Yargıç

Yargıç

Son dakika yargıç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yargıç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yargıç haber sayfamızda...

Yargıç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.641 yargıç haberi bulunmuştur.
'Bu seçimi yerel seçim sathından çıkartıp başka yerlere kaydırmaya gayret ediyorlar'
'Bu seçimi yerel seçim sathından çıkartıp başka yerlere kaydırmaya gayret ediyorlar' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu seçimi yerel seçim sathından çıkartıp, başka yerlere kaydırmaya gayret ediyorlar. Kumpaslar kuruyorlar, filmler çekiyorlar. Bir sürü iftira atacaklar. Göreceksiniz; inancımızı suistimal edecekler, istismar edecekler" şeklinde konuştu.
13.03.2024 Gündem
Biden hakkında 'Gizli belgeleri saklama' raporu hazırlamıştı! Temsilciler Meclisi’nde ifade verdi
Biden hakkında 'Gizli belgeleri saklama' raporu hazırlamıştı! Temsilciler Meclisi’nde ifade verdi ABD Başkanı Joe Biden'a yönelik “gizli belgeleri saklama” soruşturmasında hazırladığı raporda Biden’ın yaşı ve bilişsel yeteneklerini sorgulayan Özel Yetkili Savcı Robert Hur ABD Temsilciler Meclisi’nde ifade verdi.
13.03.2024 Dünya
Alec Baldwin'in prova yaptığı silaha gerçek mermi yerleştiren Gutierrez-Reed suçlu bulundu
Alec Baldwin'in prova yaptığı silaha gerçek mermi yerleştiren Gutierrez-Reed suçlu bulundu Baldwin, kendisine silahta gerçek mermi olmadığı ve sette de olmaması gerektiği söylendiği için sorumlu olmadığını savunuyor.
7.03.2024 Dünya
Mahkum sevgili yaktı! 19 yaşındaki kadın gardiyanın skandallar silsilesi
Mahkum sevgili yaktı! 19 yaşındaki kadın gardiyanın skandallar silsilesi 19 yaşındaki kadın gardiyan kalbini mahkumlardan birine kaptırarak yasak aşka yelken açtı. Ancak bu ilişki, parmaklıklar ardındaki erkek arkadaşının gün geçtikçe daha çok 'tesiri altında' kalan genç kadın için sonun başlangıcı oldu
26.02.2024 Dünya
4.3 milyar dolar cezası onaylandı
4.3 milyar dolar cezası onaylandı Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance Holdings Ltd. ABD’de kara para aklama ve yaptırım yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle hakkında açılan davada 4,3 milyar dolar ödeyecek.
25.02.2024 Ekonomi
Hollywood yıldızının olaylı boşanması resmen sonuçlandı!
Hollywood yıldızının olaylı boşanması resmen sonuçlandı! 'Kurtlarla Dans', 'Robin Hood: Hırsızlar Prensi' ve 'The Bodyguard' gibi filmlerde yer alan ünlü aktör Kevin Costner, 18 yıllık eşi Christine Baumgartner'dan geçtiğimiz sene boşanma kararı almıştı. Çekişmeli boşanmaları aylardır devam eden ikilinin evliliği, resmi olarak bitti.
23.02.2024 Cadde
Putin muhaliflerinin çözülemeyen şüpheli ölümleri
Putin muhaliflerinin çözülemeyen şüpheli ölümleri Rusya’da kaldığı cezaevinde hayatını kaybeden Aleksey Navalni, son yıllarda hayatını kaybeden Rus muhaliflerden yalnızca biri.
20.02.2024 Dünya
'Ölüm odası' geri dönüyor! Son 50 yılda yalnızca üç kez kullanıldı
'Ölüm odası' geri dönüyor! Son 50 yılda yalnızca üç kez kullanıldı Bir mahkumun nitrojen gazıyla boğularak idam edildiği ABD'de, şimdi de Güney Carolina eyaleti elektrikli sandalye ve idam mangasıyla infaz planlıyor.
20.02.2024 Dünya
Trump'ın ilk ceza davası başlıyor! Tarih belli oldu
Trump'ın ilk ceza davası başlıyor! Tarih belli oldu ABD'de Trump için karar verildi. Eski Başkan Donald Trump, yetişkin film oyuncusu Daniels'e seçimlerde sus payı ödediği gerekçesiyle ceza davası açılmıştı. Davanın ilk duruşması 24 Mart'ta olacak.
16.02.2024 Dünya
Gerçek 'Satoshi' ortaya çıktı: Bitcoin'i ben tasarladım!
Gerçek 'Satoshi' ortaya çıktı: Bitcoin'i ben tasarladım! İnternet sitesinde kendisini bir iş adamı olarak da tanımlayan Wright, Bitcoin'in yaratıcı olmadığını iddia edenlere karşı çok sayıda dava açtı ancak bu kez kendisini savunması isteniyor.
6.02.2024 Dünya
'Aşk, takıntı, şantaj ve cinayet': Katile dönüşen fenomenin dramatik çöküşü
'Aşk, takıntı, şantaj ve cinayet': Katile dönüşen fenomenin dramatik çöküşü Makyaj ve moda tavsiyeleri paylaşan bir fenomen olarak ün kazanmıştı. Sosyal medya paylaşımlarında, annesi ile sahip olduğu 'derin aile bağları' açıkça görülüyordu. Çok sevdiği annesini, özel görüntülerle tehdit eden eski sevgiliyi sonsuza kadar susturmak üzere bir plan yapmıştı. Bu noktadan itibaren 'aile bağları', kötü bir yola saptı ve 'soğukkanlı bir cinayet hikayesi'ne dönüştü.
2.02.2024 Dünya
Wikileaks'e bilgi sızdırmakla suçlanan eski CIA çalışanı 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı
Wikileaks'e bilgi sızdırmakla suçlanan eski CIA çalışanı 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı ABD Merkezi Haber Alma Teşkilatı (CIA) tarihinin en büyük sızıntısına neden olmakla suçlanan eski CIA çalışanı Joshua Schulte, 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
2.02.2024 Dünya
Elon Musk’ın servetine mahkeme tırpanı geldi!
Elon Musk’ın servetine mahkeme tırpanı geldi! ABD’de bir mahkeme elektrikli araç devi Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın 56 milyar dolarlık tazminat paketini geçersiz kılabilecek bir karar aldı.
1.02.2024 Ekonomi
Matematikçi 'Yıkıcı deprem geliyor' dedi, önlemek için 13 kişiyi kurban etti!
Matematikçi 'Yıkıcı deprem geliyor' dedi, önlemek için 13 kişiyi kurban etti! Hem zekâsı hem de sosyal ilişkileriyle parmakla gösterilen, öğretmenlerinin 'umut vadediyor' dediği bir çocuktu. Ancak yaşadığı talihsiz olay yüzünden tüm dengesini kaybederek hata üstüne hata yaptı. Bardağı taşıran son damla ise 'Yıkıcı deprem geliyor' sözlerini duyması oldu. Felaketi önlemek için tam 13 kişiyi tek tek kurban etti!
1.02.2024 Yaşam
Evergrande'nin tasfiye edilmesine karar verildi
Evergrande'nin tasfiye edilmesine karar verildi Çin'in borç batağındaki emlak devi Evergrande'nin Hong Kong'daki bir mahkeme tarafından tasfiye edilmesine karar verildi.
29.01.2024 Uzmanpara
22 dakika idam masasında çırpındı! Görgü tanıklarından şok itiraf: 'Nazilerin yaptığı gibi'
22 dakika idam masasında çırpındı! Görgü tanıklarından şok itiraf: 'Nazilerin yaptığı gibi' ABD'nin Alabama eyaletinde idam mahkumu Kenneth Smith, dünyada daha önce denenmemiş, 'insanlık dışı' olarak görülen azot gazıyla infaz edildi. 2 yıl önce zehirli iğneyle idam edilmeye çalışılan ancak infazı gerçekleşemeyen mahkûmun son dakikalarında yaşadığı dehşet verici anları ise görgü tanıkları şu sözlerle anlattı: 'Nazilerin Yahudilere yaptıkları gibi'
27.01.2024 Dünya
Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı ne anlama geliyor? İşte cevabı...
Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı ne anlama geliyor? İşte cevabı... Güney Afrika'nın "Gazze'de soykırım davası" başvurusu Uluslararası Adalet Divanı tarafından kabul edildi. Yargıç Joan E. Donoghue, İsrail'e yönelik bazı iddiaların "Soykırım Sözleşmesi" hükümleri kapsamına girdiğini ifade etti. Peki bu karar ne anlama geliyor? Bundan sonraki süreçte ne olacak? Doç. Dr. Emete Gözügüzelli ve Doç. Dr. Hakkı Hakan Erkiner değerlendirdi.
26.01.2024 Dünya
'Karımın beni komşumuzla aldattığından şüpheleniyorum' demişti! Yeni aşk ortalığı karıştırdı
'Karımın beni komşumuzla aldattığından şüpheleniyorum' demişti! Yeni aşk ortalığı karıştırdı 'Kurtlarla Dans', 'Robin Hood: Hırsızlar Prensi' ve 'The Bodyguard' gibi filmlerde yer alan ünlü aktör Kevin Costner, 18 yıllık eşi Christine Baumgartner'dan geçtiğimiz sene boşandı. Baumgartner için "Beni komşumuzla aldattığından şüpheleniyorum" dediği öne sürülen Coster'ın eski eşinin, gerçekten de komşuları Josh Connor ile aşk yaşadığı iddia edildi.
27.01.2024 Cadde
Donald Trump 'zarar tazminatı' davasında ifade verdi
Donald Trump 'zarar tazminatı' davasında ifade verdi Eski dergi yazarı E. Jean Carroll'un açtığı “zarar tazminatı” davasında ifade veren eski ABD Başkanı Donald Trump, kimseye Carroll'a zarar verme talimatı vermediğini söyledi. Kendisini, ailesini ve başkanlığı savunmak istediğini kaydeden Trump, Carroll'un cinsel saldırı suçlamasını reddettiğini yineledi.
26.01.2024 Dünya
Trump'ın eski bir danışmanına daha hapis cezası verildi
Trump'ın eski bir danışmanına daha hapis cezası verildi ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’ın eski danışmanı Peter Navarro, 6 Ocak 2021'deki ABD Kongre Binası baskınına ilişkin soruşturmayla ilgili kendisine gönderilen mahkeme celbine uymadığı gerekçesiyle Kongre'ye saygısızlıktan 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
25.01.2024 Dünya
AİHM'in ilk Türk kadın yargıcı Prof. Dr. Ayşe Işıl Karakaş hayatını kaybetti
AİHM'in ilk Türk kadın yargıcı Prof. Dr. Ayşe Işıl Karakaş hayatını kaybetti Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde görev yapan ilk Türk kadın Yargıç Prof. Dr. Ayşe Işıl Karakaş 66 yaşında hayatını kaybetti. Karakaş'ın cenazesi yarın öğle vakti Teşvikiye Camii'nde düzenlenecek törenin ardından Hasdal Mezarlığı'na defnedilecek. 
25.01.2024 Gündem
Son dakika itirazı reddedildi, nitrojen gazıyla idama saatler kaldı!
Son dakika itirazı reddedildi, nitrojen gazıyla idama saatler kaldı! 1988'de vaizin eşini öldürmesi için kiralık katil olarak seçildi. Her şey ortaya çıkınca idam cezasına çarptırıldı. Ölümcül iğneyle infaz girişimi sonuçsuz kalınca, yetkililer daha önce hiç denenmeyen ve 'zalimlik' olarak tanımlanan yolu seçti. Sayısız itirazın reddedilmesi sonrası, tepkilerin odağındaki infazın gerçekleştirilmesine saatler kaldı.
25.01.2024 Dünya
Japonya'da 36 kişinin ölümüne yol açan Shinji Aoba idam cezasına çarptırıldı
Japonya'da 36 kişinin ölümüne yol açan Shinji Aoba idam cezasına çarptırıldı Japonya'nın Kyoto kentinde bir film stüdyosuna düzenlediği saldırıda 36 kişinin ölümüne yol açan Shinji Aoba idam cezasına çarptırıldı.
25.01.2024 Dünya
Yalanlar ağı: Tecavüze uğradığını ve fuhşa zorlandığını öne sürdü, her şeyi uydurduğu ortaya çıktı!
Yalanlar ağı: Tecavüze uğradığını ve fuhşa zorlandığını öne sürdü, her şeyi uydurduğu ortaya çıktı! Yara içindeki yüzünün fotoğraflarını çekerek sosyal medyada yayınladı. Gönderiye düştüğü not, kan dondurucuydu. Genç kadın, tecavüze uğradığını ve fuhşa zorlandığını iddia ediyordu. Ancak güvenlik güçlerinin yaptığı araştırma akıl almaz yalanlar ağını deşifre etti.
23.01.2024 Dünya
‘İstismar zinciri’nin uzayan halkaları...
‘İstismar zinciri’nin uzayan halkaları... ABD’de fuhuş ağı kurmaktan cezaevindeyken 2019’da ölü bulunan milyarder finansçı Jeffrey Epstein davasıyla ilgili belgeler yayımlanınca, benzer suçlamaların yöneltildiği ünlüler de gündeme geldi.
21.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yargıç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.