Yakıt Tasarrufu

Yakıt Tasarrufu

Son dakika Yakıt tasarrufu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yakıt tasarrufu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yakıt tasarrufu haber sayfamızda...

Yakıt Tasarrufu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.028 yakıt tasarrufu haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu açıkladı! 117 bin 537 araç geçişi ile rekor kırıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! 117 bin 537 araç geçişi ile rekor kırıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 13 Nisan tarihinde Osmangazi Köprüsü’nden 117 bin 537 araç geçtiğini açıklarken, bu anlamda tüm zamanların rekorunun kırıldığını söyledi.
14.04.2024 Ekonomi
Türk Hava Yolları 2023’te taşıdığı yolcu sayısını açıkladı
Türk Hava Yolları 2023’te taşıdığı yolcu sayısını açıkladı Türk Hava Yolları, 2023 yılına ilişkin finansal sonuçlarını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. 2023 yılında 83,4 milyon yolcu taşıyan havayolu şirketi, geçen yıla göre yurt içi kapasitesini yüzde 23,5, yurt dışı kapasitesini ise yüzde 16 artırdı.
4.04.2024 Ekonomi
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Haberler
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe...
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe... AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Gündem
TÜVTÜRK çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Araç muayene istasyonu kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
TÜVTÜRK çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Araç muayene istasyonu kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? TÜVTÜRK; Türkiye'de periyodik araç muayenesinde yetkili ve görevli tek kuruluş olarak uluslararası standartlarda gerçekleştirdiği periyodik araç muayenesi hizmeti ile trafik ve araç güvenliğine katkı sağlamayı hedefleyen, konusunda uzman bir kuruluştur. Araç sahipleri periyodik muayene günleri geldiğinde "Araç muayene istasyonu kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?" diye sorguluyor.
9.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu'ndan Avrasya Tüneli açıklaması: Ekonomiye katkı 1.5 milyar dolar
Bakan Uraloğlu'ndan Avrasya Tüneli açıklaması: Ekonomiye katkı 1.5 milyar dolar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu dünyanın sayılı projeleri arasında yer alan Avrasya Tüneli’nin 7 yıldır İstanbul’un trafiğine hizmet verdiğini ve açılışından bu yana tünelden 123 milyon birim araç geçişi yapıldığını bildirdi.
20.12.2023 Ekonomi
Cebe tasarruf yaptıran kombi yöntemi! Kış aylarında doğal gaz faturanız yarı yarıya inecek
Cebe tasarruf yaptıran kombi yöntemi! Kış aylarında doğal gaz faturanız yarı yarıya inecek Soğuk havaların baş göstermesi ile birlikte kombiler yakılmaya başladı. Ancak evimizi ısıtırken yaptığımız bazı hatalar doğal gaz faturasına yansıyor. İşte cebe tasarruf sağlayan ve doğal gaz faturasını yarıya indirmenize yarayacak olan o yöntem.
21.11.2023 Yaşam
TAKMAYANA CEZA! KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU 2023 |  Kar lastiği uygulaması ne zaman başlıyor? Kış lastiği hangi ayda takılır ve hangi araçlar için zorunlu?
TAKMAYANA CEZA! KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU 2023 | Kar lastiği uygulaması ne zaman başlıyor? Kış lastiği hangi ayda takılır ve hangi araçlar için zorunlu? Kış lastiği takma zorunluluğu yağışların etkili olmasıyla birlikte gündeme geldi. Kış aylarında uygulanan zorunlu kış lastiği takma uygulamasının ne zaman başlayacağı ve şartların ne olduğu araç sahipleri tarafından merak edilirken "2023 kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği hangi ayda takılır ve hangi araçlar için zorunludur? Kış lastiği takmamanın cezası var mı ne kadar?" sorularının yanıtı sorgulanıyor. İşte zorunlu kış lastiği takma tarihi ve şartları...
20.11.2023 Bilgi Rehberi
Araç tercihleri değişiyor! Özel araçlarda LPG’ye dönüş başladı
Araç tercihleri değişiyor! Özel araçlarda LPG’ye dönüş başladı LPG'li araçlara ilgi arttı. 100 kilometrelik bir yolda benzinli araçlara göre yakıtta yüzde 50'ye yakın tasarruf sağlayan LPG'li araçlar, yeniden birçok vatandaşın tercihi oldu.
22.08.2023 Ekonomi
100'üncü yılda 100 uçak eşiğini aşacak
100'üncü yılda 100 uçak eşiğini aşacak Pegasus Hava Yolları CEO'su Güliz Öztürk, "En büyük hedefim, Pegasus'un başarısını bir üst seviyeye taşımak. Filo büyüklüğümüzün Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 uçak eşiğini aşmasını ve büyümeye devam etmesini planlıyoruz" diyor.
14.07.2023 Milliyet Executive
Bakan Özhaseki: Bakanlık binasında 100 milyon lirayı aşkın tasarruf sağladık
Bakan Özhaseki: Bakanlık binasında 100 milyon lirayı aşkın tasarruf sağladık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bakanlık binasında uygulanan akıllı sistem ile 100 milyon lirayı aşkın elektrik, su ve yakıt tasarrufu sağlandığını bildirdi.
10.07.2023 Haberler
Bakan Özhaseki: Bakanlık binasında 100 milyon lirayı aşkın tasarruf sağladık
Bakan Özhaseki: Bakanlık binasında 100 milyon lirayı aşkın tasarruf sağladık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bakanlık binasında uygulanan akıllı sistem ile 100 milyon lirayı aşkın elektrik, su ve yakıt tasarrufu sağlandığını bildirdi.
10.07.2023 Ekonomi
En sürdürülebilir bayrak taşıyıcı
En sürdürülebilir bayrak taşıyıcı 2022’de 57 bin 581 ton yakıt tasarrufu sağlayarak 181 bin 379 ton sera gazı salımının önüne geçen THY, ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu’ seçildi.
5.07.2023 Ekonomi
THY, ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu’ oldu
THY, ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu’ oldu Türk Hava Yolları, uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülünün sahibi oldu. Ödülle ilgili Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “2008’den bu yana karbon ayak izini azaltmak için 100’den fazla operasyonel optimizasyon projesi yürüten şirketimiz, 2022’de 57 bin 581 ton yakıt tasarrufu sağlayarak 181 bin 379 ton sera gazı salımının önüne geçti” dedi.
4.07.2023 Ekonomi
‘Gelecekten bugüne mektup gibi’
‘Gelecekten bugüne mektup gibi’ Uuslararası bilim kurgu festivallerinden ödüllerle dönen “Bir Zamanlar Gelecek: 2121”in yönetmeni ve senaristi Serpil Altın ile konuştuk.
18.06.2023 Kültür Sanat
Bakan Karaismailoğlu: “Bir taraftan yüzyılın afeti ile mücadele ettik, bir taraftan projelerimizi bitirdik”
Bakan Karaismailoğlu: “Bir taraftan yüzyılın afeti ile mücadele ettik, bir taraftan projelerimizi bitirdik” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, bir taraftan yüzyılın afeti depremle mücadele ettiklerini bir taraftan da Türkiye’nin her yerinde projeleri bitirdiklerini belirterek, “Büyüklük bu, güçlü devlet olmak bu. İşte nereden nereye” dedi.
12.05.2023 Ekonomi
İşin gizli formülü KAZAN-KAZAN
İşin gizli formülü KAZAN-KAZAN Üretim ve tüketim modeli olarak Sütaş'ta döngüsel ekonomiyi benimsediklerini anlatan Duygu Yılmaz, şirket kârlılığını korurken, çiftçilerin de kazanmasını sağladıklarını ve çevresel etkiyi minimize ettiklerini vurguluyor.
10.05.2023 Milliyet Executive
Yeşil dönüşüme destek oluyor
Yeşil dönüşüme destek oluyor TEMSA, küresel pazarlardaki büyümesinin yanında yurt içinde de araç parkını genişletmeyi sürdürdüğünü duyurdu. Türkiye’deki belediyelerin filo yaşının düşürülmesine ve yakıt tasarrufu yüksek araçlarla kamunun üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasına destek olduğunu açıklayan TEMSA, Adana Büyükşehir Belediyesi ile birlikte son dönemde Türkiye’de gerçekleşen en büyük teslimatlardan birine imza attı.
6.05.2023 Ekonomi
‘Düşük Karbon Kahramanı’ ödülünü aldı
‘Düşük Karbon Kahramanı’ ödülünü aldı Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği tarafından, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ana desteğinde gerçekleştirilen 8. Karbon Zirvesi’nde PETRONET, Düşük Karbon Kahramanı ödülüne layık görüldü.
4.05.2023 Ekonomi
11 milyar TL'lik projede çalışmalar devam ediyor: İki şehir arası 15 dakikaya inecek
11 milyar TL'lik projede çalışmalar devam ediyor: İki şehir arası 15 dakikaya inecek Karadeniz Sahil Yolu Projesi çerçevesinde olan ve 2019 yılında ilk etabı tamamlanarak hizmete açılan, Ordu Çevre Yolu’nun ikinci etabında çalışmalar devam ediyor. Yol tamamlandığında yakıt ve zaman tasarrufu sağlayacak, 45 dakikalık Ordu-Giresun arası 15 dakikaya inecek.
23.03.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu'ndan Avrasya Tüneli'nden geçen 100 milyonuncu araca hediye
Bakan Karaismailoğlu'ndan Avrasya Tüneli'nden geçen 100 milyonuncu araca hediye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Avrasya Tüneli Kontrol Merkezi'nde Avrasya Tüneli'nde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin açıklama yaptı.
3.02.2023 Haberler
Bakan Karaismailoğlu'ndan Avrasya Tüneli'nden geçen 100 milyonuncu araca hediye
Bakan Karaismailoğlu'ndan Avrasya Tüneli'nden geçen 100 milyonuncu araca hediye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Avrasya Tüneli Kontrol Merkezi'nde Avrasya Tüneli'nde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin açıklama yaptı.
3.02.2023 Ekonomi
Körfez’de otobüs sayısı 100’e ulaştı
Körfez’de otobüs sayısı 100’e ulaştı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, filosuna kattığı 25 adet Otokar Marka Centro model yeni otobüsle; Edremit, Havran, Ayvalık ve Burhaniye ilçelerinde toplu ulaşımın kalitesini artırıyor. Mevcut 75 adet araç sayısı, Euro6 küçük otobüslerin hizmete girmesi ile birlikte 100’e çıktı.
17.01.2023 Ege
Müteahhitlere çevreci beton şartı
Müteahhitlere çevreci beton şartı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca yapılacak sosyal konutlar, sıfır atık ve enerji verimliliğine uyumlu olarak çevreci uygulamalarla inşa edilecek.
16.01.2023 Ekonomi
ESHOT’tan çevre dostu uygulama
ESHOT’tan çevre dostu uygulama İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, enerji verimliliğini artırmaya yönelik çalışmalarıyla otobüslerin yakıt giderlerinden tasarruf sağladı, kentin karbon ayak izini de azalttı.
18.12.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Yakıt Tasarrufu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.