Nakdi Ücret Desteği ne kadar, nedir? Bugün yatan Nakdi Ücret Desteği ne zaman bitiyor?
Nakdi Ücret Desteği ne kadar, nedir? Bugün yatan Nakdi Ücret Desteği ne zaman bitiyor? Son dakika haberleri arasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ocak ayına ait Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin bugün itibarıyla yapılmaya başlandığını duyurdu. Nakdi ücret desteğinden yararlanan vatandaşlar ise nakdi ücret desteği ne kadar, ne zaman bitiyor sorularına cevap ararken, henüz bilgi sahibi olmayan vatandaşlar ise konuya ilişkin Nakdi Ücret Desteği nedir? sorusunu yöneltiyor.
9.02.2021 Ekonomi
KYK bursları ne zaman yatacak? KYK bursları neden yatmadı?
KYK bursları ne zaman yatacak? KYK bursları neden yatmadı? KYK bursundan yararlanan üniversite öğrenciler, bursların neden yatmadığını ve ne zaman yatırılacağını öğrenmek istiyor. Her ay düzenli oalrak hesaplara yatırılan KYK bursları öğrencileri meraklandırdı. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün resmi Twitter adresi üzerinden ise duyuru yayımlandı. İşte KYK bursları hakkında bilinmesi gerekenler...
11.07.2020 Gündem
Somalı madencilerin maaşları yatmadı
Somalı madencilerin maaşları yatmadı Manisa'nın Soma İlçesi'nde 301 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasının ardından üç ocağı da kapalı olan şirketin yaklaşık 6 bin çalışanı, bekledikleri maaşlarını hesaplarında göremeyince eylem kararı aldı. Facianın ardından 15 Mayıs'ta, Nisan ayı maaşlarını alan işçilerin hesaplarına bir daha para yatırılmadı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri