Yapılacak

Yapılacak

Son dakika yapılacak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yapılacak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yapılacak haber sayfamızda...

Yapılacak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 177.709 yapılacak haberi bulunmuştur.
Hükümetin emekli çalışmasında son durum! Kök maaş ve milli gelirden pay beklentisi
Hükümetin emekli çalışmasında son durum! Kök maaş ve milli gelirden pay beklentisi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyen Cevdet Yılmaz, "Emeklilerimizle ilgili çalışma var. " ifadelerini kullandı. Peki emekliler ile ilgili çalışmalar neler? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı. İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
Çin'de Max Verstappen ilk sırada başlıyor
Çin'de Max Verstappen ilk sırada başlıyor Formula 1 Çin Grand Prix'si yarın yapılacak. Zorlu yarış öncesi pole pozisyonunu Hollandalı pilotu Max Verstappen kazandı.
20.04.2024 Motor Sporları
138 yıllık demir yolu ulaşımı 2 yıl durduruluyor
138 yıllık demir yolu ulaşımı 2 yıl durduruluyor Mersin-Adana arasında 138 yıl önce hizmete giren demir yolunda yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları nedeniyle tren seferleri 22 Nisan’dan itibaren 2 yıl süreyle durdurulacak.
20.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'da imza sırası Okan Buruk'ta! Dev zam, işte yıllık ücreti
Galatasaray'da imza sırası Okan Buruk'ta! Dev zam, işte yıllık ücreti Galatasaray dün 5 oyuncusuyla sözleşme yenileyip gövde gösterisi yapmıştı. Sarı-kırmızılı kulüp mukavelesi sezon sonunda bitecek teknik direktör Okan Buruk'a da imza attıracak. Deneyimli teknik adamın sözleşme detayı belli oldu.
20.04.2024 Galatasaray
ÖĞRETMEN ATAMA HABERLERİ 👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫 Öğretmen atamaları 2024 ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir? İşte son durum
ÖĞRETMEN ATAMA HABERLERİ 👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫 Öğretmen atamaları 2024 ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir? İşte son durum Öğretmen atama haberleri araştırılıyor. 2024 Yılında atanmak isteyen öğretmenler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ardından arayışa geçti. Peki Öğretmen atamaları 2024 ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak? İşte son durum
20.04.2024 Bilgi Rehberi
Cemevleriyle ilgili yeni karar Resmi Gazete'de
Cemevleriyle ilgili yeni karar Resmi Gazete'de Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik ile birlikte cemevlerinin aydınlatma giderleri Kültür ve Turizm Bakanlığı bütçesinden karşılanacak.
20.04.2024 Gündem
23 Nisan programı netleşti
23 Nisan programı netleşti TBMM Genel Kurulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında özel gündemle toplanacak.
20.04.2024 Gündem
İş aleminden 4’lü reform önerisi
İş aleminden 4’lü reform önerisi İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, odanın meclis toplantısında, ekonomik programın başarısı ve kalıcı tek haneli düşük enflasyon için yapısal reformların da yakında gerçekleştirileceğine inandıklarını söyledi.
20.04.2024 Ekonomi
Kulüpler Birliği'nden TFF seçimine dair açıklama!
Kulüpler Birliği'nden TFF seçimine dair açıklama! Kulüpler Birliği, TFF'de seçimin haziran ayının ilk haftasında yapılması gerektiğini açıkladı.
19.04.2024 Süper Lig
Fethiye'de Kuzugöbeği Mantarı 1500 TL’den satıldı
Fethiye'de Kuzugöbeği Mantarı 1500 TL’den satıldı Fethiye’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali renkli görüntülerle başladı. Festivalde Kuzugöbeği mantarının kilosu Bin 500 TL’den satışa sunuldu.
19.04.2024 Gündem
ATO Başkanı Baran’dan kafe ve restoranları boykota ilişkin açıklama
ATO Başkanı Baran’dan kafe ve restoranları boykota ilişkin açıklama Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, hafta sonunda yapılacak kafe ve restoranları boykota ilişkin, "Ticaret hayatı bir bütündür ve fiyat artışlarıyla mücadeleye boykot ile değil ancak birlik ve beraberlik içinde katkı sağlanabilir" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik Irak ziyaretinin iki ayağı olacak. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Erdoğan'ın ziyaretinin detaylarını aktardı.
19.04.2024 Haberler
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik Irak ziyaretinin iki ayağı olacak. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Erdoğan'ın ziyaretinin detaylarını aktardı.
19.04.2024 Gündem
“21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır”
“21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır” Türkiye-Tanzanya İş Forumu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Tanzanya ile 2003 yılında yaklaşık 11 milyon dolar olan ikili ticaret hacmimiz, 2023 yılında 350 milyon dolar seviyesine yaklaşmıştır. Hedefimiz ise 1 milyar dolar olarak belirlendi. 21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Kars’ta LGS ve TYT deneme sınavları yapılacak
Kars’ta LGS ve TYT deneme sınavları yapılacak Kars ‘ta 8’İnci ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik LGS ve TYT deneme sınavları yapılacak.
19.04.2024 Eğitim
Formula 1'de heyecan Çin'de sürecek! İşte son durum
Formula 1'de heyecan Çin'de sürecek! İşte son durum Formula 1'de hafta sonu Çin Grand Prix'si koşulacak. Pilotlar klasmanında Max Verstappen 77 puanla zirvede yer alıyor.
19.04.2024 Motor Sporları
YKS 2024 NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? ÖSYM GİRİŞ YKS sınav giriş yerleri belli oldu mu, nasıl sorgulanır?
YKS 2024 NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? ÖSYM GİRİŞ YKS sınav giriş yerleri belli oldu mu, nasıl sorgulanır? YKS Üniversite Sınavı için zaman daralıyor. Üniversite sınavına girecek milyonlarca öğrenci sınav tarihlerini bekliyor. ÖSYM YKS tarihlerini ve sınav giriş saatlerini yayınladı. Peki, 2024 YKS ne zaman yapılacak? İşte YKS ile ilgili ayrıntılar.
19.04.2024 Bilgi Rehberi
İTO Başkanı Avdagiç’ten 4 yapısal reform önerisi
İTO Başkanı Avdagiç’ten 4 yapısal reform önerisi İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İnanıyorum ki ekonomik programın başarısı ve kalıcı tek haneli düşük enflasyon için yapısal reformları da yakında gerçekleştireceğiz. Özellikle 'vergileme, sanayinin rekabetçi dönüşümü, üretken finansman sistemi ve yatırım ortamının güçlendirilmesi' başta olmak üzere yapılacak yapısal reformlar ekonomimize taze güç verecektir" değerlendirmesinde bulundu.
19.04.2024 Ekonomi
ALES bu hafta mı, ne zaman, saat kaçta? ALES SINAV TARİHLERİ: ÖSYM ALES/1 sınav giriş yeri sorgulama
ALES bu hafta mı, ne zaman, saat kaçta? ALES SINAV TARİHLERİ: ÖSYM ALES/1 sınav giriş yeri sorgulama 2024 ALES ne zaman sorusu gündemdeki yerini almaya başladı. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı, ÖSYM takviminde yer alıyor. 2024 ALES sınavları için başvuru süreçlerinin yanı sıra tüm oturumların tarihleri de belli oldu. ALES 1, 2 ve 3 olmak üzere bu yıl da üç ayrı ALES uygulaması gerçekleşecek. Peki, ALES ne zaman? ALES 1 ne zaman ve hangi gün yapılacak? İşte ÖSYM sınav takvimi...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM 2024 | Temmuz'da Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücret Temmuz zammı son dakika açıklaması
SON DAKİKA ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM 2024 | Temmuz'da Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücret Temmuz zammı son dakika açıklaması Asgari ücrete ara zam gelecek mi, sorusu gündemdeki yerini koruyor. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ara zam yapılan milyonlarca asgari ücretli çalışan bu yıl da ara zam olacak mı sorusunun yanıtını arıyor. 2024 Asgari ücret ara zammı ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika açıklaması geldi.
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Dostluk köprüsü kuruluyor
Dostluk köprüsü kuruluyor Türk ve Yunan hakları arasında İstanbul Galata Rum Okulu’nda dostluk köprüsü kuruluyor.
19.04.2024 Kültür Sanat
Bakan Fidan Rutte ile görüşecek
Bakan Fidan Rutte ile görüşecek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollada’lı mevkidaşı Bruins Slot’un daveti üzerine Wittenburg Konferansı’nın 10. Toplantısı kapsamında bugün Hollanda’yı ziyaret ediyor.
19.04.2024 Gündem
‘Nezaket ziyareti değil’
‘Nezaket ziyareti değil’ CHP Grubu dün Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal’dan boşalan grup başkanvekilliği ile Grup Disiplin Kurulu’ndaki iki boş üyelik için seçim yaptı. 
19.04.2024 Gündem
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası kamuda yeni tasarruf tedbirleri alınacağını açıklamasının ardından gözler bu tedbirlerin detaylarına çevrildi.
19.04.2024 Ekonomi
Meclis, 23 Nisan’ı Gezeravcı ile kutlayacak
Meclis, 23 Nisan’ı Gezeravcı ile kutlayacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü, bu yıl kapsamlı bir şekilde kutlanacak.
19.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yapılacak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.