AYT ve YDT hangi gün? Saat kaçta? (YKS 2. ve 3. oturumu)
AYT ve YDT hangi gün? Saat kaçta? (YKS 2. ve 3. oturumu) Üniversite sınavının ilk oturumu bugğn yaşanacak. Toplam üç ayrı oturumdan oluşan YKS'nin ikinci oturumu AYT ve üçüncü oturumu YDT ne zaman uygulanacak? ÖSYM tarafından gerçekleşecek olan YKS için heyecan dorukta. İşte Üniversite sınavının oturumları hakkında bilinmesi gerekenler...
15.06.2019 Gündem
TYT saat kaçta? YKS sınav giriş belgesi nasıl alınır?
TYT saat kaçta? YKS sınav giriş belgesi nasıl alınır? Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) yarın uygulanacak. ÖSYM tarafından uygulanacak olan YKS sınavları için heyecan dorukta. Yarın uygulanacak olan TYT sonrasında Pazar günü, Alan Yeterlilik Testi(AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) gerçekleşecek. YKS sınavlaırına katılımda sınav giriş belgesi gerekiyor. Peki YKS sınav giriş belgesi nasıl alınır?
14.06.2019 Gündem
YKS sonuçları ne zaman açıklanır? AYT, TYT, YDT soruları yayınlandı mı?
YKS sonuçları ne zaman açıklanır? AYT, TYT, YDT soruları yayınlandı mı? 2018 Üniversite sınavının ilk oturumu dün gerçekleşti. İki oturumdan oluşan YKS'nin ikinci oturumu ise bugün sona erdi. Yabancı Dil Testine (YDT) girecek olan adaylar ter dökecek. Peki YDT saat kaçta başlayacak? AYT ve TYT soruları ne zaman yayınlanacak?
1.07.2018 Gündem