Yakup Aslan

Yakup Aslan

Son dakika Yakup Aslan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yakup Aslan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yakup Aslan haber sayfamızda...

Yakup Aslan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 581 yakup aslan haberi bulunmuştur.
T.C. KIRŞEHİR 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
T.C. KIRŞEHİR 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN ESAS NO : 2020/486 Esas DAVALI : ALİŞEN ASLAN T...
14.06.2023 Resmi İlanlar
Bu kez polise, kendilerini komiser olarak tanıtınca yakalandı!
Bu kez polise, kendilerini komiser olarak tanıtınca yakalandı! Konya’da telefon dolandırıcıları Yakup Aslan (24) ve Velid  Ayaka (30), dolandırmaya çalıştıkları kişi polis memuru çıkınca kısa sürede yakayı ele verdi. 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
7.01.2020 Gündem
Mardin'de kamyonet, özel halk otobüsü ile çarpıştı: 1 yaralı
Mardin'de kamyonet, özel halk otobüsü ile çarpıştı: 1 yaralı Mardin’de kamyonetin, özel halk otobüsüne arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
21.11.2019 Gündem
Mustafa Koç'a vefa...
Mustafa Koç'a vefa... İstanbul'da kalp krizi nedeniyle ölen ve Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilen işadamı Mustafa Koç'un kabrine ziyaretçi akını var. Çiçeklerle donatılan mezarda 24 saat nöbet tutuluyor. Koç'un annesi Çiğdem Simavi, halası Semahat Arsel ve kardeşi Ali Koç dün mezarlığa geldi ve dua okudu. Anne Çiğdem Simavi'nin, oğlunun mezarında gözyaşı döktüğü, hala Semahat Arsel'in yanında getirdiği Yasin-i Şerif'i okuduğu görüldü.
26.01.2016 Gündem
"Her şeyin bir sonu vardır"
"Her şeyin bir sonu vardır" 30 Kasım Pazartesi günü Fenerbahçe’ye konuk olacak Trabzonspor, son 18 deplasman maçında sarı-lacivertlileri yenemedi.
30.06.2020 Trabzonspor
Kadıköy'de 'Fırtına' yok!
Kadıköy'de 'Fırtına' yok! Spor Toto Süper Lig'de 30 Kasım Pazartesi günü Fenerbahçe'ye konuk olacak Trabzonspor, rakibi karşısında deplasmanda galibiyet hasreti çekiyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Tahkim’den ret
Tahkim’den ret Tahkim Kurulu, TFF Başkan Vekili İbrahim Usta, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bordo-mavili kulübün 8 yöneticisine PFDK’nın verdiği cezaları onadı.
30.06.2020 Trabzonspor
Tahkim Kurulu, Trabzonspor'a verilen cezaları onadı
Tahkim Kurulu, Trabzonspor'a verilen cezaları onadı Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 280 gün hak mahrumiyeti ve 150 bin TL para cezasını onadı. Kurul ayrıca Trabzonspor'a verilen 2 maç seyircisiz oynama cezasına yapılan itirazı da reddederek, cezayı onama kararı aldı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor sözlü savunma isteyecek
Trabzonspor sözlü savunma isteyecek Gaziantepspor maçından sonra meydana gelen olaylarla ilgili Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve 8 yöneticiye verilen cezalar Trabzonspor'da büyük tepkilere sebep olurken Tahkim Kurulu'ndan talep edilecek sözlü duruşmalı savunma için hazırlık yapılmaya başlandı.
30.06.2020 Trabzonspor
Tarihi fatura: 9 yıl & 2 milyon TL
Tarihi fatura: 9 yıl & 2 milyon TL Gaziantepspor maçı sonrasında hakemleri ve gözlemciyi soyunma odasında alıkoyan Trabzonlular, PFDK tarafından ağır cezalara çarptırıldı.
30.06.2020 Trabzonspor
PFDK'dan tarihi fatura!
PFDK'dan tarihi fatura! TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili İbrahim Usta'ya 1 yıl 6 ay, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na 280 gün hak mahrumiyeti, Trabzonspor Kulübü'ne de 2 maç seyircisiz oynama cezaları verdi.
30.06.2020 Trabzonspor
İbrahim Usta tarihe geçti!
İbrahim Usta tarihe geçti! TFF Başkan Vekili İbrahim Usta, Trabzonspor-Gaziantepspor maçı sonrası olaylara karıştığı gerekçesiyle Disiplin Kurulu'na gitti.
1.07.2020 Futbol
Trabzonspor PFDK'ya sevkedildi!
Trabzonspor PFDK'ya sevkedildi! Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 8 yönetici ve sportif direktör Süleyman Hurma ile bordo-mavili kulüp PFDK'ya sevkedildi.
30.06.2020 Trabzonspor
Usta da vardı
Usta da vardı Olaylar sırasında koridorda Yakup Aslan, Ali Kemal Başaran, Köksal Güney, Onur İncehasan, Tayfun Kahyaoğlu ve Mehmet Terzi gibi isimlerin yanı sıra TFF Başkan vekili İbrahim Usta’nın da bulunduğu ve tepki gösterenler arasında yer aldığı ortaya çıktı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor - Gaziantespor maçının hakemleri stattan 4 saat sonra çıkabildiler
Trabzonspor - Gaziantespor maçının hakemleri stattan 4 saat sonra çıkabildiler Spor Toto Süper Lig'de 2-2 berabere sona eren Trabzonspor-Gaziantepspor maçını yöneten karşılaşmanın hakemi Çağatay Şahan ve yardımcıları yaklaşık 4 saat sonra stattan ayrılabildi.
1.07.2020 Futbol
Trabzonspor’da kara kedi ve büyülü bayrak iddiası
Trabzonspor’da kara kedi ve büyülü bayrak iddiası LİGDE 4 maçlık yenilgi serisinin ardından Medicana Sivasspor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Trabzonspor’un tesislerindeki kara kedilerin toplatıldığı iddia edilirken Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, büyü bozmak için kulüp flamasını hocalara okuttuğu iddialarını yalanladı.
30.06.2020 Trabzonspor
"Yine erken seviniyorlar"
"Yine erken seviniyorlar" Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, beraat eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer sanıkların erken sevindiğini söyledi.
30.06.2020 Trabzonspor
Yakup Aslan: "Aziz Yıldırım erken seviniyor"
Yakup Aslan: "Aziz Yıldırım erken seviniyor" Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Şike Davası'nda beraat eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer sanıkların erken sevindiğini söyledi.
30.06.2020 Trabzonspor
Şota Arveladze haklı çıktı
Şota Arveladze haklı çıktı Trabzonspor Teknik Direktörü Şota’nın ısrarla istediği başarılı stoperler Djilobodji ile Dnipro’lu Douglas’ın bir türlü transfer edilememesi, ligde üst üste alınan 3 mağlubiyette ağır bir fatura olarak kendini gösterdi.
30.06.2020 Trabzonspor
Yakup Aslan: '8 puanımız gasbedildi!'
Yakup Aslan: '8 puanımız gasbedildi!' Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, ligin ilk 7 haftasında hakem hataları nedeniyle 8 puan kaybettiklerini öne sürdü.
1.07.2020 Futbol
Yenilgiye davet
Yenilgiye davet Şota Arveladze’nin, Galatasaray maçındaki kadro tercihleri yenilgiye davetiye çıkardı. Son 2 haftada 4 puan kazandıran Oscar Cardozo ile takımın yıldızları Mehmet Ekici ve Yusuf Erdoğan’ın yedek beklemesi Aslan’ın ekmeğine yağ sürdü.
30.06.2020 Trabzonspor
Yakup Aslan: 'Mağduriyetlerin hesabını kim ödeyecek?'
Yakup Aslan: 'Mağduriyetlerin hesabını kim ödeyecek?' Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Arslan, Galatasaray maçını kaybetmelerinin iki önemli etkeni olduğunu, bunlardan birinin, futbolcuların değerlendiremediği net gol pozisyonları ve yedikleri hatalı gol, ikinci ve esas etkenin ise maçın hakeminin adaletsiz yönetimi olduğunu savundu.
30.06.2020 Trabzonspor
Milyonda bir görülen hastalık!
Milyonda bir görülen hastalık! Artvin'de, halk arasında 'aslan sendromu' olarak bilinen bir hastalıkla doğan 6 aylık Mustafa Kemal Durmuş'un ailesi çocuklarının milyonda bir görülen bu hastalıktan kurtulması için yardım bekliyor!
4.09.2015 Genel Sağlık
‘Haram puan istemiyoruz’
‘Haram puan istemiyoruz’ Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, ligin ilk 2 haftasında Bursaspor ve Beşiktaş maçlarında penaltılarının verilmediği savunarak, “Akhisar Belediyespor maçında ise lehimize yanlış bir penaltı verildi. Sonucu etkileyecek, lehimize veya aleyhimize hata yapılmasını istemiyoruz. Biz haram puan istemiyoruz, hakkımız neyse onu alalım” dedi.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Yakup Aslan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.