Yaşlanma Karşıtı

Yaşlanma Karşıtı

Son dakika yaşlanma karşıtı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yaşlanma karşıtı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yaşlanma karşıtı haber sayfamızda...

Yaşlanma Karşıtı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 312 yaşlanma karşıtı haberi bulunmuştur.
Ne göz altı torbası ne ince çizgi kalıyor! Cevizi böyle yiyin, adeta doğal güzellik kremi
Ne göz altı torbası ne ince çizgi kalıyor! Cevizi böyle yiyin, adeta doğal güzellik kremi Kolesterol seviyenizi düşürerek kalbinizi mutlu etmesinin yanı sıra konu cilt güzelliği olduğunda da ceviz gerçek bir süper besindir. Peki genç, parlak ve kırışıksız bir yüze sahip olmak için cevizi nasıl tüketmeliyiz? İşte sırrı.
9.04.2024 Cilt Bakımı
Osman Müftüoğlu sağlıklı yaşlanmanın formülünü açıkladı! 'Zerdeçal baş köşede duruyor'
Osman Müftüoğlu sağlıklı yaşlanmanın formülünü açıkladı! 'Zerdeçal baş köşede duruyor' Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'na göre sağlıklı yaşlanmak için tüketilen besinlere, rutinlere dikkat edilmesi gerekiyor. Müftüoğlu, kronik rahatsızlıklara karşı koruma sağlayan, yaşlanma karşıtı 4 malzemeli karışımı anlattı.
29.03.2024 Genel Sağlık
Çiğ kırmızı soğan şifa kaynağı
Çiğ kırmızı soğan şifa kaynağı Tüm soğanların ama özellikle de çiğ yenilen kırmızı soğanın çok faydalı olduğu bildirildi.
20.03.2024 Dünya
59 yaşında ama yüzünde bir çizgi bile yok! Gençlik sırrı botoks değil, bakın neymiş
59 yaşında ama yüzünde bir çizgi bile yok! Gençlik sırrı botoks değil, bakın neymiş Gigi adlı TikTok fenomeninden ilham alarak yaşlanma karşıtı cilt bakımı rutinlerini keşfetmeye ne dersiniz? 59 yaşındaki Gigi kusursuz cildi ve genç görünümü, botoks veya dolgu gibi işlemlere başvurmadan nasıl elde edilebildi?
17.03.2024 Cilt Bakımı
Hücreleri fişek gibi yapıyor! Uzmanından ‘yaşlanma karşıtı 13 besin' önerisi
Hücreleri fişek gibi yapıyor! Uzmanından ‘yaşlanma karşıtı 13 besin' önerisi Düzenli ve sağlıklı beslenmenin hücre hasarını önlediğini ve yaşlanmayı yavaşlattığını belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Derya Can, hücreleri canlandıran ve yaşlanma karşıtı 13 besini tek tek sıraladı.
29.02.2024 Genel Sağlık
Gençleştiren reçete retinol! Vücut çatlakları tarihe karışıyor, A vitamini bombası
Gençleştiren reçete retinol! Vücut çatlakları tarihe karışıyor, A vitamini bombası Retinol, cilt bakımında birçok kullanıma sahip bir A vitamini formudur. Sivilce tedavisinde kullanılır ve yaşlanma karşıtı etkileri vardır. Peki retinol gerçekten gerekli mi, faydaları neler?
18.02.2024 Cilt Bakımı
60 liraya kırışıklıklardan kurtuldu! Adeta yaşlanma karşıtı doğal kolajen
60 liraya kırışıklıklardan kurtuldu! Adeta yaşlanma karşıtı doğal kolajen Hemen herkes yaşlılığın getirdiği kırışıklıklardan kurtulup daha genç bir görünüme sahip olmak ister. Bunun için birçok kişi kolajen içeren kırışıklık karşıtı ürünlere başvurur. Ancak Rasoi Ghar adlı bir kadın oldukça farklı bir yöntem buldu. İşte yalnızca 60 liraya kırışıklıklardan kurtulan kadının sırrı.
10.02.2024 Cilt Bakımı
Kaz ayaklarınız kabusunuz olmasın! Yaşlanma belirtilerini bu şekilde durdurun
Kaz ayaklarınız kabusunuz olmasın! Yaşlanma belirtilerini bu şekilde durdurun İnce çizgiler ve kırışıklıklar yaşlanmanın çok doğal bir parçasıdır ve her yüz ifadesi yaptığınızda kaslarınızın kasılması nedeniyle oluşurlar. İnce çizgilerin ve kırışıklıkların tamamen ortadan kalkmadığını ve bunların ortaya çıkmasını da tamamen engelleyemeyeceğinizi bilin. Ancak iyi haber şu ki, yaşlanma karşıtı bir cilt bakımı rutinini ve bazı akıllı yaşam tarzı değişikliklerini takip ederek bunların ortaya çıkmasını geciktirebilirsiniz. Göz çevresindeki kaz ayaklarını önlemenin ve tedavi etmenin bazı basit yolları bulunuyor.
8.02.2024 Cilt Bakımı
Can boğazdan gelir ve gider!
Can boğazdan gelir ve gider! Dr. Michael Greger “Nasıl yaşlanmazsınız?” adlı yeni kitabında, hangi yiyeceklerin sağlıklı yaşamaya katkıda bulunarak ömrü uzattığını açıklıyor.
4.02.2024 Gündem
Dudağınızı pipete her uzattığınızda yaşlandırıyor! Kimsenin bilmediği tuhaf gerçek
Dudağınızı pipete her uzattığınızda yaşlandırıyor! Kimsenin bilmediği tuhaf gerçek Çocuklar ve gençler dışında hemen hemen herkes daha genç görünmek ister. Ancak pahalı losyonlar ve kozmetik tedaviler görünüşünüzü kesinlikle güzelleştirse de en kabul edilebilir yatırım günlük aktivitelerinizi değiştirmektir. Yaşlanma karşıtı olmanın en büyük sırlarının günlük alışkanlıklarınızda olabileceği ortaya çıktı.
27.01.2024 Genel Sağlık
Gençlik ışıltısını geri kazanmak mümkün! İşte bebek gibi bir cilt için en akıllı yatırım
Gençlik ışıltısını geri kazanmak mümkün! İşte bebek gibi bir cilt için en akıllı yatırım Yaşlanan cildi canlandıracak tek bir formül yok. Yaşlanan cildiniz bir değil, bir dizi küçük değişiklik yapılmasını gerektirir. İşte yüzünüze yeniden genç bir ışıltı kazandırmak için en iyi ve en uygulanabilir yaşlanma karşıtı cilt bakımı tüyoları ve ipuçları.
25.01.2024 Cilt Bakımı
Faydaları saymakla bitmiyor! Güzelliğin sırrı pancarda saklı
Faydaları saymakla bitmiyor! Güzelliğin sırrı pancarda saklı Demir ve vitamin açısından zengin olan pancarın cilde faydaları oldukça fazladır. Güzellik açısından bakıldığında, antioksidan bakımından zengindir, bu da onu yaşlanma karşıtı için mükemmel bir bileşen haline getirir. Ayrıca lekelerin azaltılmasına yardımcı olur ve cilde pembe bir parlaklık kazandırır. İşte pancarın cildinize faydaları.
24.01.2024 Cilt Bakımı
Botoks yaptırmaya gerek yok! Yaşlanmayı geciktiriyor, ince çizgileri yok ediyor
Botoks yaptırmaya gerek yok! Yaşlanmayı geciktiriyor, ince çizgileri yok ediyor Kırışıklıkları engelleyen botoks günümüzde yaygın işlemler arasında. Ancak botoks yaptırmaya gerek duymadan kırışıklık ve ince çizgilerinizi yok edebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte yaşlanmaya savaş açan o yağlar…
17.01.2024 Püf Noktası
Bu yöntem adeta zamanı durduruyor! Mucizevi 5 cilt bakım malzemesi
Bu yöntem adeta zamanı durduruyor! Mucizevi 5 cilt bakım malzemesi İnce çizgiler, kırışıklıklar, donuk, koyu lekeler, geniş gözenekler ve sarkık cilt, yaşlanan cildin bazı yaygın belirtileridir. Yaşlanma doğal bir süreç olsa da, korunmasız güneşe maruz kalma, stres ve hatta uygun bir cilt bakımı rutininin olmaması gibi faktörler nedeniyle cildiniz daha hızlı yaşlanabilir. Ancak, ekstra bakım, yaşlanan cildinizde harikalar yaratabilir. İşte bu nedenle burada, cildinizin genç ve dolgun kalmasını sağlamak için cilt bakımı rutininize ekleyebileceğiniz beş muhteşem yaşlanma karşıtı cilt bakımı bileşenini listeliyoruz.
17.01.2024 Güzellik
Seda Sayan'dan 'sünnet derisi' açıklaması: Bunu tek söyleyen benim!
Seda Sayan'dan 'sünnet derisi' açıklaması: Bunu tek söyleyen benim! Seda Sayan, geçtiğimiz hafta yılbaşı gecesi 'O Ses Türkiye' programında Enis Arıkan'ın 'Ah Geceler' şarkısını seslendirmesi hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı, cildine sünnet derisi sıvısı enkejte ettirmesiyle ilgili, "Çok yaptıran var, tek söyleyen benim" dedi.
9.01.2024 Cadde
Z kuşağı yaşından büyük görünüyor
Z kuşağı yaşından büyük görünüyor Z kuşağı, 1996 ila 2012 yılları arasında doğanları kapsıyor. Bu kuşaktan 20’li yaşlarında olanların daha yaşlı görünmesi, erken estetik yaptırmaya ve elektronik sigara alışkanlığına bağlanıyor.
4.01.2024 Dünya
Doğal bir hazine gibi! Kemik suyunun yanına portakal da koyun, anında etki ediyor
Doğal bir hazine gibi! Kemik suyunun yanına portakal da koyun, anında etki ediyor Sağlıklı beslenme denince akla ilk gelen şey kemik suyu olmayabilir. Ancak yaşlanma karşıtı etkiler gibi sağlık açısından pek çok faydası vardır. İşte kemik suyunun bazı faydaları.
3.01.2024 Genel Sağlık
Bodrum Ruhuyla Bütünleşen Yepyeni Bir Tatil Deneyimi…
Bodrum Ruhuyla Bütünleşen Yepyeni Bir Tatil Deneyimi… Maxx Royal’in Antalya’da başlayan tatil yolculuğu Ege’ye uzanıyor, Mayıs 2024’te Maxx Royal Bodrum ile yepyeni bir hikaye başlıyor. Benzersiz konumu, ilkleri yaşatan iş birlikleri ve eşsiz ayrıcalıklarıyla Maxx Royal Bodrum; heyecan, mutluluk ve huzur hissini bir arada yaşayacağınız bir tatil deneyimine kapı aralıyor. Maxx Royal, Bed & Breakfast konseptiyle Bodrum’un kalbi Göltürkbükü’nde benzersiz bir dünya yaratıyor. Kendinizi yeşilliklerle dolu bir sanat tablosunun içinde hissetmek ve tatilde aradığınız her şeyi fazlasıyla yaşadığınızdaki memnuniyeti tatmak için Maxx Royal Bodrum’a davetlisiniz!
15.12.2023 Advertorial
Yaşlanma karşıtı molekül keşfedildi
Yaşlanma karşıtı molekül keşfedildi ABD’nin Kaliforniya Eyaleti’ndeki Buck Enstitüsü’nden bilim insanları, hücrelerin “güç merkezi” olan mitokondriyi sağlıklı tutarak yaşlanmayı yavaşlatan ilaç benzeri yeni bir molekül keşfetti.
18.11.2023 Dünya
Anadolu güzelliğini kozmetiğe taşıyor
Anadolu güzelliğini kozmetiğe taşıyor Anadolu’da yetişen bitkileri, anlaşmalı çiftçilerden tedarik ederek kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanan Iva Natura, yerel tarifleri de modern dokunuşlarla tüketicilere sunuyor.
7.11.2023 Kobi
Çinliler vazgeçemedi, kökten gelen mucize! Kurutup içince yaşlanmayı yavaşlatıyor
Çinliler vazgeçemedi, kökten gelen mucize! Kurutup içince yaşlanmayı yavaşlatıyor Doğal gençlik iksiri etkisi yaratan ve halk arasında geven otu olarak bilinen bitkinin sağlığa birçok faydası bulunuyor. Uzmanlar da geven otunun yaşlanmayı yavaşlattığını belirterek tüm sırlarını açıkladı.
30.10.2023 Genel Sağlık
Dijital etkileşim hafızayı koruyor
Dijital etkileşim hafızayı koruyor Yeni yapılan bir araştırma, teknolojiyle meşgul olan yaşlıların hafızasının, teknolojiyle ilgilenmeyen akranlarına göre çok daha iyi durumda olduğunu ortaya çıkardı. Bunun temelinde de “zihni çalıştırmak” bulunuyor.
15.10.2023 Dünya
Yüzünde hiç botoks yok! Tüm kırışıklıklarından böyle kurtuldu: 'Bu yağ inanılmaz'
Yüzünde hiç botoks yok! Tüm kırışıklıklarından böyle kurtuldu: 'Bu yağ inanılmaz' Birçok kişi genç kalabşlmek için yaşlanma karşıtı farklı ürünler, ilaçlar ve çok daha fazlasını kullanıyor. Yaşlanma karşıtı doğal alternatifleri deneyen bir sosyal medya kullanıcısının son hali ise görenleri bir hayli şaşırttı. İşte adım adım başvurduğu yöntemler.
13.10.2023 Cilt Bakımı
Gizem Hatipoğlu: Karı koca bakımımızı yaparız!
Gizem Hatipoğlu: Karı koca bakımımızı yaparız! Sunucu Gizem Hatipoğlu, önceki gün İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen fuarda objektiflere yansıdı. Hatipoğlu, yüzüne yaptırdığı yaşlanma karşıtı yüz maskesiyle dikkat çekti.
30.09.2023 Cadde
Korelilerin en büyük sırrı ifşa oldu! Muhteşem cildin anahtarı pirinçte
Korelilerin en büyük sırrı ifşa oldu! Muhteşem cildin anahtarı pirinçte Her evde bulunan, tereyağlı pilavın başrolü pirinç, Koreliler için güzelliğin anahtarı. Pirinç içinde bulunan nişastayla beyazlatıcı ve cilt lekelerini giderici etkiye sahip olmasıyla sık sık gündeme geliyor. Peki, gerçekten cildiniz için muhteşem bir etkiye sahip mi?
12.09.2023 Cilt Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Yaşlanma Karşıtı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.