Yassıada

Yassıada

Son dakika Yassıada haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yassıada gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yassıada haber sayfamızda...

Yassıada

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 674 yassıada haberi bulunmuştur.
Bakan Tunç:  AK Parti’nin ampulünün altında birleşelim
Bakan Tunç: AK Parti’nin ampulünün altında birleşelim Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Farklı farklı sebeplerle, farklı yerlere bu oyları bölmeyelim. AK Parti’nin ampulünün altında birleşelim. Işığın altında birleşelim karanlık iyi değildir. Türkiye’nin geleceği hep aydınlık olsun” dedi.
23.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan Özgür Özel'in 'darbe' sözlerine tepki
Bakan Tunç'tan Özgür Özel'in 'darbe' sözlerine tepki Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın’ın Hasankadı beldesi seçim bürosu açılışına katıldı.
22.03.2024 Gündem
AYM - Yargıtay polemiği! Bakan Tunç: Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok
AYM - Yargıtay polemiği! Bakan Tunç: Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok AYM - Yargıtay polemiğiyle ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok. İki yüksek mahkeme arasında görüş farkı var. TBMM'nin çözebileceği hususlar. Konu hukuk zemininde tartışılır ve bir çözüm bulunur." dedi.
13.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Riyad'a gidiyor! Gazze için kritik zirve...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Riyad'a gidiyor! Gazze için kritik zirve... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8’inci Olağanüstü İslam Zirvesi’ne katılacak. İletişim Başkanlığı detayları açıkladı.
10.11.2023 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten CHP'nin yeni yönetimine 'Yassıada zihniyeti' benzetmesi
AK Parti'li Çelik'ten CHP'nin yeni yönetimine 'Yassıada zihniyeti' benzetmesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP'de ne değişirse değişsin Yassıada zihniyeti değişmiyor. CHP'de yeni seçilen genel başkanın ilk işi Cumhurbaşkanımızın meşruiyetine saldırmak olmuş. Cumhurbaşkanımız tam bir demokratik meşruiyetle ve millet iradesiyle görevinin başındadır" dedi.
10.11.2023 Gündem
9 günlük ilk ara tatilin başlamasına Bakan Tekin'den açıklama
9 günlük ilk ara tatilin başlamasına Bakan Tekin'den açıklama 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ara tatilinin başlaması nedeniyle Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin mesaj yayımladı.
10.11.2023 Gündem
Keşke dediğimiz yerlere bir zaman makinesi
Keşke dediğimiz yerlere bir zaman makinesi Sinan Turaman, 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Özbekistan Simge Anıtı gibi projelere imza atan Outdoor Factory’nin yaratıcı mutfağını Milliyet’e açtı. Bugünlerde Deprem Anıtı ve Cumhuriyet Müzesi üzerine çalışan Turaman, “Keşke dediğimiz yerlere, zaman makinesi gibi bizleri göndermek istiyorum” diyor.
4.11.2023 Pazar
AK Parti'li Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: Siyasi tarihin en vahim skandalı!
AK Parti'li Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: Siyasi tarihin en vahim skandalı! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik basın açıklaması yaptı. Fransa Dışişleri Bakanı'nın Ağrı Dağı ile paylaşımına tepki gösteren Sözcü Çelik, Kılıçdaroğlu'nun 'Gazi Meclis demem' ifadelerini de sert bir şekilde eleştirdi.
4.10.2023 Gündem
Daha öncekilerden farklı, Eris varyantı 2 belirtiyle vurdu! 'Eski aşılar artık korumaz'
Daha öncekilerden farklı, Eris varyantı 2 belirtiyle vurdu! 'Eski aşılar artık korumaz' Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dünyada hızla yayılan Eris varyantının, Türkiye’de de 9 kişide görüldüğünü söylemesi pek çok soruyu da beraberinde getirdi. "Çok daha bulaşıcı ama korkmayın" çağrıları ne anlama geliyor? Eris varyantının en sık görülen belirtisi ne? "Daha öncekilerden farklı. Eski koronavirüs aşıları artık korumaz" diyen 2 uzman, önemli bilgiler paylaştı.
21.09.2023 Genel Sağlık
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı! Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı! Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpışma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Kuru yük gemisinin çarpmasından sonra konteyner gemisinin ileriye sürüklendiği anlarda görüntülendi.
18.09.2023 Haberler
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı! Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı! Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpışma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Kuru yük gemisinin çarpmasından sonra konteyner gemisinin ileriye sürüklendiği anlarda görüntülendi.
18.09.2023 Gündem
‘Tarihe kara leke olarak geçti’
‘Tarihe kara leke olarak geçti’ Merhum Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan, idam edilişlerinin 62. yıl dönümünde Topkapı’daki Anıt Mezar’da düzenlenen törenle anıldı.
18.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adnan Menderes mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adnan Menderes mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli iradeyi ve milletin tercihlerini yok sayan 27 Mayıs darbesinin ardından Adnan Menderes ve arkadaşlarının haksız ve hukuksuz bir şekilde idam edilmeleri tarihe kara bir leke olarak geçmiştir" dedi.
17.09.2023 Gündem
Yassıada açıklarında iki gemi çarpıştı! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden açıklama
Yassıada açıklarında iki gemi çarpıştı! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden açıklama Yassıada açıklarında Litvanya Bandıralı gemi ile Marshall Adaları Bandıralı iki gemi çarpıştı. Olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken gemilerde hasar oluştu.
17.09.2023 Gündem
Ahırkapı'da yük gemisi ve konteyner gemisi çarpıştı
Ahırkapı'da yük gemisi ve konteyner gemisi çarpıştı Ahırkapı Demir Bölgesi'nde kuru yük gemisi ve konteyner gemisi çarpıştı. Kazanın ardından can kaybı, yaralanma ve çevre kirliliği tespit edilmedi.
17.09.2023 Gündem
AK Parti'li Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu
AK Parti'li Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu Meşruiyet tartışmalarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Seçim sonucunu tüm dünya ve Türkiye'de herkes net bir şekilde algılamışken, algılamayan tek kişi Sayın Kılıçdaroğlu' dedi. Öte yandan AK Parti'li Çelik, CHP'li Mahir Polat'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki söylemlerine de tepki gösterdi.
28.08.2023 Haberler
Sıkıntıları gidermek boynumuzun borcu
Sıkıntıları gidermek boynumuzun borcu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 22. kuruluş yıl dönümü mesajında küresel krizlerin etkilerinden kaynaklanan hayat pahalılığının milleti bunalttığının farkında olduklarını ifade ederek, “Bu sıkıntıyı da hâl yoluna yine biz koyacağız” dedi.
15.08.2023 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten 22. yıl mesajı
AK Parti'li Çelik'ten 22. yıl mesajı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'nin kuruluşunun 22. yıl dönümüyle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
14.08.2023 Gündem
Birileri Marmara’da mercanları gözlüyor
Birileri Marmara’da mercanları gözlüyor Dünyada 8 milyar insanın ihtiyacı olan oksijenin en önemli kaynağı deniz mercanları dünya genelinde yok oluyor
21.07.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: 27 Mayıs Darbe dönemi, Millet ve Türkiye düşmanlarının kininin eseridir
TBMM Başkanı Şentop: 27 Mayıs Darbe dönemi, Millet ve Türkiye düşmanlarının kininin eseridir Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Twitter'daki hesabından 27 Mayıs 1960 darbesinin 63'üncü yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı.
27.05.2023 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten '27 Mayıs' mesajı
AK Parti'li Çelik'ten '27 Mayıs' mesajı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "27 Mayıs darbesi, Türkiye’de millet iradesine karşı bütün kötülüklerin kapısını açmıştır" dedi.
27.05.2023 Gündem
Süleyman Soylu: Böyle liderler yüzyılda bir gelir
Süleyman Soylu: Böyle liderler yüzyılda bir gelir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bu ülke Menderes yetiştirmişti. Onu bu ülkeye hizmet etmekten alıkoymuşlardı. Bu ülke Recep Tayyip Erdoğan yetiştirdi. Dünyada bu tip liderler yüzyılda bir gelir." diye konuştu.
27.04.2023 Haberler
Süleyman Soylu: Böyle liderler yüzyılda bir gelir
Süleyman Soylu: Böyle liderler yüzyılda bir gelir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bu ülke Menderes yetiştirmişti. Onu bu ülkeye hizmet etmekten alıkoymuşlardı. Bu ülke Recep Tayyip Erdoğan yetiştirdi. Dünyada bu tip liderler yüzyılda bir gelir." diye konuştu.
27.04.2023 Gündem
Bakan Soylu: Böyle liderler 100 yılda bir gelir
Bakan Soylu: Böyle liderler 100 yılda bir gelir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Demokrasi ve Özgürlükler Adası | Cumhuriyet Tarihinde İki 14 Mayıs Paneli'nde konuşma yaptı.
27.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Cumhuriyet tarihimizin en önemli maaş artışlarını gerçekleştirdik
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Cumhuriyet tarihimizin en önemli maaş artışlarını gerçekleştirdik Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Yedi düğümlü kaos öneriyorlar. Çözümsüz ekonomik krizler, çözümsüz siyasi krizler, çözümsüz kavgalar. Siz hiç, yedi başlı bir orkestra gördünüz mü? 3K öneriyorlar. Kaos, kriz, kakofoni. Başlarında da 2K var, Kemal Kılıçdaroğlu. Yani, katmerli kaos. Ne yapıyor Sayın Kılıçdaroğlu? Evinden çektiği videolarla memurları, bürokratları tehdit ediyor” dedi.
25.04.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yassıada ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.