardı İstanbul'da Santa Maria kilisesine saldırı düzenleyen DEAŞ terör örgütünün hücresiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
16.04.2024 Gündem
İstanbul depreminde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor'
İstanbul depreminde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor' Depremlerin çok net olmasa da ortalama bir tekerrür süresi olduğunu sıklıkla belirten deprem uzmanları, megakent İstanbul için tehlike çanlarının artık daha şiddetli çaldığını söylüyor. Pek çok riskli bina içinde, depreme nerede yakalanacağınız hiç de belli olmayabilir. Peki, metrolarda ya da Avrasya Tüneli'nde yani yerin metrelerde derininde yakalansanız ne olurdu? Uzmanına sorduk.
16.04.2024 Yaşam
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı...
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı... İran’dan gönderilen füze ve SİHA’ları durduran İsrail’in, bunda nasıl başarılı olduğuna dair detaylar ortaya çıktı. İran’dan fırlatılan füzelerin büyük çoğunluğu İsrail hava sahasına dahi giremedi.
16.04.2024 Dünya
CHP'den YSK'ya Hatay için 'tam kanunsuzluk' başvurusu
CHP'den YSK'ya Hatay için 'tam kanunsuzluk' başvurusu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' nedeniyle başvuru yaptı.
15.04.2024 Gündem
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Teknoloji
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında ünlü sunucu Hakan Ural, hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yaptı.
15.04.2024 Cadde
Sydney'deki AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırgan 'özellikle kadınları hedef aldı'
Sydney'deki AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırgan 'özellikle kadınları hedef aldı' Avustralya’da polis, Sydney'deki bir alışveriş merkezinde düzenlediği bıçaklı saldırıda altı kişiyi öldüren saldırganın doğrudan kadınları hedef aldığının net olduğunu açıkladı.
15.04.2024 Dünya
Bağcılar’da şoke eden olay! Çay içerken yanına yaklaşıp vurdu
Bağcılar’da şoke eden olay! Çay içerken yanına yaklaşıp vurdu Bağcılar’da motosikletli kasklı bir şüpheli çay ocağında oturan 1 kişiye silahlı saldırıda bulundu. Bacağından yaralanan Ahmet F. sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
15.04.2024 Haberler
Bağcılar’da şoke eden olay! Çay içerken yanına yaklaşıp vurdu
Bağcılar’da şoke eden olay! Çay içerken yanına yaklaşıp vurdu Bağcılar’da motosikletli kasklı bir şüpheli çay ocağında oturan 1 kişiye silahlı saldırıda bulundu. Bacağından yaralanan Ahmet F. sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
15.04.2024 Gündem
Fas’tan Yozgat’a gelin geldiler, aynı düğünle dünyaevine girdiler
Fas’tan Yozgat’a gelin geldiler, aynı düğünle dünyaevine girdiler Yozgat’ta Şükrü ve Ahmet Seyfullah Yılmaz isimli iki kardeş, Faslı Hacer ve Oumaima ile aynı anda düğün yaparak dünyaevine girdiler.
15.04.2024 Haberler
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile eski eşi Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada, 9 Nisan'da 11 yaşına bastı. Yıldız, kameralardan uzak tutmaya özen gösterdiği Elif Ada'nın doğum gününü sürpriz parti ve duygusal bir mesajla kutladı. Yaş günü paylaşımına kayıtsız kalmayan ünlü isimlerden biri de Hülya Avşar oldu.
15.04.2024 Magazin
Senad Ok'tan Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Kendini değiştirmesi lazım! Böyle giderse yollar ayrılır
Senad Ok'tan Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Kendini değiştirmesi lazım! Böyle giderse yollar ayrılır Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük engelini 2-1'lik skorla aştı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, galibiyet sonrası sarı-lacivertli takımdaki gelişmeleri aktardı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Ramazan Bayramı turizm sektörüne ilaç oldu
Ramazan Bayramı turizm sektörüne ilaç oldu 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk verileri geldi. Özellikle Antalya ve Ege’de açık olan oteller, 9 gün boyunca doluluk oranı yüzde yüz olarak gerçekleşti.
15.04.2024 Ekonomi
Gölbaşı'nda kamyona çarpan otomobilin sürücüsü öldü
Gölbaşı'nda kamyona çarpan otomobilin sürücüsü öldü Park halindeki hafriyat kamyonuna arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Sedat Çakmak (29), hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile eski eşi Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada, 9 Nisan'da 11 yaşına bastı. Yıldız, kameralardan uzak tutmaya özen gösterdiği Elif Ada'nın doğum gününü sürpriz parti ve duygusal bir mesajla kutladı. Yaş günü paylaşımına kayıtsız kalmayan ünlü isimlerden biri de Hülya Avşar oldu.
16.04.2024 Cadde
Ev sahibinden Arda Turan'a şok suçlama: 230 bin euro zarar! 'Kumandayı havuza atardı'
Ev sahibinden Arda Turan'a şok suçlama: 230 bin euro zarar! 'Kumandayı havuza atardı' Arda Turan'ın Barcelona'da oynarken oturduğu evin sahibi, İspanyol basınana çarpıcı açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 Futbol
İran ve İsrail ordularını karşılaştırdılar! Dünyanın merak ettiği soruya ABD'li dergi noktayı koydu
İran ve İsrail ordularını karşılaştırdılar! Dünyanın merak ettiği soruya ABD'li dergi noktayı koydu ABD merkezli Globalfire, İran ve İsrail ordularının bütün özelliklerini karşılaştırdı. Söz konusu analiz adeta iki ülkenin olası bir savaşa girmesi durumundaki sonucu yansıtıyor.
15.04.2024 Dünya
Yozgat’a gelin geldiler, aynı düğünle dünya evine girdiler!
Yozgat’a gelin geldiler, aynı düğünle dünya evine girdiler! Yozgat’ta Şükrü ve Ahmet Seyfullah Yılmaz isimli iki kardeş, Faslı Hacer ve Oumaima ile aynı anda düğün yaparak dünya evine girdiler.
15.04.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
15.04.2024 Futbol
Yönetmen Francis Ford Coppola'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti
Yönetmen Francis Ford Coppola'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti Sinema tarihine damga vurmuş ve hafızalarda yer edinmiş olan kült filmlerden 'The Godfather' (Baba)'ın ünlü yönetmeni Francis Ford Coppola'nın 60 yıllık eşi ve aynı zamanda iş arkadaşı Eleanor Coppola'dan acı haber geldi. Ünlü isim, 87 yaşında hayatını kaybetti.
15.04.2024 Cadde
Ayşegül Yıldız'dan Aydemir Akbaş'a bayram ziyareti! 'Dualarınızı eksik etmeyin'
Ayşegül Yıldız'dan Aydemir Akbaş'a bayram ziyareti! 'Dualarınızı eksik etmeyin' İbrahim Tatlıses ile 2011–2013 yılları arasında süren evliliğinden Elif Ada adında bir kızı dünyaya gelen Ayşegül Yıldız, ünlü türkücünün yakın arkadaşı olan ve "Bendeki yeri çok ayrıdır" dediği Aydemir Akbaş'a bayram sürprizi yaptı. Yıldız, kanser tedavisi gören 88 yaşındaki sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi de verdi.
15.04.2024 Cadde
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde İsrail ordusu İran'ın geçtiğimiz gece düzenlediği 300'den fazla İHA ve balistik füze saldırılarında Necef çölündeki Nevatim Askeri Üssü'nün hafif derecede zarar gördüğünü ancak buradaki sistemlerin çalışır durumda olduğunu bildirdi. Peki İsrail'in hava savunma sisteminde neler var? İran'ın füzeleri etkili olabilir mi? İşte haberin ayrıntıları...
15.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yakın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.