Sağlık Bakanı Koca'dan Dr. Yavuz Kalaycı paylaşımı: Minnettarız
Sağlık Bakanı Koca'dan Dr. Yavuz Kalaycı paylaşımı: Minnettarız Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı'yla ile ilgili olarak, "Hayatta en çok hastalarına ve iki küçük kızına yakındı. Mücadelesi için minnettarız"dedi.
17.05.2020 Gündem
Corona virüsten hayatını kaybeden Dr. Kalaycı'nın adı aile sağlık merkezine verildi
Corona virüsten hayatını kaybeden Dr. Kalaycı'nın adı aile sağlık merkezine verildi İstanbul'da aile hekimi olarak görev yaparken yakalandığı corona virüs nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı'nın adı çalıştığı Eyüp'teki aile sağlık merkezine verildi.
22.04.2020 Haberler
Dr. Yavuz Kalaycı görev yaptığı yerde anıldı
Dr. Yavuz Kalaycı görev yaptığı yerde anıldı Yeni tip corona virüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybeden Aile Hekimi Doktor Yavuz Kalaycı için görevli olduğu Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi önünde anma töreni düzenlendi.
21.04.2020 Haberler
Corona virüsten hayatını kaybeden doktorun yürek yakan mesajı: 'Kızlarım küçük sahip çıkarsınız değil mi?'
Corona virüsten hayatını kaybeden doktorun yürek yakan mesajı: 'Kızlarım küçük sahip çıkarsınız değil mi?' İstanbul'da Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Yavuz Kalaycı da corona virüs (Covid-19) nedeniyle dün yaşamını yitirdi. Kalaycı'nın ölümünün ardından ise acı bir olay ortaya çıktı. Yoğun bakımda olan 56 yaşındaki aile hekiminin uyutulması sırasında anne ve babasının da yine virüs nedeniyle hayatlarını kaybettiği ortaya çıktı. Kalaycı'nın son mesajını ise bir meslektaşı sosyal medya hesabından paylaştı: "Kızlarım küçük sahip çıkarsınız değil mi?"
21.04.2020 Gündem