ŞAMPİYONLAR LİGİ; Manchester City-Real Madrid yarı final rövanş maçı saat kaçta hangi kanalda, şifresiz mi? Canlı yayın bilgileri...
ŞAMPİYONLAR LİGİ; Manchester City-Real Madrid yarı final rövanş maçı saat kaçta hangi kanalda, şifresiz mi? Canlı yayın bilgileri... Şampiyonlar Ligi'nde ikinci finalist bu akşam belli olacak. İlk maçta Santiago Barnebau'da 1-1'lik eşitlikle sahadan ayrılan City ve Madrid bu kez Etihad Stadyumu'nda finale İstanbul'a gelebilmek için mücadele edecek. İlk maçta olduğu gibi jeneriklik gollerin çıkacağı mücadele için futbolseverler araştırmalarını sürdürüyor. Peki Manchester City-Real Madrid maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
17.05.2023 Bilgi Rehberi
FİNALİST BELLİ OLUYOR! Manchester City-Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda, şifresiz mi?
FİNALİST BELLİ OLUYOR! Manchester City-Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda, şifresiz mi? Manchester City-Real Madrid maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Şampiyonlar Ligi'nde erken final olarak yorumlanan ilk maçta Vinicius Jr. ve De Bruyne'nin attığı iki şık golle maç sonuçlanmıştı. Etihad'da bu akşam nefes kesen bir 90 dakika daha oynanacak. Dev maç şifresiz olarak futbolseverler ile buluşacak. İşte Manchester City-Real Madrid maçı yayın bilgileri...
17.05.2023 Şampiyonlar Ligi
Inter final biletini kaptı!
Inter final biletini kaptı! Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Inter, 2-0'ın rövanşında Milan ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı 1-0 kazanan Inter, İstanbul'da oynanacak final biletini ilk alan takım oldu.
17.05.2023 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe-Trabzonspor rövanş maçı ne zaman? Maç hangi kanalda yayınlanacak?
Fenerbahçe-Trabzonspor rövanş maçı ne zaman? Maç hangi kanalda yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı dün akşam oynandı. Trabzonspor Sörloth ve Novak'ın ayağından buldukları goller ile 2-0 öne geçti. Maça giren Ferdi Kadıoğlu ve Miha Zajc'ın oyuna girmesinin ardından ileride daha etkin oynamaya başladı. Sağlı sollu gelen ortaların ardından Vedat Muriç skoru belirledi. Maç 2-1'lik sonuçla tamamlandı. Peki Fenerbahçe-Trabzonspor rövanş maçı ne zaman? Maç hangi kanalda yayınlanacak?
1.07.2020 Türkiye Kupası
Galatasaray finalde!
Galatasaray finalde! Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sarı kırmızılı takım Arena'da Rizespor'la 0-0 berabere kaldı.
30.06.2020 Galatasaray