Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırma sonuçlarına göre, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin pazarlama koltuğunda kadınlar çoğunluğu ele geçirmiş durumda. Araştırmaya göre CMO’ların yüzde 51’i kadın.
2.11.2018 Ekonomi
Vestel’in ‘Akıllı Baston’u Altın Edison ödülünü aldı
Vestel’in ‘Akıllı Baston’u Altın Edison ödülünü aldı Vestel ve Young Guru Academy’nin birlikte geliştirdiği akıllı baston WeWALK, ABD’nin inovasyon alanındaki en prestijli ödüllerinden olan Edison Ödülü’ne layık görüldü. 31 yıldır Thomas Edison’un adını yaşatan ödül organizasyonunda WeWALK akıllı baston, ‘Sağlık & İyi Yaşam’ kategorisinde ‘altın’ ödül aldı.
14.04.2018 Ekonomi
'Yumruk sıkarsak el sıkışamayız'
'Yumruk sıkarsak el sıkışamayız' Reklamverenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına 4. kez yeniden seçilen Ahmet Pura: “Yumruk sıkarsak el sıkışamayız,, diyerek tüm paydaşları akılcı işbirliğine davet etti.
12.03.2016 Ekonomi
İstanbul'un iş dünyasının tecrübesi, tüm Türkiye’ye akıyor!
İstanbul'un iş dünyasının tecrübesi, tüm Türkiye’ye akıyor! Üst düzey yöneticiler, ders vermek, tecrübelerini paylaşmak ve sorularını yanıtlamak üzere öğrencilerin evlerine konuk olacak...
13.12.2011 Eğitim
Muhtıraya ret
Muhtıraya ret 'Muhtıra' olarak nitelendirilen Genelkurmay açıklamasına karşı yayımlanan bildiride 'Demokrasiyi yok etmeye yönelen her tür müdahaleye karşı direnme hakkına sahip olduğumuzu belirtiyoruz' denildi
13.05.2007 Siyaset
Meclise sesleniş
Meclise sesleniş Biz aşağıda imzası bulunan gazeteciler...
25.11.1996 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri