Yakutistan

Yakutistan

Son dakika Yakutistan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yakutistan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yakutistan haber sayfamızda...

Yakutistan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 107 yakutistan haberi bulunmuştur.
Rusya’da yolcu uçağı donan nehre indi
Rusya’da yolcu uçağı donan nehre indi Rusya’nın Yakutistan bölgesinde 30 yolcunun bulunduğu uçağın pilotu, pist yerine havaalanının yan tarafındaki donan nehre iniş yaptı.
28.12.2023 Dünya
Rusya’da yolcu uçağı havaalanının yanındaki donan nehre indi
Rusya’da yolcu uçağı havaalanının yanındaki donan nehre indi Rusya’nın Yakutistan bölgesinde 30 yolcunun bulunduğu uçağın pilotu, pist yerine havaalanının yan tarafındaki donan nehre iniş yaptı.
28.12.2023 Haberler
Rusya’da termometreler eksi 56 dereceyi gösterdi
Rusya’da termometreler eksi 56 dereceyi gösterdi Rusya’nın Sibirya bölgesinde yer alan Yakutistan’da termometreler eksi 56 dereceyi gösterirken, başkent Moskova beyaza büründü.
5.12.2023 Dünya
Moskova beyaza büründü! Kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı
Moskova beyaza büründü! Kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı Rusya’nın Sibirya bölgesinde yer alan Yakutistan’da termometreler eksi 56 dereceyi gösterirken, başkent Moskova beyaza büründü.
4.12.2023 Dünya
Dünyanın en soğuk kenti belli oldu! Dereceyi görenin içi ürperiyor
Dünyanın en soğuk kenti belli oldu! Dereceyi görenin içi ürperiyor 2023 yılına henüz gireli 17 gün olmasına rağmen yılın soğuk hava rekoru kırıldı. Rusya'nın Yakutistan bölgesinde hava sıcaklığı -50'ye kadar düştü.
17.01.2023 Dünya
Çocuklar otele, cinayet şüphelisi ABD'ye! İstanbul'daki astrolog cinayetinde yeni detaylar
Çocuklar otele, cinayet şüphelisi ABD'ye! İstanbul'daki astrolog cinayetinde yeni detaylar Kağıthane’de 2 çocuk annesi Yakutistanlı astrolog Galina Trofimova'nın evinde ölü bulunduğu olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
27.12.2022 Gündem
Rusya’da kısmi seferberlik karşıtı gösteriler devam ediyor!
Rusya’da kısmi seferberlik karşıtı gösteriler devam ediyor! Rusya'ya bağlı Kuzey Kafkasya ülkelerinden Dağıstan'da, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik kararı protesto edildi. Protesto sırasında gözaltına alınan bir gösterici, kendisine tokat atan polise kafa atarak karşılık verdi.
25.09.2022 Haberler
Rusya’da kısmi seferberlik karşıtı gösteriler devam ediyor! Göstericilerle polisler karşı karşıya geldi
Rusya’da kısmi seferberlik karşıtı gösteriler devam ediyor! Göstericilerle polisler karşı karşıya geldi Rusya'ya bağlı Kuzey Kafkasya ülkelerinden Dağıstan'da, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik kararı protesto edildi. Protesto sırasında gözaltına alınan bir gösterici, kendisine tokat atan polise kafa atarak karşılık verdi.
25.09.2022 Dünya
Bilal Erdoğan, Türk Dünyası Ata Sporları Şenliği’ne katıldı
Bilal Erdoğan, Türk Dünyası Ata Sporları Şenliği’ne katıldı Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, 5’incisi organize edilen Türk Dünyası Ata Sporları Şenliği’ne katıldı. Erdoğan, "Türk dünyasının yakınlaşmasını ve güç birliği yapmasını bazı kesimler istemiyor. Birlikteliğimizi istemeyenler her dönemde olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bunlara rağmen bizler aramızdaki bağları güçlendireceğiz” dedi.
23.07.2022 Gündem
Putin’den Sibirya'da yapay yağmurlar yağdırılması talimatı
Putin’den Sibirya'da yapay yağmurlar yağdırılması talimatı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yaz dönemlerinde Sibirya'da çıkan orman yangınlarına karşı Rusya'nın Sibirya Bölgesi'ndeki Yakutistan'da yapay yağmurlar yağdırılması emri verdi.
3.06.2022 Dünya
Rus Başkonsolos Milliyet'e konuştu: NATO sınırımızda tehdit oluşturuyor
Rus Başkonsolos Milliyet'e konuştu: NATO sınırımızda tehdit oluşturuyor Rusya- Ukrayna krizine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Buravov, Ukrayna'nın kışkırtmalara alet olduğunu belirterek "Burada sorun Ukrayna değildir. Asıl adres Rusya’dır. Ukrayna üzerinden Rusya’ya mesaj verme gayreti var" dedi... NATO'nun Rusya sınırındaki ülkelere üsler kurmasını tehdit olarak algıladıklarını belirten Buravov, "Doğu blokundan ayrılan ülkelerdeki askeri altyapı ve NATO’nun doğuya Rusya sınırına doğru ilerlemesi durdurulmalı" ifadelerini kullandı.
11.02.2022 Gündem
GZT editörleri Nazgul Kenzhetay ve Emin Karaçak Rusya’da gözaltına alındı
GZT editörleri Nazgul Kenzhetay ve Emin Karaçak Rusya’da gözaltına alındı Rusya'daki Türk topluluklarının kültürlerini belgeselleştirmek isteyen GZT editörleri Nazgul Kenzhetay ve Emin Karaçak’ın 16 Aralık’ta Rusya’da gözaltına alınmasına ilişkin yaşanan olayda, Türk editörlerin eşyalarına en konduğu, bütün verilerinin silindiği ve kendilerine 'casusluk' suçlaması yöneltildiği bildirildi. Editörlere ulaşan GZT ekibi, insan hakları ihlallerinin yaşandığını duyurdu.
21.12.2021 Gündem
Dünya Meteoroloji Örgütü: Arktik sıcaklık rekoru kırıldı
Dünya Meteoroloji Örgütü: Arktik sıcaklık rekoru kırıldı Dünya Meteoroloji Örgütü (DMÖ), Rusya Federasyonu’na bağlı dünyanın en soğuk bölgelerinden biri olan Yakutistan Cumhuriyeti’ndeki Verkhoyansk kasabasında 20 Haziran 2020’de 38 derece sıcaklık görüldüğünü ve bunun rekor olduğu açıklandı.
14.12.2021 Dünya
Son dakika... Rus uçağı düştü! Can kayıpları var
Son dakika... Rus uçağı düştü! Can kayıpları var Son dakika haberlere göre, Yakutistan'da Rus An-12 uçağının radardan kaybolduğu bildirildi. İlk belirlemelere göre en az iki kişi hayatını kaybetti.
3.11.2021 Dünya
Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 29 Ekim'de başlayacak
Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 29 Ekim'de başlayacak Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nin tanıtım toplantısı, Galataport İstanbul'da gerçekleştirildi.
22.10.2021 Gündem
En soğuk bölgelerden olan Yakutistan’daki orman yangını uzaydan görüntülendi!
En soğuk bölgelerden olan Yakutistan’daki orman yangını uzaydan görüntülendi! Rusya’ya bağlı Yakutistan’da devam eden orman yangınlarının dumanı, Kuzey Kutbu’nu kapladı. Sentinel 3 uydusu tarafından çekilen fotoğraf, dünyanın en soğuk bölgeleri arasında yer alan Yakutistan’daki yangının büyüklüğünü ortaya koydu.
12.09.2021 Dünya
Rusya'nın orman yangınlarıyla mücadelesi devam ediyor
Rusya'nın orman yangınlarıyla mücadelesi devam ediyor Rusya'nın doğusunda 128 noktada toplam 1 milyon 537 bin hektar alanda orman yangınları devam ediyor.
20.08.2021 Dünya
‘Yeryüzünden silinmekten korkuyoruz’
‘Yeryüzünden silinmekten korkuyoruz’ Birleşmiş Milletler (BM) bünyesindeki Hükümetler Arası İklim Değişikliği Paneli’nin (IPCC) yeni iklim raporunun ardından risk altındaki ülkelerde yaşayanlar, küresel ısınmanın yıkıcı etkilerinden endişe duyuyor.
11.08.2021 Dünya
Sibirya'daki yangınların dumanı ilk kez Kuzey Kutbu'na ulaştı
Sibirya'daki yangınların dumanı ilk kez Kuzey Kutbu'na ulaştı Rusya'nın Sibirya bölgesinde çıkan orman yangınlarından yükselen dumanın "tarihte ilk kez" Kuzey Kutbu'na kadar ulaştığı bildirildi.
10.08.2021 Dünya
Rusya'daki orman yangınları 2 milyon hektara yaklaştı
Rusya'daki orman yangınları 2 milyon hektara yaklaştı Rusya'nın doğusundaki orman yangınları büyüyerek toplam 1,7 milyon hektar alanı geçti.
9.08.2021 Dünya
Yerküre orman yangınlarının etkisi altında
Yerküre orman yangınlarının etkisi altında Yerküreyi etkisi altına alan orman yangınları, Amerika'dan Avrupa'ya Afrika'dan Asya'ya birçok kıtada etkili olurken bu yıl içinde çıkan yangınların sayısı, pek çok ülkede önceki yılların ortalamasını aştı.
2.08.2021 Dünya
Rusya, doğusundaki orman yangınlarıyla mücadeleyi sürdürüyor
Rusya, doğusundaki orman yangınlarıyla mücadeleyi sürdürüyor Rusya'nın doğusunda 217 noktada toplam 837 bin 813 hektar alanda orman yangınları devam ediyor.
2.08.2021 Dünya
Dünya yanıyor!
Dünya yanıyor! Türkiye’nin pek çok yerinde aynı anda meydana gelen orman yangınları can yakarken, Sibirya, ABD ve Avrupa dahil dünyanın pek çok ülkesi orman yangınlarıyla başa çıkmaya çalışıyor. Uzmanlar, yangınların da son dönemdeki sıra dışı doğa olayları gibi küresel ısınmadan kaynaklandığına dikkat çekiyor
31.07.2021 Dünya
ABD'den sonra Rusya da orman yangınlarıyla mücadele ediyor
ABD'den sonra Rusya da orman yangınlarıyla mücadele ediyor Kuzey yarım kürede devam eden rekor sıcaklıklar, ABD’nin ve Kanada’nın batı bölgelerinde orman yangınlarına sebep olurken Rusya’nın Sibirya bölgesinde de orman yangınları başladı. Rusya Acil Durum Bakanlığı, bu yıl sıcaklıkların rekor düzeyde seyrettiğini belirterek 8 binden fazla personelin yangınlara müdahale ettiğini açıkladı.
14.07.2021 Dünya
Rusya'da nefes kesen görüntü! Küçük kız buz kütlesinden saniyelerle kurtuldu
Rusya'da nefes kesen görüntü! Küçük kız buz kütlesinden saniyelerle kurtuldu Soğuk havaların hakim olduğu Rusya'nın Severodvinsk kentinde caddede yürüyen küçük kız çatıdan düşen buz kütlesinden saniyelerle kurtuldu. O sırada caddeden geçen bir aracın kamerasına yansıyan görüntülerde ölümüne neden olabilecek büyüklükteki buz kütlesi küçük kızı adeta sıyırdı. Ölümden kıl payı kurtulan kızın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
2.03.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yakutistan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.