Yapar

Yapar

Son dakika yapar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yapar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yapar haber sayfamızda...

Yapar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.586 yapar haberi bulunmuştur.
Çamaşır suyunu bile geride bıraktı! Çay kahve lekesini söküp atıyor
Çamaşır suyunu bile geride bıraktı! Çay kahve lekesini söküp atıyor Çay ve kahve lekeleri, özellikle açık renkli kumaşlarda belirgin ve çoğu zaman zorlu temizlik gerektiren lekelerdir. Bu tür lekeleri çıkarmak için etkili bir çözüm var. Hatta en ağır kimyasallardan bile daha etkili. İşte çay ve kahve lekesini kökünden kazıyan o yöntem…
25.04.2024 Püf Noktası
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor!
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor! Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Damla Güler mahkemeden canlı aktarıyor. İşte detaylar...
25.04.2024 Haberler
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti!
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti! Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında yargılanan Engin- Dilan Polat çifti için mahkeme ara kararını açıkladı. Kararı duyan Dilan Polat sinir krizi geçirdi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat! Sürpriz olur mu? İşte piyasaya dair yeni tahminler
Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat! Sürpriz olur mu? İşte piyasaya dair yeni tahminler Yurt içi piyasaların gözü kulağı bugün açıklanacak olan Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Peki faizde bir değişiklik olacak mı? Karar altın, dolar ve borsayı nasıl etkiler? İşte tahminler...
25.04.2024 Ekonomi
Komşu çatlatan çamaşır tüyosu! 1 kaşık ekleyince kar gibi oluyor
Komşu çatlatan çamaşır tüyosu! 1 kaşık ekleyince kar gibi oluyor Artık beyaz kıyafetleriniz ve çarşaflarınızda sarı sarı lekelerle uğraşmanıza gerek kalmayacak. Astığınıza beyazlarınızı kar gibi yapan tüyo tam size göre. Sadece bir kaşık ekleyin ve makinenizi çalıştırın, sonuçlarına inanamayacaksınız.
24.04.2024 Püf Noktası
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Ozan Doğulu ile Hera Aslan aşka geldi! 'Kocam da kocam'
Ozan Doğulu ile Hera Aslan aşka geldi! 'Kocam da kocam' Uzun süredir Ozan Doğulu ile aşk yaşayan Hera Aslan, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Güzel şarkıcı, sevgilisini "Kocam da kocam" notuyla Instagram sayfasından paylaştı.
24.04.2024 Cadde
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon vatandaşa dokunarak, 22 yıllık eser ve hizmet siyasetinde bir lokomotif olduğunu belirterek, “Bu doğrultuda, 2053 yılına kadar öngördüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık. Gelecek planımızın gereği olarak 2053 yılına kadar bölünmüş yol ağını 38 bin 60 kilometreye yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Futbol
‘Terör bataklığı kurutulacak’
‘Terör bataklığı kurutulacak’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ziyaretinden dönüş yolunda uçakta yaptığı konuşmada “Irak’ta da Suriye’de de terör bataklığı sadece bizim çalışmamızla değil, her iki ülke yönetiminin müşterek gayretleriyle kurutulacaktır” dedi.
24.04.2024 Gündem
Özgür Özel: Sayın Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Özgür Özel: Sayın Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, anayasa değişikliği tartışmalarına ilişkin, “Ben Sayın Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam. Kırmızı çizgiden ziyade bir başlangıç hattının olması lazım” dedi.
23.04.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı"
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı" Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: DEM Parti, terör örgütüne mesafe koymalı, demokratik siyaset isteyen terörü reddedecek. Demokrasilerde şiddet olmaz, fikir özgürlüğü sonuna kadar ama şiddeti desteklerseniz demokratik hukuk devleti bunu kabul etmez.
23.04.2024 Gündem
AKİF FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?
AKİF FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? Akif filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Mehmet Akif'in, İstanbul'un işgalinden İstiklal Marşı'nın kabul edildiği tarihe kadarki dönemini anlatan "Akif" filmi beyazperdenin ardından televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Peki, Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi? İşte Akif filmi konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Bilgi Rehberi
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
3 ay içinde 5 motosiklet çaldı! 'Pes' dedirten savunma
3 ay içinde 5 motosiklet çaldı! 'Pes' dedirten savunma Adana'da 3 ayda 5 motosiklet çalan zanlı, "Motosikletleri bir tanıdığımın avukat masraflarını karşılamak için çalıp, sattım" diyerek kendini savundu.
23.04.2024 Gündem
Rizelileri korku sardı: Binerseler bence ‘harakiri’ yapar
Rizelileri korku sardı: Binerseler bence ‘harakiri’ yapar Rize'de yük taşımanın yanında sarp arazide yolu olmayan evlere ulaşımda kullanılan, ölümlü ve yaralamalı çok sayıda kazaya neden olan, bölgede 'varangel' olarak bilinen ilkel teleferiklere, Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kaza sonrası ilgi azaldı.
23.04.2024 Gündem
Gonca Vuslateri doğum için gün sayıyor! 'Artık sona geldik'
Gonca Vuslateri doğum için gün sayıyor! 'Artık sona geldik' Ekim ayında hamile olduğunu duyuran Gonca Vuslateri önceki akşam eşi Levent Yaşar ile Cihangir de bir mekanda akşam yemeği yedi. Anne olmak için gün sayan başarılı oyuncu, çıkışta muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara yanıt verdi. Ünlü isim, doğuma az kaldığını da belirtti.
23.04.2024 Cadde
‘Küflü çikolata’ tartışması! CEO Aslı Yıldız istifa etti
‘Küflü çikolata’ tartışması! CEO Aslı Yıldız istifa etti Sahibi olduğu Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun verdiği “Karşında biz ve dev Migros var” ifadelerini kullanması tepki çekmişti.
23.04.2024 Gündem
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata!
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata! Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Sivasspor
Mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalette son perde
Mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalette son perde Bursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp, ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup, gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden sanıkların cezası belli oldu. Mahkeme heyetinin suçlarını sabit gördüğü sanıklar, sanık sayısının çok olması ve duruşma süresinin uzamaması için tutanaklara geçirilmek üzere, son savunmalarını mübaşirin kamerasına yaptı.
22.04.2024 Haberler
Mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalette son perde
Mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalette son perde Bursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp, ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup, gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden sanıkların cezası belli oldu. Mahkeme heyetinin suçlarını sabit gördüğü sanıklar, sanık sayısının çok olması ve duruşma süresinin uzamaması için tutanaklara geçirilmek üzere, son savunmalarını mübaşirin kamerasına yaptı.
22.04.2024 Gündem
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu'
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
21.04.2024 Galatasaray
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024: Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024: Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri 23 Nisan şiirleri için en güzel seçenekleri sizler için derledik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gelmesiyle birlikte okullarda öğrenciler 23 Nisan'ı coşkuyla kutlanıyor. Bu yıl 23 Nisan Cumartesi gününe denk geliyor. İşte okuyabileceğiniz en güzel kısa, uzun, 2,3,4 kıtalık 23 Nisan şiirleri.
21.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yapar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.