Yaz Diyeti

Yaz Diyeti

Son dakika yaz diyeti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yaz diyeti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yaz diyeti haber sayfamızda...

Yaz Diyeti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 142 yaz diyeti haberi bulunmuştur.
Yazın ince ve fit olmanın 8 püf noktası! Dikkat edilmezse diyeti baltalıyor
Yazın ince ve fit olmanın 8 püf noktası! Dikkat edilmezse diyeti baltalıyor Tatilde de sağlıklı kiloda kalmak, ince ve fit bir görünümde olmak için dikkat etmemiz gereken bazı temel kurallar olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı İpek Ertan yazın ince ve fit olmanın 8 püf noktasını açıkladı, diyeti baltalayan yaz etkenlerine karşı da uyarılarda bulundu.
13.07.2023 Genel Sağlık
Karpuz ye, cildini koru! Yaz aylarında en çok bu besinleri tüketin
Karpuz ye, cildini koru! Yaz aylarında en çok bu besinleri tüketin "Yaz aylarına özel bir diyet bulunmasa da bazı besinlerin tüketimini artırıp bazı besinlerinkini azaltarak daha rahat ve sağlıklı bir yaz geçirebiliriz." diyen Uzman Diyetisyen Aslıhan Küçük Budak, yaz aylarında beslenmeyle ilgili önemli bilgiler verdi.
Yaz kapıdan baktırır, göbek bacak yaktırır!
Yaz kapıdan baktırır, göbek bacak yaktırır! Yaza girilirken diyete niyet ettik ama... Kilo vermekten ziyade nasıl verilemeyeceğine odaklanmış gibiyiz!
12.03.2018 Hayat
Renkli tanıtım
Renkli tanıtım Bodrum İçmeler mevkiinde yaşam alanı sunan Vicem Bodrum Yalıları, Les Ottomans Hotel’de düzenlenen bir davetle tanıtıldı.
20.04.2015 Cadde
İki haftada 2 kilo!
İki haftada 2 kilo! Beslenme Uzmanı Nesrin Eriş, tatile iki hafta kala yapacağınız diyetin sağlıklı olmak koşuluyla 2 kilo verdirebileceğini söyledi.
Sevmediğiniz programları uygulamayın!
Sevmediğiniz programları uygulamayın! Yaz aylarında kilo verme isteği arttığından diyet ve spor yapma ihtiyacı hissedilir. Uyguladığınız tekniklerde başarıya ulaşmak için, karakterinize uygun sistemi bulmanız gerekir.
14.06.2013 Genel Sağlık
Kendinizi yaza hazırlayın!
Kendinizi yaza hazırlayın! Gündelik yaşamınızda çok kolay uygulayabileceğiniz bu yöntemlerle, kendizi yaza hazırlayın.
26.04.2013 Genel Sağlık
Göbek yağlarından kurtulun!
Göbek yağlarından kurtulun! Ne kadar kilo verirseniz verin, karın yağlarınız yerinde sabit mi duruyor? Kışın bol kıyafetler ve hırkalar ile saklamayı başardığınız göbeğiniz havalar ısınınca daha görünür hale gelip sizi rahatsız mı ediyor? Yalnız değilsiniz, çünkü göbek sorunu giderek büyüyor.
Yaz Diyeti
Yaz Diyeti Zayıflamak isteyenler... Bu diyet tam size göre...
Tatilde hafif tatlılar tercih edin
8.08.2007 Cadde
Yazın ideal tatlısı dondurma
Yazın ideal tatlısı dondurma Yaz aylarının en popüler tatlısı, şimdi ise her mevsim sofralarımızda yer alan dondurma; havaların ısınmasıyla birlikte çok daha fazla aklımıza geliyor.
8.08.2007 The Others
Tatlılar: Dost görünen düşmanınız!
Tatlılar: Dost görünen düşmanınız! Şekerli gıdalar ilk yediğinizde kendinizi iyi hissettirir. Ancak kısa süre sonra, daha fazla acıkmanıza neden olurlar.
7.08.2007 The Others
Tatlı alışkanlıÇınız ne durumda?
Tatlı alışkanlıÇınız ne durumda? Şekerli gıdalar ilk yediÇinizde kendinizi iyi hissettirir. Ancak kısa süre sonra, daha fazla acıkmanıza neden olurlar
7.08.2007 Cadde
Tatilde hafif lezzetler yaratın
6.08.2007 Cadde
Tatilde kışkırtan lezzetlere dikkat!
Tatilde kışkırtan lezzetlere dikkat! Akşamüstü kurabiyeleri, patates kızartması, buz gibi bira, dondurmalar, kekler tatilin en keyifli anları belki...
6.08.2007 The Others
Her şey dahil ama çok yemek deÇil
Her şey dahil ama çok yemek deÇil Sürekli kilo alarak saÇlıklı beslenmeden hızla uzaklaşan çocukların aileleri, ne yapacakları konusunda çaresizliÇe düşüyorlar
5.08.2007 Cadde
Tatilde ne yediğinize dikkat!
Tatilde ne yediğinize dikkat! Tatil kelimesi birçok şey akla getiriyor; huzur, geç saatlere kadar uyumak, eğlenmek, yüzmek...
5.08.2007 The Others
Merhaba yaz diyeti
Merhaba yaz diyeti Tatil öncesi fazla kilolardan kurtulmak için altın bir fırsat... Beslenme ve diyet uzmanı Gökçen çiftinden, haftada tam 1.5 kilo verdiren yaz diyeti...
28.05.2004 Yaşam
Her salata zayıflatmaz!
Her salata zayıflatmaz! Amerikan Hastanesi Diyet Bölümü Şefi Dilara Koçak: "Günde 7 öğünle, ekmeği, markarnayı, pilavı kesmeden üç haftada 5 kilo vermek mümkün"
11.05.2003 Yaşam
Her 10 kişiden 1'inde görülen hastalık! Nedeni C vitamini ve protein tozları olabilir
Her 10 kişiden 1'inde görülen hastalık! Nedeni C vitamini ve protein tozları olabilir Böbrek taşlarının başlıca oluşma nedeninin genetik olduğunu ancak beslenme gibi çevresel koşulların da etkili olabileceğini söyleyen Üroloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Tuğrul Eren, böbrek taşı oluşumundan korunmak için faydası kanıtlanmış temel önlemleri 10 maddede açıkladı.
29.08.2023 Genel Sağlık
Nurgül Yeşilçay: Ağlamaktan sıkıldım
Nurgül Yeşilçay: Ağlamaktan sıkıldım Son dönemde komedi projelerinde yer alan Nurgül Yeşilçay, “Ağlamaktan sıkıldım. Komediyi tercih ederim. Oynaması daha zevkli” açıklamasını yaptı. Uzun süredir yapımcı Necati Kocabay ile aşk yaşayan bir çocuk annesi ünlü oyuncu, "Sizden sürpriz bir nikâh bekliyoruz. Olur mu böyle bir şey?" sorusunu da yanıtladı.
7.11.2022 Cadde
Diyet listelerinin bir numarası kırmızı eriğin faydaları
Diyet listelerinin bir numarası kırmızı eriğin faydaları "Kırmızı erik diyet listelerinin bir numarası olmalı!" diyen Diyetisyen Burak Çetiner, kırmızı eriğin faydalarını sıralamakla kalmadı, kırmızı erikli sağlıklı tarifini de paylaştı. İşte kırmızı eriğin faydaları!
Kayıp bir insana ait olduğu sanılan kafatası neredeyse 8 bin yıllık çıktı
Kayıp bir insana ait olduğu sanılan kafatası neredeyse 8 bin yıllık çıktı Yetkililer, geçen yıl ABD'nin Minnesota eyaletinde kanocuların keşfettiği parçalanmış insan kafatasının yaklaşık 8 bin yıllık olduğunu duyurdu ve Amerikan yerlisi yetkililere verileceğini ekledi.
24.05.2022 Dünya
Kayıp bir insana ait olduğu sanılan kafatası neredeyse 8 bin yıllık çıktı
Kayıp bir insana ait olduğu sanılan kafatası neredeyse 8 bin yıllık çıktı Karbon tarihleme yöntemi uzmanları, kafatasının muhtemelen MÖ 6 bin ile MÖ 5 bin 500 arasında yaşamış genç bir adama ait olduğunu belirledi. Kafatası, fotoğrafların yayınlanmasına büyük tepki gösteren Amerikan yerlisi yetkililere teslim edilecek.
24.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yaz Diyeti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.