Yayımlandı Mı

Yayımlandı Mı

Son dakika yayımlandı mı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yayımlandı mı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yayımlandı mı haber sayfamızda...

Yayımlandı Mı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.313 yayımlandı mı haberi bulunmuştur.
ÖSYM'den son dakika 2024-ALES/1 Sınavı açıklaması! Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı!
ÖSYM'den son dakika 2024-ALES/1 Sınavı açıklaması! Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı! Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na ilişkin ÖSYM'den açıklama yapıldı. ÖSYM, temel soru kitapçığı ve cevap anahtarının yayımlandığını duyurdu.
21.04.2024 Gündem
Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ATA AÖF: 2024 Bahar Dönemi sınavları ne zaman? ATA AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı? İşte son durum
Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ATA AÖF: 2024 Bahar Dönemi sınavları ne zaman? ATA AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı? İşte son durum ATA AÖF Bahar Dönemi sınavları bu ay uygulanacak. Öğrenciler sınav hazırlıklarına devam ediyor. Aynı zamanda sınav yerleri hakkında meraklanıyor. Peki ATA AÖF sınavları ne zaman, sınav giriş yerleri belgesi açıklandı mı? İşte 2024 Nisan ATA AÖF sınav takvimi
4.04.2024 Bilgi Rehberi
ORTAK SINAV SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? MEB 2. dönem ortak sınav soruları ve cevap anahtarı yayımlandı mı?
ORTAK SINAV SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? MEB 2. dönem ortak sınav soruları ve cevap anahtarı yayımlandı mı? İkinci dönem ortak sınavları yapılıyor! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 6 ve 9. sınıflar için ortak sınav gerçekleştirildi. Yayımlanan kılavuza göre ortak sınavların soru sayısı ve tarzı duyuruldu. Türkçe, matematik ve edebiyat derslerinden yapılan 2. dönem ortak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
MSÜ SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI! 💥 ÖSYM 2024 MSÜ soru kitapçığı ve cevap anahtarları erişime açıldı! TIKLA-GÖRÜNTÜLE
MSÜ SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI! 💥 ÖSYM 2024 MSÜ soru kitapçığı ve cevap anahtarları erişime açıldı! TIKLA-GÖRÜNTÜLE Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı tamamlandı. 10:15'te başlayan sınavda adaylara 120 soru için 165 dakika süre verldi. 13:00'te sona eren sınavın ardından ÖSYM tarafından MSÜ sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açıldı. Adaylar sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının yayımlanmasının ardından TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak sınav soru ve cevaplarını görüntüleyebilecek. İşte ÖSYM sınav soru ve cevapları görüntüleme ekranı...
4.03.2024 Bilgi Rehberi
MSÜ SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI! MSÜ 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarları erişime açıldı! ÖSYM görüntüleme ekranı
MSÜ SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI! MSÜ 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarları erişime açıldı! ÖSYM görüntüleme ekranı MSÜ soruları ve cevapları sınav sonrasında adayların gündeminde yer alacak. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 3 Mart tarihinde yapıldı. Sınav 165 dakika sürerken sınav 13:00 itibariyle tamamlandı. Peki 2024 MSÜ sınav soruları ve cevap anahtarı yayımlandı mı?
3.03.2024 Bilgi Rehberi
AÖF SINAV TARİHLERİ TAKVİMİ 2024 ✍ Anadolu Üniversitesi AÖF VİZE SINAVLARI ne zaman, sınav giriş belgesi yayımlandı mı?
AÖF SINAV TARİHLERİ TAKVİMİ 2024 ✍ Anadolu Üniversitesi AÖF VİZE SINAVLARI ne zaman, sınav giriş belgesi yayımlandı mı? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2023-2024 sınav takvimine göre bahar dönemi ara sınav tarihleri yaklaştı! AÖF vize sınavları için sınav yerleri belli oldu mu? 2024 AÖF bahar dönemi vize sınavları ne zaman?
2.03.2024 Bilgi Rehberi
BEKÇİ ALIMI 2024 | BEKÇİ ALIMI HANGİ TARİHTE BAŞLIYOR? 2024 Bekçi alımı ne zaman, başvuru şartları nedir? Gözler yeni dönemde...
BEKÇİ ALIMI 2024 | BEKÇİ ALIMI HANGİ TARİHTE BAŞLIYOR? 2024 Bekçi alımı ne zaman, başvuru şartları nedir? Gözler yeni dönemde... Çarşı ve Mahalle Bekçiliği ile ilgili araştırmalar arttı. Yeni yılın 2. ayında bekçi alımı hakkında duyuru yayımlandı mı merak ediliyor. Bekçi olmak isteyenler, bekçi alımı ne zaman, 2024 / 1. Dönem Bekçilik başvuru tarihleri ve şartları belli oldu mu, sınav takvimi yayımlandı mı? öğrenmek istiyor.
26.02.2024 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI 35 BİN PERSONEL ALIMI SON DURUMU 2024: Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı (ÖSYM)? Sağlık Bakanlığı personel alımı  başvurusu ne zaman?
SAĞLIK BAKANLIĞI 35 BİN PERSONEL ALIMI SON DURUMU 2024: Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı (ÖSYM)? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları için bekleyiş devam ediyor. Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları beklenirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kılavuz hakkında bir açıklama yaptı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman 2024?
19.02.2024 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI 35 BİN PERSONEL ALIMI 2024 BAŞVURUSU başladı mı? 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman?
SAĞLIK BAKANLIĞI 35 BİN PERSONEL ALIMI 2024 BAŞVURUSU başladı mı? 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 35 bin personel alımı hakkında bir açıklama yaptı. Kılavuz hakkında da Bakan Koca paylaşım yaptı. Peki 2024 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvurusu ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alım kılavuzu yayımlandı mı?
18.02.2024 Bilgi Rehberi
2024 MSÜ SAYAÇ ⏱ MSÜ ne zaman, giriş belgesi yayımlandı mı? MSÜ sınav yerleri ne zaman açıklanacak?
2024 MSÜ SAYAÇ ⏱ MSÜ ne zaman, giriş belgesi yayımlandı mı? MSÜ sınav yerleri ne zaman açıklanacak? Askeri öğrenci adayları 2024 Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2024-MSÜ) başvurularını yaptı. ÖSYM tarafından başvuru kılavuzu yayımlandı ve şartları sağlayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınıyor olacak. Peki, 2024 MSÜ geç başvuru günü ne zaman?
15.02.2024 Bilgi Rehberi
ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ nasıl alınır, çıktı mı? ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman, Bahar Dönemi vize - final sınavları hangi ayda? İşte ATA AÖF sınav takvimi
ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ nasıl alınır, çıktı mı? ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman, Bahar Dönemi vize - final sınavları hangi ayda? İşte ATA AÖF sınav takvimi Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin sınav süreci ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Güz Döneminin vize ve final sınavları ardından gündeme gelen ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman? ATA AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı? İşte takvim
9.02.2024 Bilgi Rehberi
2024 SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİ MAAŞI ZAM FARKLARI NE ZAMAN YATACAK?📌 Emekli zam farkları ödeme günleri! Emekli maaşı zam farkları hangi tarihte verilecek?
2024 SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİ MAAŞI ZAM FARKLARI NE ZAMAN YATACAK?📌 Emekli zam farkları ödeme günleri! Emekli maaşı zam farkları hangi tarihte verilecek? Emekli maaşı zam farkları son günlerde araştırılan konular arasında bulunuyor. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 42,6 zam verilmişti. Zam oranın daha sonra yüzde 49.25'e çıktığı açıklandı. Gözler SSK ve Bağ-Kur emekli zam farklarına çevrildi. Peki emekli maaşı zam farkları ne zaman yatacak 2024? Emekli zam farkları Resmi Gazete'de yayımlandı mı?
3.02.2024 Bilgi Rehberi
EMEKLİ MAAŞI FARKI SON DURUMU 2024 📍 SSK, BAĞ-KUR emekli maaşı zam farkları ne zaman yatacak, hangi gün? Emekli maaş zammı Resmi Gazete'de yayımlandı mı?
EMEKLİ MAAŞI FARKI SON DURUMU 2024 📍 SSK, BAĞ-KUR emekli maaşı zam farkları ne zaman yatacak, hangi gün? Emekli maaş zammı Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Emekli maaşı zam farklarının yatırılacağı gün SSK ve Bağ-kur emeklileri tarafından bekleniyor. Emekli maaşı zam oranı yüzde 42,6'dan yüzde 49,25 yükseleceğini Bakan Işıkhan açıkladı. Yeni zam oranı sonrasında gözler emekli maaş farklarına çevrildi. Peki 2024 emekli maaşı farkları ne zaman yatacak? İşte emekli maaşı ödeme günleri...
2.02.2024 Bilgi Rehberi
BEKÇİ ALIMI 2024 başvuru ve sınav tarihleri açıklandı mı? 2024 / 1. Dönem Bekçi alımı ne zaman, şartlar nedir, kılavuz yayımlandı mı?
BEKÇİ ALIMI 2024 başvuru ve sınav tarihleri açıklandı mı? 2024 / 1. Dönem Bekçi alımı ne zaman, şartlar nedir, kılavuz yayımlandı mı? Çarşı ve Mahalle Bekçiliği ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yeni yıla girer girmez bekçi alımı olacak mı sorusu gündeme geldi. 2024/1. Dönem bekçilik başvurusu ne zaman, tarihleri açıklandı mı? Bekçi olmak isteyen adaylarda hangi şartlar aranıyor?
31.01.2024 Bilgi Rehberi
SSK/ BAĞ-KUR EMEKLİ MAAŞI ZAM FARKI ÖDEME TARİHLERİ 2024 📌 Emekli maaşı zam farkları ne zaman yatacak, Resmi Gazete'de yayımlandı mı? En düşük emekli maaşı 10 bin TL ve emekli maaşı farkı hangi tarihte hesaplarda olacak?
SSK/ BAĞ-KUR EMEKLİ MAAŞI ZAM FARKI ÖDEME TARİHLERİ 2024 📌 Emekli maaşı zam farkları ne zaman yatacak, Resmi Gazete'de yayımlandı mı? En düşük emekli maaşı 10 bin TL ve emekli maaşı farkı hangi tarihte hesaplarda olacak? Emekli maaşı zam farkları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. En düşük emekli maaşı 10 bin TL olacağı açıklandı. SSK ve Bağ-Kur emekli maaşına yüzde 42,6 yapılan zam oranının yüzde 49,25 yükseleceğini Bakan Işıkhan duyurdu. Peki emekli maaşı zam farkları ne zaman yatacak, hangi gün?
31.01.2024 Bilgi Rehberi
35 BİN SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI 2024: Sağlık Bakanlığı personeli alımı ne zaman, başvurular başladı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu
35 BİN SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI 2024: Sağlık Bakanlığı personeli alımı ne zaman, başvurular başladı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu Sağlık Bakanlığı 2024 personel alımı ile ilgili başvuru detayları araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Sağlık Bakanlığı personel alımı için önemli açıklamalrda bulundu. Konuşmasında '15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personelini daha kamuya alıyoruz' dedi. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı?
30.01.2024 Bilgi Rehberi
SON GÜNCEL BİLGİ || EMEKLİ EK ZAMMI yattı mı, ne zaman yatacak? 2024 Emekli ek zam ödeme tarihleri takvimi! SSK, Bağ-Kur emeklisi ek zam haberi
SON GÜNCEL BİLGİ || EMEKLİ EK ZAMMI yattı mı, ne zaman yatacak? 2024 Emekli ek zam ödeme tarihleri takvimi! SSK, Bağ-Kur emeklisi ek zam haberi SSK ve Bağ-Kur emeklileri ile ilgili ek zam ödeme tarihi merakla araştırılıyor. Emekliler, emekli ek zam ne zaman yatacak, ne kadar oldu sorularına cevap ararken, 2024 SSK, Bağ-Kur Emekli ek zam ödemesi yasalaştı mı, Resmi Gazete'de yayımlandı mı? soruları da araştırılıyor. Konuya ilişkin detayları Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı
25.01.2024 Bilgi Rehberi
DİB-MBSTS BAŞVURU EKRANI AÇILDI MI? ÖSYM DİB-MBSTS başvuruları ne zaman alınacak, başvuru ücreti ne kadar, sınav hangi tarihte yapılacak?
DİB-MBSTS BAŞVURU EKRANI AÇILDI MI? ÖSYM DİB-MBSTS başvuruları ne zaman alınacak, başvuru ücreti ne kadar, sınav hangi tarihte yapılacak? DİB-MBSTS 2024 başvuru tarihlerine ilişkin araştırmalar devam ediyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı bu yıl Mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Peki DİB-MBSTS başvuruları başladı mı? Başvuru kılavuzu yayımlandı mı?
23.01.2024 Bilgi Rehberi
AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? AÖF Güz dönemi final sınav soru ve cevapları yayımlandı mı?
AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? AÖF Güz dönemi final sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? AÖF güz dönemi sınavları 20-21 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sınavların tamamlanmasının ardından gözler sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarlarına çevrildi. Üniversite eğitimine açıktan devam eden veya ikinci üniversiteyi okuyan adayların katılım sağladığı sınavın ardından merak edilen bir diğer soru ise sonuçların açıklanacağı tarih! Peki AÖF güz dönemi final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
22.01.2024 Bilgi Rehberi
AÖF SINAV TARİHLERİ - YERLERİ 2024: Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavı ne zaman, giriş belgesi yayımlandı mı?
AÖF SINAV TARİHLERİ - YERLERİ 2024: Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavı ne zaman, giriş belgesi yayımlandı mı? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim güz dönemi final sınavlarına kısa süre kaldı. Sınavlara katılacak adaylar ise sınav giriş belgelerinin erişime açılacağı tarihe odaklandı. 2023-2024 AÖF akademik takvimine göre AÖF finaller ne zaman?
11.01.2024 Bilgi Rehberi
AUZEF FİNAL SINAV SONUÇLARI 2024 📍 AUZEF final (Bitirme) sınav soru ve cevapları yayımlandı mı?
AUZEF FİNAL SINAV SONUÇLARI 2024 📍 AUZEF final (Bitirme) sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? AUZEF Güz dönemi final (bitirme) sınavları 6-7 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sınavlara katılım sağlayan adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak ederken bir yandan da sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı mı sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Peki AUZEF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
9.01.2024 Bilgi Rehberi
2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ MEB: Öğretmen Ataması olacak mı? Yeni öğretmen atamaları ne zaman, kadro ve branş dağılımı açıklandı mı?
2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ MEB: Öğretmen Ataması olacak mı? Yeni öğretmen atamaları ne zaman, kadro ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama takvimi yayımlandı mı? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2024 yılı için öğretmen ataması yapılması bekleniyor. Bakan Yusuf Tekin, alınabilecek en yüksek sayıda öğretmen ataması yapılacağını belirtmişti. Peki, öğretmen ataması ne zaman, kadro açıklandı mı?
6.01.2024 Bilgi Rehberi
AUZEF FİNAL SINAVI SORU VE CEVAPLARI 2024: AUZEF sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF soru kitapçığı yayımlandı mı?
AUZEF FİNAL SINAVI SORU VE CEVAPLARI 2024: AUZEF sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF soru kitapçığı yayımlandı mı? AUZEF güz dönemi bitirme sınavı üç oturum halinde uygulanıyor. İstanbul Üniversitesi AUZEF final sınavlarına katılan adaylar ise soru ve cevaplara odaklandı. 2024 AUZEF final sınavı soru kirapçığı ve cevaplar ne zaman yayımlanacak? AUZEF sonuç tarihi...
6.01.2024 Bilgi Rehberi
MSÜ BAŞVURU EKRANI 2024: MSÜ sınavı ne zaman, başvuru kılavuzu yayımlandı mı, başvuru ücreti ne kadar? MSÜ başvuru ekranı açıldı mı?
MSÜ BAŞVURU EKRANI 2024: MSÜ sınavı ne zaman, başvuru kılavuzu yayımlandı mı, başvuru ücreti ne kadar? MSÜ başvuru ekranı açıldı mı? MSÜ 2024 için başvurular başlıyor! Adaylar, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından Milli Savunma Üniversitesi öğrenci alımı süreci başlamış oluyor. ÖSYM tarafından yayımlanacak MSÜ başvuru kılavuzu bekleniyor. Peki, MSÜ ne zaman, başvuru şartları neler?
3.01.2024 Bilgi Rehberi
5000 TL İKRAMİYE ÖDEME TARİHLERİ 🎈 Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödeme tarihleri belli oldu mu? Karar Resmi Gazete'de yayımlandı mı?
5000 TL İKRAMİYE ÖDEME TARİHLERİ 🎈 Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödeme tarihleri belli oldu mu? Karar Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Çalışan emekliye 5.000 TL emekli ikramiyesi ödenmesine ilişkin düzenleme kapsamında ödemelerin yapılacağı tarihlere ilişkin araştırmalar devam ediyor. Peki Çalışana 5000 TL emekli ikramiyesi ödemeleri hangi tarihlerde banka hesaplarına yatırılacak?
23.12.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Yayımlandı Mı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.