Yapılaşma

Yapılaşma

Son dakika yapılaşma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yapılaşma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yapılaşma haber sayfamızda...

Yapılaşma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.511 yapılaşma haberi bulunmuştur.
Tokat'ta depremler durmuyor! Prof. Dr. Pampal dün sabah uyarmıştı: 'Hafife almamak lazım'
Tokat'ta depremler durmuyor! Prof. Dr. Pampal dün sabah uyarmıştı: 'Hafife almamak lazım' En son 20 Aralık 1942’de yerel saatle 17.05'te meydana gelen, 3 bin can kaybıyla sonuçlanan 7 büyüklüğündeki 1942 Niksar-Erbaa depremi Tokat’ta unutulmaz yaralar açmıştı. Dün yaşanan ve çevre şehirlerden de hissedilen Tokat merkezli depreminden ardından ise bölgede 100'e yakın sarsıntı kaydedildi. "Hafife almamak lazım" diyen Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
19.04.2024 Gündem
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş!
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş! Beşiktaş Gayrettepe'de tadilat yapılan gece kulübünde 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın ile ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ açıklamalarda bulundu.
3.04.2024 Haberler
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş!
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş! Beşiktaş Gayrettepe'de tadilat yapılan gece kulübünde 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın ile ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ açıklamalarda bulundu.
3.04.2024 Gündem
İmamoğlu: 'Kağıthane de Kasımpaşa da çürük'
İmamoğlu: 'Kağıthane de Kasımpaşa da çürük' İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Kağıthane’deki Cendere Deresi kıyısına yapılan 'Cendere Yaşam Vadisi' nde incelemelerde bulundu. İmamoğlu gazetecilere açıklamalarda da bulundu.
22.03.2024 Gündem
Kombide atık su sorununa ‘nötralizasyon kabı’ ile çözüm hedefi
Kombide atık su sorununa ‘nötralizasyon kabı’ ile çözüm hedefi Yoğuşmalı kombilerin asidik atık su sorununa ‘nötralizasyon kabı’ ile çözüm getirmeyi hedefleyen proje hayata geçirildi.
14.03.2024 Milliyet Enerji
Bakan Fidan: MKE, Kırıkkale'nin sembolü oldu
Bakan Fidan: MKE, Kırıkkale'nin sembolü oldu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, katıldığı iftar programında yaptığı açıklamada, Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) kurumunun Kırıkkale'nin bir sembolü haline geldiğini belirterek, büyük oranda işçi, mühendis ve çalışana da ev sahipliği yaptığını söyledi.
13.03.2024 Gündem
Kurum'dan İmamoğlu'na yanıt: İstanbul’da kopya çekilecek bir iş yok
Kurum'dan İmamoğlu'na yanıt: İstanbul’da kopya çekilecek bir iş yok AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Başakşehir Üniversiteler Tanıtım ve Eğitim Fuarı sonrasında açıklamalarda bulundu.
29.02.2024 Haberler
Kurum'dan İmamoğlu'na yanıt: İstanbul’da kopya çekilecek bir iş yok
Kurum'dan İmamoğlu'na yanıt: İstanbul’da kopya çekilecek bir iş yok AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Başakşehir Üniversiteler Tanıtım ve Eğitim Fuarı sonrasında açıklamalarda bulundu.
29.02.2024 Gündem
Dr. Marwa Al-Sabouni: Mimarinin davranışlarımızı yönlendirme gücü vardır; inşa ettiğimiz şey kimliğimizi dönüştürür...
Dr. Marwa Al-Sabouni: Mimarinin davranışlarımızı yönlendirme gücü vardır; inşa ettiğimiz şey kimliğimizi dönüştürür... İstanbulSMD’nin düzenlediği “Mimarlık Ne İşe Yarar” konferansı için İstanbul’a gelen Suriyeli mimar, yazar ve yayıncı Dr. Marwa AlSabouni ile dünya çapında ses getiren kitaplarını, mimarlığın ve şehirlerin savaş ve çatışmalardaki rolünü, yıkımına tanıklık ettiği kadim şehir Humus’taki gözlemlerini ve kentlerin yeniden inşasındaki olası riskleri konuştuk.
26.02.2024 Mimarlık
İstanbul’da kentsel dönüşüm hızlanıyor
İstanbul’da kentsel dönüşüm hızlanıyor İstanbul’daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin yeni bir destek açıklandı. Hak sahiplerine her bir konut için 700 bin lira hibe, 700 bin lira kredi verilecek. Kiracılar için de 100 bin lira tahliye desteği sağlanacak.
24.02.2024 Ekonomi
Yaşayan tarih yaşayan kent
Yaşayan tarih yaşayan kent Aykut Ferah  Milliyet Arkeoloji Proje Danışmanı Değerli Milliyet Arkeoloji Dergisi Okurları; Bir sene önce, 6 Şubat 2023’te gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerin en büyük yıkıma sebep verdiği şehirlerden biri de medeniyetler şehri Hatay oldu...
19.02.2024 Arkeoloji
Murat Kurum'dan İstanbul'da konut fiyatlarını düşürecek proje! Tek tek açıkladı
Murat Kurum'dan İstanbul'da konut fiyatlarını düşürecek proje! Tek tek açıkladı AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli’de Darülaceze’yi ziyaret etti, ‘Okul Aile Birlikleri İle Buluşma programına katıldı. Kurum, "Üstü park altı otopark projelerimizi Şişli’de bir çok alanda göreceksiniz." dedi ve İstanbul'da konut fiyatlarını düşürecek projeleri açıkladı.
13.02.2024 Gündem
Sürdürülebilirliğin izini süren bir kariyer... Kapadokya'daki mağaradan dünyanın zirvesine çıktı
Sürdürülebilirliğin izini süren bir kariyer... Kapadokya'daki mağaradan dünyanın zirvesine çıktı Mina Hasman ilk kez çocukluğunda bir Kapadokya gezisinde farkına vardığı sürdürülebilirliği bir yaşam biçimi haline getirmiş, mimaride dev projelere uyguluyor. Dünyanın en etkin 100 iklim lideri arasında gösterilen Hasman, "Sürdürülebilirliği bir seçenek değil, bir sorumluluk olarak görüyorum" diyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Bakan Özhaseki CNN Türk'te tek tek açıkladı: Tek çaremiz kentsel dönüşüm!
Bakan Özhaseki CNN Türk'te tek tek açıkladı: Tek çaremiz kentsel dönüşüm! Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki CNN Türk'te Fulya Öztürk'e açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki deprem bölgesindeki çalışmalara değinirken, kentsel dönüşümün önemini vurguladı.
7.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerin önünü her alanda açtık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerin önünü her alanda açtık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,'Gençlik Aşkıyla Eskişehir' programında konuştu. Erdoğan, "Cumartesi günü İzmir'deydik. Hamza Dağ kardeşimiz gençlik kollarından yetişme ve bizim şu an İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız. Karabük ve çok sayıda ilde arkadaşlarımız yine gençlik kollarımızdan geliyor ve önümüzdeki dönemde inşallah daha fazla yer alacak. Aynı zamanda meclisteki 30 yaş altı 5 milletvekilinden 4'ü AK Parti sıralarında oturuyor. Görüldüğü gibi gençlerimizin önünü her alanda biz açtık. Tabii bunun için sizlerin kendinizi çok iyi yetiştirmeniz gerekiyor. Bu konuda ben size güveniyorum." ifadelerini kullandı.
29.01.2024 Gündem
T.C. OSMANİYE İCRA DAİRESİ
T.C. OSMANİYE İCRA DAİRESİ T.C. OSMANİYE İCRA DAİRESİ
28.01.2024 Resmi İlanlar
T.C. MENEMEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
T.C. MENEMEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN T.C. MENEMEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
26.01.2024 Resmi İlanlar
T.C. KARACABEY (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU
T.C. KARACABEY (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU T.C. KARACABEY (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU
26.01.2024 Resmi İlanlar

Benzer Haber Etiketleri

Yapılaşma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.