Aslıhan Gürbüz'e İsmail Hacıoğlu sorusu!
Aslıhan Gürbüz'e İsmail Hacıoğlu sorusu! Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz ile meslektaşı İsmail Hacıoğlu'nun çok konuşulan aşkı, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız bitmişti. Önceki akşam 'Yalnız Kadın' adlı tiyatro oyunun prömiyerine katılan Gürbüz, eski sevgilisiyle ilgili sorulardan kaçamadı.
23.11.2023 Cadde
Yalnız yaşayan kadınlara korkunç tuzak! Yakınlık kurup...
Yalnız yaşayan kadınlara korkunç tuzak! Yakınlık kurup... Balıkesir'de kendilerini 'MİT görevlisi' ya da 'bakan danışmanı' olarak tanıtarak, özellikle yaşlı ve yalnız yaşayan kadınları, duygusal bağ kurduktan sonra dolandıran 3 kişi yakalandı. Polisin 4 yıldır peşinde olduğu şüphelilerin yaklaşık 10 milyon TL'lik vurgun yaptığı belirlendi.
3.05.2019 Gündem
Yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu
Yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu Malatya'da bir kadın yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Edinilen bilgilere göre, Şeyh Bayram Mahallesi Galip Demirel sokakta bulunan bir apartmanın 1'inci katında yalnız yaşayan Hatice Şahin'den (50) 3 gündür haber alamayan yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. Savcılık talimatı ile balkondan girdikleri evde Hatice Şahin'i yerde hareketsiz bir şekilde yatarken bulan polis ekipleri, sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri, Şahin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Şahin'in cesedi Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
11.09.2019 Yaşam
Yalnız yaşayan kadın ölü bulundu
Yalnız yaşayan kadın ölü bulundu Yalnız yaşayan kadına ulaşamayan arkadaşı polisi aradı, kapıyı açtıklarında korkunç manzarayla karşı karşıya kaldılar.
4.08.2018 Gündem