SON DAKİKA || Yasaklar kalktı mı, ne zaman bitecek, sokağa çıkma yasağı saatleri kaçta başlıyor ve bitiyor 2021? Hafta içi ve sonu yasak var mı?
SON DAKİKA || Yasaklar kalktı mı, ne zaman bitecek, sokağa çıkma yasağı saatleri kaçta başlıyor ve bitiyor 2021? Hafta içi ve sonu yasak var mı? Yasaklar gündemin araştırılan konuları arasında yer alıyor. Koronavirüs salgınından dolayı çeşitli alanlarda tedbirler alınıyor. Salgın nedeniyle hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Aynı zaman kafeler, restoranlar ve lokantalar için kısıtlamalar bulunuyor. Peki yasaklar ne zaman kalkacak? İşte hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı saati ile ilgili ayrıntılar...
4.02.2021 Gündem
SON DAKİKA HABERİ || Yasaklar ne zaman bitecek, bugün sokağa çıkma yasağı var mı, saatleri neler? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı mı?
SON DAKİKA HABERİ || Yasaklar ne zaman bitecek, bugün sokağa çıkma yasağı var mı, saatleri neler? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Yasaklar ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemin araştırılan konuları arasında bulunuyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı 29 Ocak Cuma günü saat 21.00'de başladı. Koronaviürs salgını nedeniyle alınan hafta içi belirtilen saatlerde ve hafta sonu bütün gün boyunca olmak üzere uygulanan sokağa çıkma yasağı ve kafeler ile ilgili alınan kısıtlamaların kalkacağı tarih merak konusu. Bakan Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrasında tedbirlerle ilgili açıklama yaptı. Peki yasaklar ne zaman kalkacak, sokağa çıkma yasağı saatleri neler?
31.01.2021 Gündem
SON DAKİKA HABER: Yasaklar ne zaman bitecek, sokağa çıkma yasağı saatleri neler 2021? Hafta içi ve sonu sokağa çıkma yasağı var mı, kalkacak mı?
SON DAKİKA HABER: Yasaklar ne zaman bitecek, sokağa çıkma yasağı saatleri neler 2021? Hafta içi ve sonu sokağa çıkma yasağı var mı, kalkacak mı? Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak, açıklama geldi mi? Yasaklar ile ilgili gelişmeler korona salgınında tablo iyiye giderken merakla araştırılıyor. Vaka sayısının azalmasıyla yasaklar kalkıyor mu sorusu da aratılıyor. Sokağa çıkma yasağı hafta içi ve hafta sonu olmak üzere ayrı ayrı uygulanıyor. Hafta içi sokağa çıkma yasağı belirli saatlerde gerçekleştirilirken hafta sonu ise gün boyu uygulanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısıtlamalarla ilgili bir açıklama gerçekleştirdi. Peki yasaklar ne zaman kalkacak, sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor?
28.01.2021 Gündem
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Yasak ne zaman bitecek?
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Yasak ne zaman bitecek? 20 yaş altı gençler uzun bir süredir evlerinden çıkmıyor. Dün bu konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası çok önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamaların hemen ardından '20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Yasak ne zaman kalkıyor?' soruları gündem oldu.
5.05.2020 Gündem