Yasemin Mori

Yasemin Mori

Son dakika Yasemin Mori haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yasemin Mori gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yasemin Mori haber sayfamızda...

Yasemin Mori

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 115 yasemin mori haberi bulunmuştur.
Zeynep Bastık 'Sen Ben' şarkısını aceleye mi getirdi?
Zeynep Bastık 'Sen Ben' şarkısını aceleye mi getirdi? Zeynep Bastık 2021'in en üretken isimlerinden biri. Daha 'Zeynodisco' albümünün tadını çıkartmaya çalışan hayranları bu kez de 'Sen Ben'le karşılaştı. Zeynep Bastık 'Zeynodisco'dan çok kısa bir zaman sonra 'Sen Ben'i neden yayınladı peki? Bastık'ın bu hamlesinden ne çıkartıyoruz?
14.09.2021 Müzik
Zeynep Bastık'ın 'Zeynodisco' albümü beklentileri karşıladı mı?
Zeynep Bastık'ın 'Zeynodisco' albümü beklentileri karşıladı mı? 'Bana Sorma' ve 'Marlon Brando' ile müjdesi verilen ilk Zeynep Bastık albümü 'Zeynodisco'ya sonunda kavuştuk. 'Sana Bayılıyorum'la tanıtımı yapılan albümün en büyük yıldızı hangi şarkı peki? Gelin Zeynep Bastık'ın ilk albümü 'Zeynodisco'ya Molatik olalım...
14.09.2021 Müzik
Görkem Karabudak'tan solo proje
Görkem Karabudak'tan solo proje Yaratıcılarından olduğu Çilekeş ve Bubituzak gruplarının yanısıra, Gaye Su Akyol, Korhan Futacı & Kara Orkestra ve Yasemin Mori gibi isimlerle yapmış olduğu albüm/sahne çalışmalarıyla tanınan Görkem Karabudak, uzun bir aradan sonra tekrar mikrofonun başına geçerek, beklenen solo projesinin ilk teklisini 12 Mart Cuma günü yayınlıyor.
10.03.2021 Kültür Sanat
Yasemin Mori: İyi ki geldin fantastik bebeğim
Yasemin Mori: İyi ki geldin fantastik bebeğim Uzun süredir birlikte çalıştığı müzisyen Serhat Şensesli’yle ilişki yaşayan Yasemin Mori anne oldu.
12.09.2020 Cadde
Yasemin Mori'den yepyeni şarkı
Yasemin Mori'den yepyeni şarkı Her şarkısıyla gerçekler ile ütopyaları resmeden, sözlerini zengin ve farklı müziğiyle bezeyen Yasemin Mori, sözü ve müziği kendisine ait yepyeni bir şarkı ile huzurlarınıza geliyor.
12.06.2020 Kültür Sanat
Babylon’da bu hafta!  17 Ocak – 18 Ocak
Babylon’da bu hafta! 17 Ocak – 18 Ocak Babylon’da bu hafta Radyo Eksen Partisi ve Güneşin Kadınları serisi kapsamında kendine özgü stiliyle, her zaman farklı seslerin arayışında olan Yasemin Mori var.
16.01.2020 Kültür Sanat
Edis Volkswagen Arena'da "Ân'a Veda" etti
Edis Volkswagen Arena'da "Ân'a Veda" etti Edis’in, merakla beklenen "Ân'a Veda" konseri Pozitif deneyimiyle 1 Aralık'ta Volkswagen Arena sahnesindeydi.
2.12.2019 Kültür Sanat
Geçmiş ve gelecek Sokak Festivali’nde buluşuyor
Geçmiş ve gelecek Sokak Festivali’nde buluşuyor Geçtiğimiz sene ilki gerçekleştirilen Sokak Festivali, nostaljiyi ve teknolojiyi bir arada tutan temasıyla 27 – 28 Nisan’da yeniden KüçükÇiftlik Park’ta. Sokak lezzetlerinden müziğe, sanattan spora, alışverişten modaya şehrin tüm renklerini misafirleriyle buluşturacak olan festival, dünün ve yarının rüzgarını estirecek.
5.04.2019 Kültür Sanat
Müzisyenden müzisyene  illüstrasyon
Müzisyenden müzisyene illüstrasyon Bu yıl 5 mekâna yayılan Kendine Has Demonation Festivali No: 9 kapsamında “Şimdi” başlıklı sergi dün Kadıköy’de açıldı.
5.01.2019 Gündem
2018'in en iyi 5 yerli albümü
2018'in en iyi 5 yerli albümü Hayat hep Aleyna Tilki, hep Demet Akalın, hep Gülşen değil. Hep Chopin, hep Bach, hep Beethoven olmadığı gibi. Farklı müzik türlerinden damakta tat bırakan ve Türkiye'den çıkmış albümleri derledim. Yıl bitmeden kulak kabartın. "Geçen senenin albümü" olmalarına az kaldı.
12.12.2018 Müzik
Edis'ten eski sevgiliye öpücük
Edis'ten eski sevgiliye öpücük Şarkıcı Edis, yeni yaşını Dada Salon Kabarett adlı mekanda kutladı. Doğum günü kutlamasında Edis ve eski sevgilisi Yasemin Mori'nin yakınlaştığı ortaya çıktı.
2.12.2018 Cadde
Edis'ten eski sevgiliye öpücük
Edis'ten eski sevgiliye öpücük Şarkıcı Edis, yeni yaşını Dada Salon Kabarett adlı mekanda kutladı. Doğum günü kutlamasında Edis ve eski sevgilisi Yasemin Mori'nin yakınlaştığı ortaya çıktı.
2.12.2018 Cadde
Kuşadası’nı inlettiler
Kuşadası’nı inlettiler KUŞADASI Gençlik Festivali’nde sahne alan Şebnem Ferah ve Hayko Cepkin muhteşem performanslarıyla büyük alkış aldı.
15.07.2018 Ege
Eğlence hız kesmiyor
Eğlence hız kesmiyor ‘Her zaman iyi müzik’ sloganıyla, Umut Kuzey önderliğinde, Milyon Yapım organizasyonuyla gerçekleşen Kuşadası Gençlik Festivali’nde eğlence tüm hızıyla devam ediyor.
14.07.2018 Cadde
Kuşadası'nda Şebnem Ferah ve Hayko Cepkin coşkusu
Kuşadası'nda Şebnem Ferah ve Hayko Cepkin coşkusu Kuşadası Gençlik Festivali'nin üçüncü gününde Şebnem Ferah ve Hayko Cepkin muhteşem performansları ve sahne şovlarıyla büyük alkış aldı.
14.07.2018 Cadde
Kuşadası Gençlik Festivali 11-15 Temmuz'da
Kuşadası Gençlik Festivali 11-15 Temmuz'da Geçtiğimiz yıl 90 bin müzikseveri buluşturarak gelenekselleştiğini kanıtlayan Kuşadası Gençlik Festivali 3. yılında 11-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenleniyor.
11.07.2018 Kültür Sanat
Mustafa Sandal-Eypio düeti 'Reset'in artıları ve eksileri
Mustafa Sandal-Eypio düeti 'Reset'in artıları ve eksileri Mustafa Sandal ve Eypio düet yapsa ortaya ne gibi bir sonuç çıkar sizce? 'Estirelim Mi' adlı şarkıda Yasemin Mori ile Eypio düetini dinlemiştik ve şaşırmıştık. Kimileri 'Estirelim Mi'yi fazla pop ve ticari buldu, kimileriyse fazlasıyla eğlenceli buldu. Eypio'nun Sibel Can'la düeti 'Diken Mi Gül Mü' şu aralar pek duyulmasa da ilerleyen zamanlarda "Aaa" dedirtebilir. Peki ya Mustafa Sandal düeti?
21.09.2021 Müzik
İstanbul Cocktail Festival
İstanbul Cocktail Festival Türkiye’nin ilk kokteyl festivali bir kez daha İstanbullular'la buluşuyor.
8.05.2018 Kültür Sanat
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Haftasonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
20.04.2018 Cumartesi
“Özgürleşmek istedim”
“Özgürleşmek istedim” Dördüncü albümü “Estrella”nın lansmanının ardından bir araya geldiğimiz Yasemin Mori, bu albümde kendini özgürleştirdiğini söylüyor. Mori: “Rock tabanlı bir çıkışım olduğu için bu konularda endişelerim vardı. ‘Estrella’ benim için bir açılım oldu”
24.03.2018 Pazar
Babylon 24 - 30 Mart 2018 Programı
Babylon 24 - 30 Mart 2018 Programı Babylon’un bu haftaki programında 24 Mart Cumartesi Turkish Psychedelia: Altın Gün, Barış K, Grup Ses, Undomondo, 28 Mart Salı Pamela, 29 Mart Çarşamba Cihan Mürtezaoğlu ve 30 Mart Perşembe Acid Arab (DJ Set) / 47 Soul var.
21.03.2018 Kültür Sanat
Yasemin Mori estirdi!
Yasemin Mori estirdi! Müzik kariyerinde 10’uncu yılını Sony Music etiketiyle çıkardığı dördüncü stüdyo albümü, ‘Estrella’yla kutlayan Yasemin Mori, geçtiğimiz akşam Zorlu PSM’de sahne aldı.
17.03.2018 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Haftasonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
9.03.2018 Cumartesi
Edis ilk albümünde 'Ân'ı daha iyi yakalayamazdı
Edis ilk albümünde 'Ân'ı daha iyi yakalayamazdı Edis Görgülü ya da kısaca Edis, aylardır merakla beklenen ilk albümüyle en sonunda karşımıza çıktı. Edis'in 'Ân' adını verdiği ilk albümünü dinlemeye hazırız. Şaşırtıcı bir albümle karşı karşıya değiliz; çünkü Edis'ten tam olarak böylesine pop, böylesine modern ve böylesine 'an'ı yakalayan bir albüm bekliyorduk. Hiç şaşırmadık, hatta böyle bir albüm gelmeseydi asıl o zaman şaşırırdık...
21.09.2021 Müzik
%100 Urban Music KüçükÇiftlik Bahçe’de
%100 Urban Music KüçükÇiftlik Bahçe’de %100 Urban Music, unutulmaz bir müzik deneyimi için yine KüçükÇiftlik Bahçe’de!
26.02.2018 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Yasemin Mori ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.