Yaz Ayları

Yaz Ayları

Son dakika yaz ayları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yaz ayları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yaz ayları haber sayfamızda...

Yaz Ayları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.725 yaz ayları haberi bulunmuştur.
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Hamza Dağ taksi durakları başkanlarıyla yaptığı toplantıda "Ortak akıl ve istişare kültürünü sonuna kadar benimseyip ona göre hareket edeceğiz. Yıkan değil bugüne kadar yapan olduk. Bundan sonra da yapan olacağız. Engelleyen değil ön açan olacağız. Dinlenen değil sürekli çalışan, koşturan terleyen bir büyükşehir belediye başkanı olacağız. Sadece yol, köprü yapan değil aynı zamanda da gönül yapan bir belediye başkanı olacağız. Günün sonunda şehrimizin kronik sorunlarını el birliğiyle bertaraf edeceğiz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Şubat ayında piyasa hareketlendi! En hızlı satılan otomobil belli oldu
Şubat ayında piyasa hareketlendi! En hızlı satılan otomobil belli oldu Otomobil piyasası uzun bir süredir durgun seyrederken, piyasada hareketlenme emareleri görülmeye başlandı. Özellikle ikinci el ilan sitelerinde şubat ayında dikkat çeken değişimler gözlendi. Ortalama 60 gün olan satış süresi 45 güne inerken, en hızlı satılan otomobil markaları belli oldu. İşte detaylar...
19.03.2024 Ekonomi
‘Turizmde 2024 iyi bir yıl olacak’
‘Turizmde 2024 iyi bir yıl olacak’ Bodrum turizmi başta Almanya olmak üzere Avrupa pazarından yoğun talep alıyor. Sektör temsilcileri şimdiden geçen yıldan daha iyi bir yaz geçeceğine ilişkin göstergelerin oluştuğunu belirtiyor.
10.03.2024 Ekonomi
Yeni albümlerin baharı
Yeni albümlerin baharı Bahar mevsimi albüm ve single ayı olacak. Müzik dünyasının ünlü isimleri, stüdyoda albüm ve single çalışmalarına devam ederken, önümüzdeki günlerde sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
9.03.2024 Pazar
Köyünde et, süt, yumurta, bal, bedava! 'Dünyanın en zengini gibi hissediyorum'
Köyünde et, süt, yumurta, bal, bedava! 'Dünyanın en zengini gibi hissediyorum' Yaşıtları şehirlere göç ederken, zorluklarla boğuşan 20 yaşındaki genç çiftçi Nida Elif Selci köyünde kalmayı seçti. Çanakkale'deki aile işletmelerinde hem okuyan hem çalışan Nida, "Kızın tarlada, merada ne işi var?" diyenlere inat çok sevdiği bu yerde kendini dünyanın en zengini gibi hissediyor.
29.02.2024 Yaşam
Bakan Ersoy 2024 hedefini açıkladı! 17 milyondan fazla ziyaretçiyle yeni rekor kıracağız
Bakan Ersoy 2024 hedefini açıkladı! 17 milyondan fazla ziyaretçiyle yeni rekor kıracağız Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "2024 yılı 17 milyondan fazla ziyaretçiyle yeni rekor kıracağımız yıl olacak. İlk verileri biz görebiliyoruz, ocak verileri açıklandı. Şubat verileri de iyi gidiyor" dedi.
24.02.2024 Gündem
‘Kimsenin hakkı yerde kalmayacak’
‘Kimsenin hakkı yerde kalmayacak’ Hatay’da deprem konutlarının teslim töreninde konuşan Erdoğan, “Deprem bölgesinde 2 ay içinde 75 bin konutun teslimini bitireceğiz. Amacımız takip eden dönemde her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturmak” dedi.
4.02.2024 Gündem
Orkide çiçeğini coşturan teknik! Çiçekçilerin orkideleri canlı tutan sırrı ortaya çıktı
Orkide çiçeğini coşturan teknik! Çiçekçilerin orkideleri canlı tutan sırrı ortaya çıktı Görüntüsü ile oldukça zarif görünen orkide nazlı bir çiçek türü. Eğer orkideniz solmuşsa toprak dibine bir miktar ekleyince çiçek aylarca canlı kalıyor.
2.02.2024 Püf Noktası
Profesörden uyarı: Kontrol edilmezse büyük problemle karşı karşıya kalacağız
Profesörden uyarı: Kontrol edilmezse büyük problemle karşı karşıya kalacağız Akdeniz Üniversitesi'nden (AÜ) Prof. Dr. Hüseyin Çetin, kış aylarında mevsim normalleri üzerindeki sıcaklıktan dolayı sıtmayı taşıyan culeks, anopheles cinsi gibi bazı sivrisinek türlerinin kış uykusuna yatmadığını, erişkin halde saldırmaya, kan emmeye devam ettiğini söyledi. Prof. Dr. Çetin, "Yerel yönetimlerin seçim sonrası nisan ayı itibarıyla yoğun ilaçlama yapması gerekir. Aksi halde yaz ayları sivrisinek nedeniyle sıkıntılı geçecektir" dedi.   
19.01.2024 Gündem
Çek Cumhuriyeti Hakkında Bilgiler; Çek Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para  Birimi Ve Saat Farkı
Çek Cumhuriyeti Hakkında Bilgiler; Çek Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı 2016 yılında ismi Çekya olarak değiştirilen ülke, Marovya ve Bohemya bölgelerinden oluşuyor. Avrupa'da en fazla ateistin bulunduğu ikinci olmasından ötürü, manastırlar ve kiliseler müze veya benzeri hizmetler için hizmet sunuyor. Çek Cumhuriyeti nerede, bayrağının manası nedir, başkentinin ismi ne, para birimi hangisi ve resmi dili sorularının yanıtlarını derledik.
3.01.2024 Tatil
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Hakkında Bilgiler; ABD Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Hakkında Bilgiler; ABD Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Amerika Birleşik Devletleri (ABD) 9.8 milyon kilometrekare yüz ölçümleriyle dünyanın toprak bakımından en büyük ülkeleri arasında yer alır. Dünyada en fazla göç alan ülke olan ABD, çok kültürlü yapıdadır. Dünyada en gelişmiş ülkeler arasında gösterilir. ABD nerededir, nüfusu ne kadar, başkenti neresi, para birimi nedir, resmi dili hangisi gibi soruların yanıtlarını derledik.
3.01.2024 Dünya
Yunanistan Hakkında Bilgiler; Yunanistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Yunanistan Hakkında Bilgiler; Yunanistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Yunanistan günümüzde resmi adı ile Heleb Cumhuriyeti olarak bilinen bir ülkedir. Yunanistan adaları ile ünlü olan ve Balkanlar da bulunan bir ülkedir. İşte, Yunanistan hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
3.01.2024 Gündem
Danimarka Hakkında Bilgiler; Danimarka Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Danimarka Hakkında Bilgiler; Danimarka Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Çevresel temizlik ve yeşil alanlarıyla dünyaya örnek teşkil eden Danimarka, bisiklet kullanımı açısından dünyadan en üst sıralarda yer alır. Danimarka nerede, 2024 nüfusu ne kadardır,, başkenti neresidir, resmi ve konuşulan dil hangisidir, para birimi nedir sorularının yanıtlarını sizin için derledik.
3.01.2024 Dünya
Finlandiya Hakkında Bilgiler; Finlandiya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Finlandiya Hakkında Bilgiler; Finlandiya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Beyaz Zambaklar Ülkesi olarak anılan Finlandiya, Avrupa'da nüfusu en düşük ülkelerden birisidir. Nüfus yoğunluğunun az olduğu ülkede, yaşam standartları oldukça yüksektir. Finlandiya nüfusu ne kadar, konuşulan dil nedir, para birimleri hangisi, başkenti neresi sorularının yanıtlarını sizin için derledik.
2.01.2024 Tatil
Kosova Hakkında Bilgiler; Kosova Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kosova Hakkında Bilgiler; Kosova Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kosova ülkesi resmi ismi ile Kosova Cumhuriyeti olarak adlandırılmaktadır. Günümüzde pek çok yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilmektedir. Sizler için Kosova ülkesi nerededir? Kosova ülkesinin para birimi? Kosova ülkesinin nüfusu nedir? Kosova ülkesinin dili? Gibi Kosova ile ilgili bilgileri detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.
2.01.2024 Dünya
Bosna-Hersek Hakkında Bilgiler; Bosna-Hersek Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Bosna-Hersek Hakkında Bilgiler; Bosna-Hersek Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Yüzyıllardır farklı kültürlerin bir arada yaşadığı Bosna Hersek, içerisinde barındırdığı güzelliklerle de ziyaretçilerin ilgi odağı olmayı başarmıştır. Balkanlarda yer alan ülkenin genel nüfusunu; Boşnaklar, Hırvatlar ve Sırplar oluşturmaktadır. Peki, Bosna Hersek’in nüfusu ne kadar ve resmi dili nedir? İşte ülke hakkında sıkça sorulan bu soruların ayrıntılı cevaplarını derledik.
2.01.2024 Tatil
Katar Hakkında Bilgiler; Katar Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Katar Hakkında Bilgiler; Katar Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Katar ülkesi resmi ismi ile Katar Devleti, Arap Yarımadası'nın doğu kesiminde bulunan bir Basra Körfezi ülkesi olarak bilinmektedir. Her yıl yerli ya da yabancı pek çok sayıda turist tarafından ziyaret edilmektedir. Sizler için katar ülkesi ile ilgili bilgileri detaylı bir şekilde sizler için derledik.
2.01.2024 Tatil
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler Bir yılı daha geride bırakırken 2023'te aramızdan ayrılan unutulmaz isimleri tekrar hatırlayalım
28.12.2023 Dünya
Yeni yıl öncesi araç almak isteyenler dikkat: Fiyatlar maliyetin altına indi!
Yeni yıl öncesi araç almak isteyenler dikkat: Fiyatlar maliyetin altına indi! Yaz ayları itibarıyla özellikle ikinci el piyasasında yaşanan düşüşlerin etkisiyle birlikte fiyat anlamında önemli değişimler yaşanmıştı. Özellikle eylül ve ekim aylarında da fiyatlarda gerileme sürdü ve otomobil almak isteyenler fiyatların daha da düşeceği öngörüsüyle beklemeye başladı.
23.12.2023 Ekonomi
Soğuk havalarda evinizi sıcak tutacak yöntem: Pencerelerin kış ayarı soğuğu anında kesiyor
Soğuk havalarda evinizi sıcak tutacak yöntem: Pencerelerin kış ayarı soğuğu anında kesiyor Kış aylarında evimizin sıcak olması, soğuk havanın eve girmemesi için pimapen pencerelerde ayar olduğunu biliyor muydunuz? Pimapen pencerelerin yaz kış ayarı sayesinde kış aylarında eviniz sımsıcak olacak.
21.11.2023 Püf Noktası
Araçların önüne çıkıyorlar! 'Bölgede yalnız yürümeyin' uyarısı
Araçların önüne çıkıyorlar! 'Bölgede yalnız yürümeyin' uyarısı Dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük krater gölü olma özelliğinin yanında elle beslenen ayıları ile de sıkça gündeme gelen Nemrut Krater Gölü, kış ayları öncesinde son ziyaretçilerini ağırlıyor.
24.10.2023 Gündem
Galatasaray'a büyük umutlarla gelmişti! Belçika'ya transfer oldu
Galatasaray'a büyük umutlarla gelmişti! Belçika'ya transfer oldu Galatasaray'ın büyük umutlarla kadrosuna dahil ettiği 20 yaşındaki Senegalli orta saha oyuncu Pape Youssou Niang, Belçika'ya transfer oldu.
11.10.2023 Galatasaray
Türkiye'yi nasıl bir kış bekliyor? Tarih verildi, Türkiye donacak!
Türkiye'yi nasıl bir kış bekliyor? Tarih verildi, Türkiye donacak! El Nino yazı Türkiye'yi kavururken, şimdi de El Nino kışı etkisini gösterecek. Meteorolojik verileri değerlendiren uzmanlar; 'Ekim ayının ortasına kadar kısa bir kurak dönem var' diyor. Peki bizi nasıl bir kış bekliyor? İşte önümüzdeki günlerde Türkiye'yi bekleyen süreç...
5.10.2023 Gündem
Bahar İsminin Anlamı Nedir? Bahar Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Bahar İsminin Anlamı Nedir? Bahar Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Birçok isim vardır ki anlamından çok söylenişi, kişide bıraktığı iz, kulakta oluşturduğu ahenk oldukça etkilidir. Bu isimlerden bir tanesi de Bahar ismidir. Bahar ismi kız çocukları için kullanılan nadide güzellikteki isimlerden biridir. Bahar ismi ile ilgili detayları derledik.
25.09.2023 Aile
Bakan Tekin: Dijital bağımlılık ile mücadele edeceğiz
Bakan Tekin: Dijital bağımlılık ile mücadele edeceğiz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Bütün öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilincini yükseltmek için müfredatımızda, mevzuatımızda önemli değişiklikler yaptık." dedi.
11.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yaz Ayları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.