Yardım için yanaştı, kapkaç yapıp kaçtı
Yardım için yanaştı, kapkaç yapıp kaçtı Gaziantep'te, yardım etmek için yanaştığı bir vatandaşın cep telefonunu kapkaç yapmak suretiyle çalan şüpheli şahıs önce yakalandı sonra da tutuklandı. Kapkaç anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
26.08.2022 Haberler
Yardım istediği kişi tarafından dolandırıldı
Yardım istediği kişi tarafından dolandırıldı İstanbul Avcılar’da ATM’den para çekerken yanında duran kişiden yardım isteyen Halit Camcı, 500 TL parasını kaptırdı.
8.07.2020 Haberler
Yardım bahanesiyle yaşlı kadının parasını çaldılar
Yardım bahanesiyle yaşlı kadının parasını çaldılar Tokat'ta, belediyeden yardım amaçlı geldiklerini söyleyerek kandırdıkları E.Ç. (83) adlı kadının 2 bin lirasını çalan 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı.
14.05.2020 Haberler
Bu tuzağa düşmeyin
Bu tuzağa düşmeyin Atatürk Havalimanı'ndan evlerine kadar takip ettikleri yolculara bavullarınızı taşımaya yardım edelim bahanesiyle yaklaşıp hırsızlık yapan 1'i çocuk 2 kişi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin Deniz K., adlı kadının, içinde 290 bin liralık ziynet eşyası bulunan çantasını çaldıkları ortaya çıktı.
11.09.2019 Yaşam
Bayılan adamı ’yardım’ bahanesiyle soydu
Bayılan adamı ’yardım’ bahanesiyle soydu Denizli’de ATM’de para yatıracağı sırada bayılan vatandaşın yanına yardım bahanesiyle yaklaşan şahıs, adamın parasını ve cep telefonunu çalıp kaçtı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri