Yedisu

Yedisu

Son dakika yedisu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yedisu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yedisu haber sayfamızda...

Yedisu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 361 yedisu haberi bulunmuştur.
YSK'dan 2 il, 11 ilçe, 7 belde için karar!
YSK'dan 2 il, 11 ilçe, 7 belde için karar! YSK'nın 8 siyasi partinin yaptığı, 2 il, 11 ilçe, 7 belde olmak üzere toplam 20 itirazı değerlendirerek karara bağladı.
16.04.2024 Gündem
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından siyasi partilerin itirazları Yüksek Seçim Kurulu’nda (YSK) değerlendirilmeye devam ediyor.
6.04.2024 Gündem
‘Sorumluluğu alıyoruz’
‘Sorumluluğu alıyoruz’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimde partisinin oylarının yüzde 3.77’ye gerilemesinin ardından olağanüstü kongre kararı aldı.
2.04.2024 Gündem
Bingöl'de AK Parti'li Erdal Arıkan yeniden belediye başkanı oldu
Bingöl'de AK Parti'li Erdal Arıkan yeniden belediye başkanı oldu Bingöl'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li Erdal Arıkan yeniden belediye başkanı oldu.
31.03.2024 Gündem
2024 YEDİSU SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Bingöl Yedisu Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 YEDİSU SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Bingöl Yedisu Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Bingöl Yedisu Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Yedisu ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Bingöl Yedisu Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Siyanür havuzu fayın üzerinde!
Siyanür havuzu fayın üzerinde! Facianın yaşandığı maden sahası, fay hatlarına yakınlığıyla da dikkat çekiyor.
15.02.2024 Gündem
Prof. Dr. Naci Görür'den Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı
Prof. Dr. Naci Görür'den Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde saat 07.36'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerine dikkat çekerek uyardı.
11.02.2024 Gündem
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 5'i ilçe, 50 belde belediye başkan adayını daha açıkladı.
7.02.2024 Gündem
Prof. Dr. Naci Görür Milliyet.com.tr'ye anlattı: 4 milyon insanın can güvenliği yok!
Prof. Dr. Naci Görür Milliyet.com.tr'ye anlattı: 4 milyon insanın can güvenliği yok! 6 Şubat 2023... Doğu Anadolu Fay Hattı üzerinde meydana gelen 2 büyük depremin üzerinden tam 1 yıl geçti. Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen, 50 binden fazla kişiyi hayattan koparan felaketin yıl dönümünde Milliyet.com.tr'nin konuğu depremden 23 gün önce bölgeye dikkat çeken Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür oldu!
6.02.2024 Gündem
Kırılmayan fay hattına dikkat çekti! 'Büyük depremler olacak'
Kırılmayan fay hattına dikkat çekti! 'Büyük depremler olacak' İstanbul Teknik Üniversitesi'nden (İTÜ) Prof. Dr. Tuncay Taymaz, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerine ilişkin açıklamalarda bulunarak yeni depremlere dair korkutan uyarılarda bulundu.
4.02.2024 Gündem
Malatya'da meydana gelen 2 deprem sonrası şoke eden detay! ‘Fay haritalarında yok’
Malatya'da meydana gelen 2 deprem sonrası şoke eden detay! ‘Fay haritalarında yok’ Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Malatya'da 8 ve 25 Ocak'ta meydana gelen depremlerin aynı hatta gerçekleştiğini ancak güncel fay haritalarında bulunmadığını belirterek, "Bunun da 6.5'te büyük 7'ye varan bir deprem üretme potansiyeli söz konusu" dedi. Prof. Dr. Kutoğlu, 4 noktaya dikkat çekip 5 kenti uyardı.
28.01.2024 Gündem
Malatya'da meydana gelen 2 deprem sonrası şoke eden detay! ‘Fay haritalarında yok’
Malatya'da meydana gelen 2 deprem sonrası şoke eden detay! ‘Fay haritalarında yok’ Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Malatya'da 8 ve 25 Ocak'ta meydana gelen depremlerin aynı hatta gerçekleştiğini ancak güncel fay haritalarında bulunmadığını belirterek, "Bu yeni bir hat, mevcut fay haritalarında gözükmüyor. Bunun da 6.5'te büyük 7'ye varan bir deprem üretme potansiyeli söz konusu" dedi. Prof. Dr. Kutoğlu, 4 noktaya dikkat çekip 5 kenti uyardı.
28.01.2024 Haberler
İki fay hattının keşiştiği kentte deprem hazırlığı! Özel eğitimli 80 tim oluşturuldu
İki fay hattının keşiştiği kentte deprem hazırlığı! Özel eğitimli 80 tim oluşturuldu Doğu Anadolu Fay Hattı ile Kuzey Anadolu Fay Hattı'nın kesiştiği noktada yer alan kentte, güvenlik güçlerinden oluşan bin 600 personele deprem eğitimi verilmeye başlandı.
25.01.2024 Gündem
SON DAKİKA! Yarın okullar tatil mi, 17 Ocak'ta okul var mı? Çarşamba günü (yarın) okullar tatil olacak mı?
SON DAKİKA! Yarın okullar tatil mi, 17 Ocak'ta okul var mı? Çarşamba günü (yarın) okullar tatil olacak mı? Hafta sonunu soğuk ve yoğun kar yağışlı geçiren illerde okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Olumsuz hava koşullarının akabinde geçtiğimiz günlerde bazı illerde okullara kar tatili verilmişti. Meteorolojiden gelen kar yağışı ile ilgili uyarılarının ardından gözler okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili yapılacak açıklamalara çevrildi. Peki, yarın okullar tatil mi, 17 Ocak'ta okul var mı? Çarşamba günü (yarın) okullar tatil olacak mı?
16.01.2024 Bilgi Rehberi
Meteoroloji haritayı güncelledi ve tarih verdi! Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek
Meteoroloji haritayı güncelledi ve tarih verdi! Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak ülkemiz genelinde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacağı ve mevsim normalleri civarına, yer yer altına düşeceği tahmin ediliyor.
16.01.2024 Gündem
Meteoroloji ve AKOM'dan flaş uyarı! Yurtta kar alarmı: İstanbul için saat verildi
Meteoroloji ve AKOM'dan flaş uyarı! Yurtta kar alarmı: İstanbul için saat verildi Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası tüm yurdu etkisi altına almaya devam ediyor. İstanbul için Meteoroloji ve AKOM'dan uyarılar peş peşe geldi. Bugün (cuma) öğle saatlerinden itibaren şehir merkezinde karla karışık yağmur, yükseklerde ise hafif kar yağışının etkili olması beklenirken sürücüler de uyarıldı. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detaylar…
12.01.2024 Gündem
Tunceli sallandı! Naci Görür'den ilk açıklama: 7’nin üzerinde deprem üretmeye hazır
Tunceli sallandı! Naci Görür'den ilk açıklama: 7’nin üzerinde deprem üretmeye hazır Tunceli’nin Pülümür ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Bu fay kırılmaya ve 7’nin üzerinde deprem üretmeye hazır" dedi.
1.01.2024 Gündem
Son dakika... Tunceli'de 4.2 büyüklüğünde deprem!
Son dakika... Tunceli'de 4.2 büyüklüğünde deprem! AFAD, Tunceli’nin Pülümür ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
1.01.2024 Gündem
7 ve üzeri deprem üretecek gerginlikte faylar tespit edildi! İstanbul için kritik 2 hat
7 ve üzeri deprem üretecek gerginlikte faylar tespit edildi! İstanbul için kritik 2 hat Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ile ekibi, yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilimi gözlemledi. Prof. Dr. Kutoğlu, Doğu Anadolu'da 1, Marmara Bölgesi'nde 3 fayın 7 büyüklüğünde ve üzeri deprem üretebilecek gerginlikte olduğunu açıkladı.
31.12.2023 Gündem
7 ve üzeri deprem üretecek gerginlikte faylar tespit edildi! İstanbul için kritik 2 hat
7 ve üzeri deprem üretecek gerginlikte faylar tespit edildi! İstanbul için kritik 2 hat Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ile ekibi, yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilimi gözlemledi. Prof. Dr. Kutoğlu, Doğu Anadolu'da 1, Marmara Bölgesi'nde 3 fayın 7 büyüklüğünde ve üzeri deprem üretebilecek gerginlikte olduğunu belirtti.
31.12.2023 Haberler
Peş peşe kar tatili haberleri! Eğitime bir gün ara verildi
Peş peşe kar tatili haberleri! Eğitime bir gün ara verildi Bingöl’ün Karlıova ilçesinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle 23 köy yolu ulaşıma kapandı. İlçe kaymakamlığı da eğitime pazartesi günü ara verildiğini duyurdu. Peş peşe kar tatili haberleri geldi.
24.12.2023 Gündem
Yılın son haftası hava nasıl olacak? Meteoroloji yeni raporu yayımladı
Yılın son haftası hava nasıl olacak? Meteoroloji yeni raporu yayımladı Meteoroloji haftalık yeni raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıkları hafta başından itibaren mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Uzman isim ise yılbaşında havanın nasıl olacağını açıkladı. Öte yandan 25 Aralık için kar tatili haberleri geldi. İşte detaylar...
24.12.2023 Gündem
Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi!  En riskli bölgeler... 7.4 büyüklüğünde deprem beklenen il
Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi! En riskli bölgeler... 7.4 büyüklüğünde deprem beklenen il Türkiye'de 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunuyor. Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, Türkiye'deki deprem üretebilen faylara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
21.12.2023 Gündem
Bir deprem de Balıkesir'de yaşandı! AFAD verileri paylaştı
Bir deprem de Balıkesir'de yaşandı! AFAD verileri paylaştı Balıkesir'de saat 07.21 sıralarında bir deprem meydana geldi. Depreme ilişkin veriler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı.
20.12.2023 Gündem
Naci Görür'den korkutan deprem açıklaması! "Bu işin şakası yok"
Naci Görür'den korkutan deprem açıklaması! "Bu işin şakası yok" Son dakika haber: Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan Marmara depremi açıklaması. Önceki gün İstanbul'da da hissedilen Yalova'daki 4.1'lik depremin ardından açıklamalar peş peşe geldi. Prof. Görür, yaptığı açıklamada “Bu işin şakası yok. Çocuk olmayın" dedi. İşte detaylar...
19.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yedisu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.