Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Survivor Yasin Obuz katıldığı yarışmalar hangileri?
Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Survivor Yasin Obuz katıldığı yarışmalar hangileri? Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan Yasin Obuz kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Daha önce MasterChef ve Survivor kadrolarında yer alan Yasin önce yemek konusunda ne kadar iddialı olduğunu ortaya koyduktan sonra parkurda olan iddiasını da Survivor'da bir sezon sonra kanıtladı. Deli dolu kişiliği ile bilinen Yasin Obuz kimdir kaç yaşında?
18.01.2022 Cadde
Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında? Yasin Obuz MasterChef'e konuk oluyor
Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında? Yasin Obuz MasterChef'e konuk oluyor Yasin Obuz kimdir sorusu MasterChef yarışmasını takip eden yarışmacılar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Adana'da gerçekleştirilen dış çekime MasterChef'te geçtiğimiz sezon 5. olan isim olan Yasin Obuz konuk oluyor. Yasin, MasterChef'in ardından bilindiği üzere Survivor'a katılmış ve burada da son üçe kalmıştı. Peki Yasin Obuz kimdir? İşte merak edilenler...
10.10.2020 Cadde
Acun Ilıcalı'dan Yasin Obuz'a sert tepki! Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında?
Acun Ilıcalı'dan Yasin Obuz'a sert tepki! Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında? Survivor Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan Yasin Obuz, dün akşam ekrana gelen Survivor'da erzak ödülü için mücadele etti. Parkurda düşen sonrasında oyunu kaybeden Yasin Obuz, takım arkadaşı Evrim Keklik'e çok yüksek sesle bağırdı. Bu esnada Acun Ilıcalı olaya müdahale etti. Yasin'in tavrı karşısında deliye dönen Acun Ilıcalı senin Evrim'e karşı olan tepkilerini beğenmiyorum açıklamasında bulundu. Peki Survivor Yasin Obuz kimdir, aslen nereli?
18.04.2020 Cadde