Yayın Hakkı

Yayın Hakkı

Son dakika yayın hakkı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yayın hakkı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yayın hakkı haber sayfamızda...

Yayın Hakkı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.858 yayın hakkı haberi bulunmuştur.
Emre Belözoğlu çıkışı: Aykut hocam kulakların çınlasın
Emre Belözoğlu çıkışı: Aykut hocam kulakların çınlasın Galatasaray yenilgisinin ardından Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun basın toplantısındaki açıklamaları çok konuşuldu. Milliyet Gazetesi'nden Mustafa Anıklı, 42 yaşındaki teknik adamın açıklamalarını değerlendirdi.
10.05.2023 Futbol
Nazım Hikmet’in telif hakları mahkemelik
Nazım Hikmet’in telif hakları mahkemelik Ünlü şair ve yazar Nazım Hikmet’in en büyük mirası olarak geride bıraktığı eserlerinin telif haklarına ilişkin ilginç bir dava üç yılı aşkın süredir çözüme kavuşmayı bekliyor.
1.01.2023 Gündem
Erden Timur'dan 'Ligi bitirtmeyiz' çıkışı için itiraf ve VAR kayıtları talebi: Açıklansın!
Erden Timur'dan 'Ligi bitirtmeyiz' çıkışı için itiraf ve VAR kayıtları talebi: Açıklansın! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un, Nef Stadyumu'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu.
30.12.2022 Galatasaray
TFF, Fuchs Sports Türkiye ile 2. ve 3. Lig yayın hakkı anlaşması imzaladı
TFF, Fuchs Sports Türkiye ile 2. ve 3. Lig yayın hakkı anlaşması imzaladı Türkiye Futbol Federasyonu, Lüksemburg merkezli Fuchs Sports Türkiye firmasıyla 5 yıllık TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig yayın hakkı anlaşması imzaladı.
12.10.2022 2.Lig
Brooklyn Beckham, eşi Nicola Anne Peltz için yeni bir dövme yaptırdı!
Brooklyn Beckham, eşi Nicola Anne Peltz için yeni bir dövme yaptırdı! David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz, geçtiğimiz Nisan ayında dünyaevine girmişti. Nicola'ya olan aşkını sık sık dile getiren ve düğünden sonra Peltz soyadını da almasıyla çok konuşulan Brooklyn Beckham, eşi için yaptırdığı yeni bir dövmeyle sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...
23.07.2022 Cadde
Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz'in milyonlarca sterlin değerindeki malikanesi!
Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz'in milyonlarca sterlin değerindeki malikanesi! Eski futbolcu David Beckham ile modacı Victoria Beckham'ın büyük oğulları Brooklyn (23) ile ABD'li oyuncu Nicola Anne Peltz (27), geçtiğimiz ay çok konuşulan bir törenle dünyaevine girmişti. 2021'de Los Angeles'ın en pahalı mahallelerinden olan Beverly Hills'te bir malikane satın alan çiftin lüks evleri mercek altına alındı. İşte detaylar...
19.05.2022 Cadde
Yüzüğü gündem oldu! Brooklyn Beckham yemek yaparken bile çıkarmadı
Yüzüğü gündem oldu! Brooklyn Beckham yemek yaparken bile çıkarmadı David-Victoria Beckham çiftinin dört çocuğundan en büyüğü olan Brooklyn Beckham, 9 Nisan'da ABD'li oyuncu Nicola Anne Peltz (27) ile hayatını birleştirdi. 23 yaşındaki Brooklyn, görkemli düğünden sonra parmağına taktığı, 'tamtur' olarak adlandırılan iri taşlı evlilik yüzüğünü sosyal medyada gözler önüne serdi.
23.04.2022 Cadde
Fenerbahçe'de Nihan Su, Eda Erdem'i örnek gösterdi! 'Kadınların izi çok fazla'
Fenerbahçe'de Nihan Su, Eda Erdem'i örnek gösterdi! 'Kadınların izi çok fazla' Fenerbahçe’de yeni başlayan kadın futbolunun teknik direktörü Nihan Su, kulübün tarihinden ilham aldıklarını vurgulayıp, “Fenerbahçe’nin tarihinde kadınların izi çok fazla. Ayten Salih gibi Eda Erdem gibi geçmişten bugüne pek çok isim var” dedi.
17.04.2022 Fenerbahçe
4 milyon $’lık masal gibi düğün
4 milyon $’lık masal gibi düğün Brooklyn Beckham ile Nicola Peltz, nihayet evlendi. 103 milyon dolarlık malikanede yapılan 3 gün süren düğün 4 milyon dolara mal oldu. Evlilik sözleşmesi imzalayan Beckham karısının soyadını alacak.
11.04.2022 Cadde
Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi!
Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi! David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham Nicola Anne Peltz ile evlendi. Uzun zamandır beklenen görkemli düğün gerçkleşirken, Beckham'ın verdiği 'soyadı' kararı ise şaşkınlık yarattı.
11.04.2022 Cadde
Son dakika: Tahkim Kurulu'ndan görevden alınan hakemlerle ilgili karar
Son dakika: Tahkim Kurulu'ndan görevden alınan hakemlerle ilgili karar Merkez Hakem Kurulu, 8 Mart tarihinde 13 Süper Lig hakemine sezonun geri kalan bölümünde görev verilmeyeceğini açıklamış, görevden alınan hakem ve gözlemciler, konuyu Tahkim Kurulu'na taşımıştı. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Dr. Ferhat Gündoğdu'nun da katıldığı bugün görülen davada; Tahkim Kurulu, kararın kaldırılmasını oy çokluğu ile kabul etti. 
27.03.2022 Süper Lig
Saran Group ve TRT'den yayın ihalesi açıklaması
Saran Group ve TRT'den yayın ihalesi açıklaması Süper Lig ve TFF 1. Lig’in üç sezonu kapsayan yeni yayın ihalesi öncesi Saran Group ve TRT'den açıklama geldi.
14.03.2022 Süper Lig
Süper Lig TV nasıl izlenecek? İşte kulüplerin kazancı ve yol haritası
Süper Lig TV nasıl izlenecek? İşte kulüplerin kazancı ve yol haritası Türkiye Futbol Federasyonu’nun naklen yayınlar konusunda açtığı ihalede süreç devam ederken, uzun yıllar Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarını elinde bulunduran Digiturk şimdilik yarıştan çekildi. Şartname dışında bir teklif olan Süper Lig TV kurulursa futbolseverlerin maçları nasıl izleyeceği cevap buldu.
8.03.2022 Futbol
TFF teklifi kabul etmedi, gözler Süper Lig TV'de! İşte kim ne teklif verdi
TFF teklifi kabul etmedi, gözler Süper Lig TV'de! İşte kim ne teklif verdi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açılan naklen yayın ihalesinde en yüksek 7 teklife imza veren Digiturk (beIN Sports) dün 17.00’ye kadar verilen sözleşme süresinde imza atmadı ve naklen yayınları rakiplerine bıraktı. İptal edilen en değerli paket 1A için ise süreç devam edecek
8.03.2022 Süper Lig
Digiturk'ten yayın ihalesi açıklaması
Digiturk'ten yayın ihalesi açıklaması TFF, yayın ihalesinde Digiturk ile sözleşme imzalanmasının söz konusu olmadığını ve yayın hakkı sözleşmesinin imzalanması için hakların, ilgili paketlere en yüksek ikinci teklifleri veren Saran ile TRT'ye geçtiğini açıkladı. Digiturk'ten konuyla ilgili açıklama geldi.
7.03.2022 Futbol
TFF'den yayıncı kuruluş açıklaması!
TFF'den yayıncı kuruluş açıklaması! TFF yayın ihalesine ilişkin bir açıklama yaptı ve Digiturk'le anlaşma sağlanmadığını duyurdu. Federasyon izlenecek yol haritasını da açıkladı. Digiturk'ten konuyla ilgili açıklama geldi. İşte o paketler ve verilen teklifler...
7.03.2022 Futbol
Naklen yayında zekice çözüm! İlk paket dışında kabul edildi
Naklen yayında zekice çözüm! İlk paket dışında kabul edildi TFF Naklen Yayın İhale Komisyonu, ilk paket dışında kalanlar için gelen önerileri kabul etti. Digiturk’e 7 Mart’a kadar imza atma süresi verildi, aksi takdirde çoğunluğunda Saran Group ile anlaşılacağı belirtildi. 8 derbi içeren 238 maçlık en değerli paketin ise ihale dışında bırakılmasına karar verdi.
1.03.2022 Süper Lig
Son dakika - TFF'den Süper Lig için yayıncı kuruluş açıklaması!
Son dakika - TFF'den Süper Lig için yayıncı kuruluş açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu tüm kulüplerin merakla beklediği yayıncı kuruluş için ilk açıklamayı yaptı. Yayın ihalesiyle ilgili tüm teklifleri değerlendiren TFF'den teklifler için paket paket açıklama geldi.
28.02.2022 Süper Lig
İhalede son tur
İhalede son tur Futbolda naklen yayınlarındaki ihale süreci bugün tamamlanacak. İhale komisyonu, en iyi teklifi veren şirketlerden sunumlarını alınacak, son sözleri sorulacak. Kulüpler Birliği de 14.00’teki toplantıda son durumu masaya yatıracak.
24.02.2022 Süper Lig
Süper Lig yayın ihalesi için 46 firma şartnameyi aldı
Süper Lig yayın ihalesi için 46 firma şartnameyi aldı Türkiye Futbol Federasyonu, 2022-23 ve devam eden futbol sezonlarını kapsayan Süper Lig ve 1’inci Lig müsabakaları için düzenlenecek yayın ihalesinde 36 tanesi yurt dışından olmak üzere toplamda 46 firmanın şartnameyi aldığını açıkladı. Öte yandan ihale sonuçlarının 21 Şubat 2022 tarihinde sonuçlandırılması bekleniyor.
11.02.2022 Süper Lig
Fransa Ligue 1'de 500 milyon dolarlık zarar
Fransa Ligue 1'de 500 milyon dolarlık zarar Pandeminin etkisiyle dünyanın önde gelen liglerinin yayın gelirlerinde düşüş yaşandı. Bazı resmi yayıncılar anlaşmadan çekildi ya da iflas etti. Dünyanın önde gelen liglerinde yaşanan düşüş rakamsal olarak ortaya çıkarken İngiltere Premier Lig ve ABD bu süreci en az hasarla atlatan ülkeler oldu.
8.02.2022 Futbol
Korsana geçit yok
Korsana geçit yok Yayın hakkı bulunmamasına rağmen, futbol maçlarını internet üzerinden sunan sitelere geçit verilmedi. Türkiye Futbol Federasyonu, yayıncı kuruluşun başvurularını değerlendirerek onlarca sitenin kapatılmasını sağladı
8.02.2022 Futbol
Şansal Büyüka yazdı: Hayal ve gerçek
Şansal Büyüka yazdı: Hayal ve gerçek TFF yeni bir yayın ihalesine çıktı. Ülke ekonomik krizle boğuşurken, her yayıncı milyonlarca dolar zarar edip, ödemede zorluk çekerken, futbolun kalitesi yerlerde sürünürken, belli ki bu ihaleden, kulüplerin hayalleri değil, ülkenin, futbolun, yayıncının gerçekleri galip çıkacak.
31.01.2022 Süper Lig
Spor Yayıncılığının Geleceği TV ve O-T-T’nin Sağlıklı Bir Karışımında
Spor Yayıncılığının Geleceği TV ve O-T-T’nin Sağlıklı Bir Karışımında beIN MEDIA GROUP ve Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly, Katar’ın başkenti Doha’da 28-29 Kasım tarihleri arasında düzenlenen “Sporun Liderleri (Leaders in Sport) Konferansı’nda Spor Yayıncılığının Geleceği hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.
1.12.2021 Dünyadan Futbol
ÖZEL - TBF Başkan Adayı Erman Kunter: Savurganlık bitecek
ÖZEL - TBF Başkan Adayı Erman Kunter: Savurganlık bitecek Basketbol Federasyonu Başkanlığı’na aday olan Erman Kunter, kulüplerin üzerinden, başta ‘lige katılım bedeli’ olmak üzere önemli yükleri alacaklarını söyledi, “Özel uçaklar, danışmanlar... Müthiş bir savurganlık var, bunu engelleyeceğiz” dedi.
1.11.2021 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Yayın Hakkı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.