ÖDEMELER BAŞLADI! Aile destek ödemesi sorgulama nasıl yapılır? İşte Bakan'ın açıklaması...
ÖDEMELER BAŞLADI! Aile destek ödemesi sorgulama nasıl yapılır? İşte Bakan'ın açıklaması... Aile destek ödemeleri için binlerce kişinin beyleyişi son buldu... Aile desteği parası hesaplara geçiyor! Aramalarını sürdüren yurttaşlar bilgi almak adına yönlendirdiği "Aile destek ödemeleri ne zaman yapılacak?" sorusu yanıt buldu. Peki, son gelişmeler neler?
8.03.2023 Bilgi Rehberi
AİLE DESTEK ÖDEMELERİ TARİHİ: 2023 Mart ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak?
AİLE DESTEK ÖDEMELERİ TARİHİ: 2023 Mart ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak? Mart ayının gelişiyle birlikte aile destek ödemelerinin tarihi merak edilmeye başlandı. Son durumu öğrenmek isteyenler "Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?" diye soruyor. İşte konuya dair bilgiler...
2.03.2023 Bilgi Rehberi
10 BİN TL DEPREM YARDIM PARASI hesaplara yatırılıyor! 10 bin TL deprem yardımı nasıl alınır, hangi bankaya yatacak? 10 bin TL deprem yardımı kimlere verilecek?
10 BİN TL DEPREM YARDIM PARASI hesaplara yatırılıyor! 10 bin TL deprem yardımı nasıl alınır, hangi bankaya yatacak? 10 bin TL deprem yardımı kimlere verilecek? 10 bin TL deprem yardımı ödemeleri başladı. Kahramanmaraş'ta gerçekleşen depremler sonrasında toplam 11 il afet bölgesi ilan edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 bin TL yardım yapılacağını açıklamıştı. 10 bin TL deprem yardım paralarının yatmaya başlamasıyla beraber hangi bankalara yatırıldığı ve nasıl alınacağı ile ilgili detaylar bireyler tarafından merak ediliyor. Peki 10 bin TL deprem yardımı kimlere verilecek, hangi bankaya yatırılacak? 10 bin TL deprem yardımı başvurusu nasıl yapılır?
18.02.2023 Bilgi Rehberi
DEPREM YARDIM PARASI: 10 bin TL deprem yardım parası ne zaman, kimlere verilecek? 10 bin TL deprem yardım parası nasıl alınır?
DEPREM YARDIM PARASI: 10 bin TL deprem yardım parası ne zaman, kimlere verilecek? 10 bin TL deprem yardım parası nasıl alınır? Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesine giderek "Depremden zarar gören ailelerin hesaplarına şimdilik 10 bin liralık destek sağlanacak." dedi. Bu gelişmenin ardından "10 bin TL deprem yardım parası nasıl alınır, kimlere verilecek?" soruları sorulmaya başlandı.
9.02.2023 Bilgi Rehberi
Yardım Parası Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Yardım Parası Yanıtları
Yardım Parası Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Yardım Parası Yanıtları Başka bir kişi ya da kurum adına halktan toplanan paraya yardım parası denir. Ülkemizde ihtiyaç sahipleri için yardım parası toplamak uzun yıllara dayanan köklü bir gelenektir. Çengel ve kare bulmacalarda sıklıkla sorulan yardım parası sorusunun toplam üç farklı yanıtı bulunuyor. Bu kelimelerden ikisi Öz Türkçe, biri ise Arapça kökenlidir. Yardım Parası bulmaca cevabı nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
1.07.2021 Bulmacalar
1100 TL pandemi sosyal yardım başvuru ekranı | Pandemi sosyal destek başvuru sorgulama nasıl yapılır, sosyal destek ödemeleri başladı mı?
1100 TL pandemi sosyal yardım başvuru ekranı | Pandemi sosyal destek başvuru sorgulama nasıl yapılır, sosyal destek ödemeleri başladı mı? Koronavirüs pandemisi nedeniyle vatandaşlara ödenen 1000 TL destek, yeni kararlar neticesinde 1100 TL'ye çıkarılmıştı. Pandemi sosyal destek başvurusu yapanlar, sonuç sorgulama sayfasını araştırıyor. Peki, sosyal yardı parası ne zaman yatacak?
10.06.2021 Ekonomi
1100 TL yardım parası sorgulama nasıl yapılır? Pandemi parası yattı mı, ne zaman yatacak?
1100 TL yardım parası sorgulama nasıl yapılır? Pandemi parası yattı mı, ne zaman yatacak? 1100 TL yardım parası yaklaşık 2 buçuk milyon haneye dağıtılacak. T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 hafta önce, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca (SYDV) aracılığıyla ihtiyaç sahibi aileleri belirlemişti. Şimdi binlerce kişi "1100 TL yardım parası yattı mı, ne zaman yatacak?" sorusunu yöneltirken e-devlet yardım parası sorgulama ekranı sıklıkla araştırılıyor.
20.05.2021 Gündem
Yardım parası sorgulama ekranı! Ne zaman, kimlere verilecek? Yardım parası başvurusu nasıl yapılır?
Yardım parası sorgulama ekranı! Ne zaman, kimlere verilecek? Yardım parası başvurusu nasıl yapılır? Corona virüs nedeniyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, sosyal yardım ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakan Selçuk, sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi 2 milyon haneye 1000'er lira destekten faydalanacağını belirtti. Yardım parasının nasıl sorgulanacağı ise merak ediliyor. Peki yardım parası nasıl sorgulanır? Yardım parası ne zaman verilecek?
29.03.2020 Gündem
Bu kadarına da pes! Cami için toplanan paraları çaldılar
Bu kadarına da pes! Cami için toplanan paraları çaldılar Bursa’da cep telefonu dükkanındaki camiye yardım için toplanan paraların bulunduğu kutu çalındı. Masa üstündeki yardım kutusunun çalınması güvenlik kamerasına yansıdı.
18.08.2019 Gündem
Yardım paralarından alan caminin dernek başkanı ve sayman üyeye hapis
Yardım paralarından alan caminin dernek başkanı ve sayman üyeye hapis Kırıkkale'de, cuma namazı çıkışı topladıkları yardım paralarından bir kısmını aldıkları gerekçesiyle Eyüp Sultan Cami Dernek Başkanı Yaşar E. ve sayman üye Mehmet E. hakkında, imamın şikayeti üzerine kamu davası açıldı. Yardım paralarından alırken, görüntüleri kameraya yansıyan Mehmet E. ile Yaşar E.'ye, 5'er yıl hapis ve 20'şer bin lira para cezası verildi. Paralardan kendisinin de aldığı öne sürülen şikayetçi imam Sefer K. hakkında ise suç duyurusunda bulunuldu.
7.06.2019 Gündem
Namaz kılar gibi yapıp...
Namaz kılar gibi yapıp... Isparta'da caminin yapımı için toplanan yardım paralarını çalan şüpheli, cami görevlileri, cami yaptırma derneği üyeleri ve cemaatin çalışmasıyla yakalandı. Güvenlik kamerası takılıp, camide nöbet tutularak yakalanan şüpheli M.A. (59) polise teslim edildi..
11.09.2019 Yaşam