Yapışık Kardeşler Artık DVD'de!
Yapışık Kardeşler Artık DVD'de! İlker Ayrık'ın yönetip başrolünda oynadığı Yapışık Kardeşler'in DVD'si çıktı.
11.06.2015 Kültür Sanat
Ivana Sert'ten özel klip sürprizi!
Ivana Sert'ten özel klip sürprizi! Vizyona girdiği günden itibaren gişe yarışında iddialı olan ve seyirci sayısı 10 günde 600 bini aşan ‘Yapışık Kardeşler’ filmi, Ivana Sert’in neşeli klibiyle seyirciye sürpriz yaptı. Baş rollerinde İlker Ayrık, Hakan Bulut ve Ivana Sert’in oynadığı komedi ve aksiyon dolu film, seyirciden büyük ilgi görüyor. Henüz onuncu gününde 630 bin seyirciyi salonlara toplayan filmin ekibi, bu ilgiye eğlenceli bir sürprizle karşılık verdi. Ivana Sert’in dillere yapışan lafı ‘Bizimle Diyılsın’, Yapışık Kardeşler filminin sürpriz şarkısı oluyor. Ivana Sert ‘Bizimle Diyılsın’ şarkısıyla ses getirecek gibi görünüyor. Kadın erkek atışması şeklindeki şarkıda İlker Ayrık ve Hakan Bulut, Ivana Sert’e rap yaparak eşlik ediyor. Alper Atakan’ın düzenlemesini yaptığı şarkının klibinde mikrofon başına geçen Ivana Sert’in tükenmeyen enerjisi de gözlerden kaçmadı. Şarkıda fabrikasyon erkeklerden dert yanan Ivana Sert, “Bu şarkı Sevgililer Günü’nü bahaneler uydurup geçiştirmeye çalışan tüm uyanık erkeklere gelsin” dedi.
11.09.2019 Yaşam
"Yapışık Kardeşler" filmine özel klip süprizi
"Yapışık Kardeşler" filmine özel klip süprizi Vizyona girdiği günden itibaren gişe yarışında iddialı olan ve seyirci sayısı 10 günde 600 bini aşan ‘Yapışık Kardeşler’ filmi, Ivana Sert’in neşeli klibiyle seyirciye sürpriz yaptı.Baş rollerinde İlker Ayrık, Hakan Bulut ve Ivana Sert’in oynadığı komedi ve aksiyon dolu film, seyirciden büyük ilgi görüyor. Henüz onuncu gününde 630 bin seyirciyi salonlara toplayan filmin ekibi, bu ilgiye eğlenceli bir sürprizle karşılık verdi. Ivana Sert’in dillere yapışan lafı ‘Bizimle Diyılsın’, Yapışık Kardeşler filminin sürpriz şarkısı oluyor. Ivana Sert ‘Bizimle Diyılsın’ şarkısıyla ses getirecek gibi görünüyor. Kadın erkek atışması şeklindeki şarkıda İlker Ayrık ve Hakan Bulut, Ivana Sert’e rap yaparak eşlik ediyor.Alper Atakan’ın düzenlemesini yaptığı şarkının klibinde mikrofon başına geçen Ivana Sert’in tükenmeyen enerjisi de gözlerden kaçmadı. Şarkıda fabrikasyon erkeklerden dert yanan Ivana Sert, “Bu şarkı Sevgililer Günü’nü bahaneler uydurup geçiştirmeye çalışan tüm uyanık erkeklere gelsin” dedi.
11.09.2019 Magazin
Haftanın birincisi Yapışık Kardeşler oldu
Haftanın birincisi Yapışık Kardeşler oldu İlk kez yönetmen koltuğuna oturan İlker Ayrık'ın merakla beklenen komedi filmi "Yapışık Kardeşler" 30 Ocak'ta vizyona girdi.
11.02.2015 Kültür Sanat
Yapışık Kardeşler filmi vizyona girdi!
Yapışık Kardeşler filmi vizyona girdi! İlker Ayrık'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ilk filmi olan Yapışık Kardeşler 30 Ocak itibari ile vizyona girdi. Hakan Bulut ile başrolü paylaşan İlker Ayrık'a filmde Ivana Sert de eşlik ediyor. Yapışık Kardeşler fragmanı ile çok ses getirdi. İşte ayrıntılar...
30.01.2015 Cadde
Sinematik 30.01.2015
Sinematik 30.01.2015 Bu hafta vizyona giren filmler, ülkemizde gösterilen filmlerin gişe hasılatları... Hepsi Milliyet.Tv Sinematik'te Hazırlayan ve sunan Gül Erdoğmuş   Haftanın Filmleri: Yapışık Kardeşler Yedinci Oğul İçimdeki Ses Foxcatcher Takımı Bay Turner Üçkağıtçı Mortdecai Timbuktu
11.09.2019 Nevidyo
Yapışık Kardeşler fragmanında Ivana Sert'ten olay poz!
Yapışık Kardeşler fragmanında Ivana Sert'ten olay poz! İlker Ayrık'ın yönetmenliği yaptığı film Yapışık Kardeşler fragmanı yayınlandı. Hakan Bulut ile yapışık kardeşi canlandıran İlker Ayrık bomba etkisi yaratacak bir film ile geliyor. Yapışık Kardeşler fragmanına Ivana Sert'in çarpıcı pozları damga vurdu. İşte Ivana Sert ve fragmandaki o görüntüler..
9.01.2015 Cadde