Yalan Makinesi

Yalan Makinesi

Son dakika yalan makinesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yalan makinesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yalan makinesi haber sayfamızda...

Yalan Makinesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 316 yalan makinesi haberi bulunmuştur.
En çok bu konuda yalan söyleniyor! İnananlar yandı, zamanla akıl sağlığı bozulabilir
En çok bu konuda yalan söyleniyor! İnananlar yandı, zamanla akıl sağlığı bozulabilir Yapılan araştırmalara göre birçok insan yaşadığı duygusal durumlardan kaçınmak için yalan söylemeye daha meyilli. İşte araştırmanın detayları.
15.01.2024 Ruh Sağlığı
Hayranlarıyla oynadılar
Hayranlarıyla oynadılar ‘Mutluyuz’ filmi için turneye çıkan başrol oyuncuları İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’nun son durağı Antalya oldu.
9.01.2024 Cadde
Yatıştırmak için  ‘birlik’ çağrısı yaptı
Yatıştırmak için ‘birlik’ çağrısı yaptı Bakanların adeta birbirine girdiği toplantıda yaşanan skandalın ardından sessizliğini bozan İsrail Başbakanı Netanyahu siyasi birlik çağrısında bulundu.
8.01.2024 Dünya
Beyrut Havalimanı’na siber saldırı! Hizbullah karşıtı mesaj yayınlandı
Beyrut Havalimanı’na siber saldırı! Hizbullah karşıtı mesaj yayınlandı Lübnan’daki Beyrut Havalimanı’na düzenlenen siber saldırı ile uçakların kalkış ve varış saatlerini gösteren ekranlarda Hizbullah karşıtı mesaj yayınlandı.
7.01.2024 Dünya
Netanyahu'dan şoke eden talep! Yalan makinesi istiyor
Netanyahu'dan şoke eden talep! Yalan makinesi istiyor İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kabine toplantılarında konuşulan ve yaşanan olayların basına sızmasından rahatsız olduğunu belirterek, söz konusu toplantılara katılan kabine üyelerinin ve üst düzey yetkililerin yalan makinesine sokulmasını içeren bir yasa çıkarmak istediğini açıkladı.
7.01.2024 Dünya
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu! İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu! İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri İsrail İstihbarat Servisi için Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri içinde olabilecekleri değerlendirilen kişilere yönelik İstanbul merkezli 8 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
2.01.2024 Haberler
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde İsrail İstihbarat Servisine yönelik yürütülen operasyon sonucu yabancı uyruklu 34 kişi gözaltına alındı.
2.01.2024 Gündem
Oscar ödüllü 'Parasite' filminin oyuncusu Lee Sun-kyun aracında ölü bulundu
Oscar ödüllü 'Parasite' filminin oyuncusu Lee Sun-kyun aracında ölü bulundu 2020 Oscar Ödülleri'nde En İyi Film ödülünü kazanan 'Parasite' (Parazit) adlı yapımda Dong Ik adlı karaktere hayat veren Lee Sun-kyun, aracında ölü bulundu. Güney Koreli aktör, henüz 48 yaşındaydı.
28.12.2023 Cadde
İsrail için casusluk iddiası! Facebook'tan dedektif ilanı... MİT'e sorulacak
İsrail için casusluk iddiası! Facebook'tan dedektif ilanı... MİT'e sorulacak İsrail İstihbarat Servisi adına Türkiye'de ikamet eden veya bazı kişilerin hassas verilerini toplayarak takiplerini yaptığı ileri sürülen Selçuk Küçükkaya ve sahada fotoğraflama ve araştırma yapanlardan oluşan 16 sanığın yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı.
11.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Yalan makinesinden geçip tek tek anlattı! '6491 yılından geldim, 2018 yılında sıkıştım'
Yalan makinesinden geçip tek tek anlattı! '6491 yılından geldim, 2018 yılında sıkıştım' Kendisinin geçmişten veya gelecekten geldiğini iddia eden zaman yolcularının sayısı gün geçtikçe artıyor. Ancak yayınlanan bir Youtube videosu var ki zaman yolcularıyla ilgili merakı yıllardır diri tutuyor. Yalan dedektöründen bile geçen zaman yolcusunun iddiaları bilim kurgu filmlerini aratmadı.
2.06.2023 Dünya
Son dakika! AK Partili Dağ: KONDA kendisini bile bile patlattı
Son dakika! AK Partili Dağ: KONDA kendisini bile bile patlattı CNN Türk'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, seçim sonuçları sonrası anket şirketlerine tepki gösterdi. Dağ, anket şirketlerinin cumhurbaşkanlığı için yeni sisteme uygun araştırma yapmaları gerektiğini söyledi.
17.05.2023 Gündem
Ödüllü yazar Courtney Love'a meydan okudu! 'Kurt Cobain intihar etmedi, öldürüldü'
Ödüllü yazar Courtney Love'a meydan okudu! 'Kurt Cobain intihar etmedi, öldürüldü' İntihar eden Kurt Cobain'in eşi ve bir çocuğunun annesi Courtney Love, ödüllü yazar ve film yapımcısı Ian Halperin'in yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Cobain'in intihar etmediğini ve öldürüldüğünü savunan Halperin, yıllardır Nirvana'nın solistinin hayatını kaybetmesiyle ilgili komplo teorilerinin odak noktasında olan Love'a yalan makinesine girmesi için meydan okudu. İşte detaylar...
26.03.2023 Cadde
Gürcistan'da 'yabancı ajan yasa tasarısı' geri çekildi
Gürcistan'da 'yabancı ajan yasa tasarısı' geri çekildi Gürcistan'da basın özgürlüğünü kısıtlayacağı ve sivil toplum kuruluşlarını bastıracağı gerekçesiyle protestolara yol açan "Yabancı Etkinin Şeffaflığı Hakkında" yasa tasarısı, parlamentoda yapılan oylama sonucu resmen geri çekildi.
10.03.2023 Dünya
Kadın hayranı müstehcen fotoğraflar göndermiş! 'Bana attığı şeyler çılgıncaydı'
Kadın hayranı müstehcen fotoğraflar göndermiş! 'Bana attığı şeyler çılgıncaydı' Rol aldığı 'Magic Mike' filmiyle geniş bir hayran kitlesi elde eden Hollywood yıldızı Channing Tatum, bir dergiye verdiği röportajda Jenna Dewan ile ayrılığı ve şimdiki sevgilisi Zoe Kravitz hakkında konuştu. Dergi için bir yalan makinesi testine de giren ünlü isim, sosyal medyada takip ettiği en 'tuhaf' kişinin kim olduğu sorulduğunda dikkat çeken bir cevap verdi. Arkadaşlarının takip ettiği yaşlı bir kadın hayranının kendisine müstehcen fotoğraflar attığını paylaşan aktör, yaşadıklarını anlattı.
19.01.2023 Cadde
Saddam operasyonunun sırları 20 yıl sonra açıklandı: ‘Artık çok geç kardeşim’
Saddam operasyonunun sırları 20 yıl sonra açıklandı: ‘Artık çok geç kardeşim’ ABD askerleri tarafından 2003’te yakalanan Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin, 2006’da idam edilmişti. Saddam Hüseyin’in yakalanmasında görev yapan emekli başçavuş Kevin Holland, 20 yıl sonra operasyonun detaylarını anlattı.
3.01.2023 Haberler
Saddam operasyonunun sırları 20 yıl sonra açıklandı: ‘Artık çok geç kardeşim’
Saddam operasyonunun sırları 20 yıl sonra açıklandı: ‘Artık çok geç kardeşim’ ABD askerleri tarafından 2003’te yakalanan Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin, 2006’da idam edilmişti. Saddam Hüseyin’in yakalanmasında görev yapan emekli başçavuş Kevin Holland, 20 yıl sonra operasyonun detaylarını anlattı.
3.01.2023 Dünya
'Karındeşen Nine' sen ne yaptın! Torununun karısını kesip kesip köpeklere attı
'Karındeşen Nine' sen ne yaptın! Torununun karısını kesip kesip köpeklere attı Yıllarca patoloji uzmanı olarak görev yapan 66 yaşındaki kadın, torunu ve eşiyle birlikte yaşıyordu. Ancak üçlü arasındaki anlaşmazlıklar dinmek bilmiyordu. Yine yaşanan kavgalardan birinde eline bıçağı aldı ve banyoya daldı. İşte yaptıklarını suç canlandırmasında tek tek anlatan 'Karındeşen Nine'nin tüyler ürperten planı.
22.12.2022 Dünya
Stranger Things'in yıldızı Millie Bobby Brown: Finn Wolfhard kötü öpüşüyordu
Stranger Things'in yıldızı Millie Bobby Brown: Finn Wolfhard kötü öpüşüyordu 'Stranger Things' dizisi ile şöhreti yakalayan ABD'li oyuncu Millie Bobby Brown, Vanity Fair'in YouTube kanalındaki programa katıldı. Yalan makinesine bağlanan oyuncu, rol arkadaşları hakkında konuştu. Millie Bobby Brown, dizideki erkek arkadaşı Mike Wheeler'ı canlandıran Finn Wolfhard'la kimyasının uyup uymadığıyla ilgili dikkat çeken bir yanıt verdi.
13.11.2022 Cadde
Ray J'den Kim Kardashian ve Kris Jenner'a seks kasedi tepkisi! 'Ne yaptığımızı biliyorsun'
Ray J'den Kim Kardashian ve Kris Jenner'a seks kasedi tepkisi! 'Ne yaptığımızı biliyorsun' Kim Kardashian'ın bir dönem birlikte olduğu şarkıcı Ray J ile çektiği seks kasedi, çekildikten beş yıl sonra internete sızdırılmıştı. Bu kaset sayesinde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Kardashian'ın annesi Kris Jenner; katıldığı bir programda yalan makinesine bağlanarak kasedin sızdırılmasıyla hiçbir ilgisi olmadığını söyledi. Ray J, bunun üzerine sessizliğini bozarak Instagram hesabından yayınladığı 44 dakikalık bir video ile Kardashian ve Jenner'a adeta ateş püskürdü. Ünlü isim; reality şov yıldızı ile mesajlaşmalarını da yayınlayarak, söz konusu kasetle ilgili yaptıklarını iddia ettiği sözleşmenin bazı detaylarını da paylaştı.
13.09.2022 Cadde
Kutudaki çocuğun sırrı! Polis canlı gibi giydirip fotoğrafını çekti
Kutudaki çocuğun sırrı! Polis canlı gibi giydirip fotoğrafını çekti ABD'nin Philadelphia şehrinde soğuk bir kış gününde kutuda kim olduğu bilinmeyen gizemli bir çocuk bulundu. Hakkında birçok teori üretilen bu çocuğun hikâyesi ise günümüze kadar uzanıyor.
2.08.2022 Dünya
Casus alarmı! Rusya roket peşinde, İsrail balıkları kullanıyor...
Casus alarmı! Rusya roket peşinde, İsrail balıkları kullanıyor... İstihbarat savaşları sürürken bu rekabet ortamında zaman zaman ilginç olaylar da gündeme gelebiliyor. Geçtiğimiz hafta İsrail'in katil yunusları kullandığı iddiası konuşulurken, bu hafta da Almanya'da Rusya için casusluk yapan bir şüphelinin yakalanması ile ilgili gelişmeler öne çıktı.
1.02.2022 Dünya
İsrail'de yüz hareketlerine dayanarak yalanı tespit eden yazılım geliştirildi
İsrail'de yüz hareketlerine dayanarak yalanı tespit eden yazılım geliştirildi Tel Aviv Üniversitesi'nden (TAU) İsrailli araştırmacılar, fizyolojik tepkilerden ziyade bireyin yüz hareketlerine dayanarak birinin doğruyu söylemediğini belirleyebilen bir yalan tespit yazılımı geliştirdiler.
22.12.2021 Dünya
MOSSAD casusları MİT operasyonuyla yakalanmıştı! 16 şüpheli için 20 yıla kadar hapis istemi
MOSSAD casusları MİT operasyonuyla yakalanmıştı! 16 şüpheli için 20 yıla kadar hapis istemi Türkiye’de İsrail istihbarat servisi MOSSAD ile bağlantılı oldukları ve İsrail için önemli bilgi ile belgeleri elde ettikleri iddia edilen 16 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, ‘siyasal ve askeri casusluk’ suçundan 20 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi.
3.12.2021 Gündem
Karısını kıskandı, işlediği cinayetin romanını yazdı!
Karısını kıskandı, işlediği cinayetin romanını yazdı! 2000 yılının soğuk bir Aralık günü, Oder Nehri'nin keskin bir şekilde kıvrılarak oluşturduğu küçük körfezde, bölgeye levrek yakalamak için gelen balıkçılar kıyıda yüzen bir şey fark etti. Kütük zannettikleri şey aslında bir cesetti. Adamın cansız bedeni öyle bir haldeydi ki, cinayet olduğu şüphesizdi. Yıllar boyunca faili meçhul kalan bir cinayet çözüldüğünde ise dünya tam anlamıyla dehşete düşecekti...
1.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yalan Makinesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.