Orhan Osman pandemi klibi çekti
Orhan Osman pandemi klibi çekti Orhan Osman DMC etkitei ile "Yangın yeri" isimli teklisini çıkardı. Sözü Pınar Toksoy , bestesi kendine ait şarkının klibini Selanik'te çekti.
26.09.2020 Kültür Sanat
Son dakika haberi: Floyd'un polis şiddetiyle öldüğü Minnesota'da 'acil durum' ilan edildi
Son dakika haberi: Floyd'un polis şiddetiyle öldüğü Minnesota'da 'acil durum' ilan edildi Gelen son dakika haberlerine göre; ABD'de polis şiddeti sonucu siyahi George Floyd'un hayatını kaybettiği Minnesota eyaletinde Vali Tim Walz acil durum ilan ettiğini ve olayları yatıştırmak için Ulusal Muhafızları bölgeye sevk ettiğini açıkladı. Floyd'un hayatını kaybetmesine neden olan polis memurlarına spor ve sanat dünyasının ünlü isimlerinden tepki yağdı. İşte çok sıcak gelişmeler...
29.05.2020 Dünya
Kadıköy "Yangın Yeri"
Kadıköy "Yangın Yeri" Türk rock müziğinin başarılı solistlerinden Can Baydar, geçtiğimiz hafta Fatma Turgut ile birlikte yayınladıkları ‘’Yangın Yeri’’ isimli şarkısını sahnede ilk kez müzikseverler ile buluşturdu.
16.11.2019 Kültür Sanat
Can Baydar ve Fatma Turgut'tan düet çalışması
Can Baydar ve Fatma Turgut'tan düet çalışması Türk rock müziğinin başarılı solistlerinden Can Baydar, geçtiğimiz hafta Fatma Turgut ile birlikte yayınladıkları ‘’Yangın Yeri’’ isimli şarkısını sahnede ilk kez müzikseverler ile buluşturdu.
14.11.2019 Kültür Sanat
Bu hafta vizyona giren 8 film (4 Ocak 2019)
Bu hafta vizyona giren 8 film (4 Ocak 2019) Hafta sonu hangi filme gideceğine karar veremeyenler için kullanışlı bir rehber! Molatik'in favorisi, yönetmen Paul Dano'nun yeni filmi 'Yangın Yeri'...
4.01.2019 Sanat
Resul Dindar'dan aşk şarkısı
Resul Dindar'dan aşk şarkısı Resul Dindar, yeni bir aşk şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı. 'Yangın Yeri' isimli yeni teklisi tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı.
29.09.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri