İstanbul Boğazı'nda "dansözlü" yat partisi kamerada!
İstanbul Boğazı'nda "dansözlü" yat partisi kamerada! Corona virüs salgınını önlemek amacıyla eğlence mekanlarının geçici olarak kapatılması sonrası gece kulübüne dönen yatlardaki partiler tüm hızıyla devam ediyor. Salgına rağmen ne maske takan ne de sosyal mesafeye uyan onlarca kişinin virüs meydan okuyarak eğlendiği dansözlü partiler kameralara yansıdı.
15.08.2020 Haberler
Ölüme meydan okudular! Salgına rağmen yat partileri yapıldı
Ölüme meydan okudular! Salgına rağmen yat partileri yapıldı Gelen bir son dakika haberine göre, Korona virüs salgınını önlemek amacıyla eğlence mekanlarının geçici olarak kapatılması sonrası gece kulübüne çevrilen yatlardaki partiler tüm hızıyla devam ediyor. Salgına rağmen ne maske takan ne de sosyal mesafeye uyan onlarca kişi “pes” dedirtti. Adeta virüse meydan okunan partiler kameralara yansıdı.
2.08.2020 Haberler
İstanbul'da şok eden yat partisi! Coronavirüse rağmen eğlendiler
İstanbul'da şok eden yat partisi! Coronavirüse rağmen eğlendiler İstanbul Boğazı'nda yatta düğün ve doğum günü partisi düzenleyenler ne maske taktı ne de sosyal mesafeyi umursadı. Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
26.07.2020 Gündem
İstanbul Boğazı’nda yat partisi! Kurallar hiçe sayıldı
İstanbul Boğazı’nda yat partisi! Kurallar hiçe sayıldı Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs nedeniyle gece kulüpleri geçici olarak kapatıldı ancak yat ve tekneler gece kulübüne dönüştü. İstanbul Boğazı’nda salgına rağmen parti düzenlenen bir yatta eğlenceye katılanlar ne maske taktı ne de sosyal mesafeyi umursamadı. Sosyal medyadan canlı yayınlanan görüntülere kameralara yansıdı.
23.07.2020 Haberler
Yat partisinden skandal görüntüler! Corona virüse davetiye çıkardılar
Yat partisinden skandal görüntüler! Corona virüse davetiye çıkardılar İstanbul’da korona virüs salgınına rağmen yat partisi düzenleyen bir grup, gece boyunca sosyal mesafeyi hiçe sayarak maskesiz eğlendi.
19.07.2020 Haberler