Yemek Masası

Yemek Masası

Son dakika yemek masası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yemek masası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yemek masası haber sayfamızda...

Yemek Masası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 671 yemek masası haberi bulunmuştur.
Sosyal medya hikaye oldu
Sosyal medya hikaye oldu Eğer milyarlarca sosyal medya kullanıcısından biriyseniz akışta bir şey paylaşmanın demode olduğunu gözlemlemişsinizdir. İnsanlar artık hikâyeler ve direkt mesajlarda takılıyor! Peki ne oldu da paylaşımlar azaldı. Uzmanlara sorduk.
9.03.2024 Pazar
'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin'in evine konuk oldu!
'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin'in evine konuk oldu! Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının son konuğu Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin çifti oldu. Mutlu ikilinin sanat galerisini andıran salonu tablo, çiçek ve aksesuarlarla dikkat çekiyor.
5.12.2023 Cadde
‘Demek ki sona yaklaşıyoruz’
‘Demek ki sona yaklaşıyoruz’ Dilan Polat’ın paylaştığı ‘Şampiyonlar Ligi’ fotoğrafındaki fenomenlere yurt dışı yasağı getirildi. Soruşturma başlatılan isimlerden ABD’de yaşayan Eylül Öztürk, ‘Biz de soruşturmaya dahil olduk’ dedi
30.11.2023 Gündem
Son teknolojiler mobilya ile buluştu!
Son teknolojiler mobilya ile buluştu! Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) ve Kayseri OSB işbirliği ile düzenlenen Anadolu’nun en büyük Mobilya Fuarı ANAMOB, 200’ün üzerinde firmanın katılımı ile Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.
7.10.2023 Ekonomi
Şırnak’ta 300 yıldır süren gelenek! 5 bin kişi katıldı, metrelerce yemek masası kuruldu
Şırnak’ta 300 yıldır süren gelenek! 5 bin kişi katıldı, metrelerce yemek masası kuruldu Şırnak’ta Cudi Dağı eteklerinde bulunan Balveren Mezarlığı’nda buluşup kırgınların barıştırıldığı, birlikte yemek yenip dualar edilen 3 asırlık gelenek, bu yıl da devam etti. Çevre illerden ve yurt dışından gelenlerle birlikte 5 bin kişinin katıldığı etkinlikte metrelerce uzunlukta sofralar kuruldu.
5.10.2023 Haberler
Şırnak’ta 300 yıldır süren gelenek! 5 bin kişi katıldı, metrelerce yemek masası kuruldu
Şırnak’ta 300 yıldır süren gelenek! 5 bin kişi katıldı, metrelerce yemek masası kuruldu Şırnak’ta Cudi Dağı eteklerinde bulunan Balveren Mezarlığı’nda buluşup kırgınların barıştırıldığı, birlikte yemek yenip dualar edilen 3 asırlık gelenek, bu yıl da devam etti. Çevre illerden ve yurt dışından gelenlerle birlikte 5 bin kişinin katıldığı etkinlikte metrelerce uzunlukta sofralar kuruldu.
5.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Köye dönen dedesinin bavulundan tarih çıktı, gözü gibi bakıyor!
Köye dönen dedesinin bavulundan tarih çıktı, gözü gibi bakıyor! Bursa'nın İznik ilçesinde dünyanın bir çok noktasından topladığı antikaları sergilen Hakan Turan, en ilgi görenin parçaların ise Kurtuluş Savaşı’ndan kalan sıhhiye çantası ve mozart’a ait orijinal plağın olduğunu söyledi.
12.09.2023 Haberler
Köye dönen dedesinin bavulundan tarih çıktı! Gözü gibi bakıyor
Köye dönen dedesinin bavulundan tarih çıktı! Gözü gibi bakıyor Bursa'nın İznik ilçesinde yaşayan Hakan Turan, Kurtuluş Savaşı’ndan kalan sıhhiye çantasınına gözü gibi bakıyor. "Bu sıhhiye çantası, İznik’in yüksek kesiminde bulunan bir köyden geldi. Savaştan sonra köyüne giden dedesinin, bir bavulunun içerisinde bulmuşlar" dedi.
12.09.2023 Gündem
Eski zamanların unutulmayan bilmeceleri: Hafızanıza güveniyorsanız cevapları hatırlarsınız!
Eski zamanların unutulmayan bilmeceleri: Hafızanıza güveniyorsanız cevapları hatırlarsınız! Eski bilmeceler, merak edilen konular arasındadır. Kullanım anlamı bakımından eski bilmeceleri öğrenmekbve buna göre cevaplama imkanına sahip olmak isteyenlerin sayısı çoktur. Eski Bilmeceler arasından komik, kolay ve en bilinenleri sizler için derledik.
22.08.2023 Oyun
Bandırmaspor, yeni tesislerine kavuştu
Bandırmaspor, yeni tesislerine kavuştu 1'inci Lig ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor, idari bina ve antrenman sahasından oluşan yeni tesislerinin açılışını yaptı.
13.07.2023 1.Lig
Enkaz altında kaldı! 'Bina çökünce bizi aşağı doğru çekti'
Enkaz altında kaldı! 'Bina çökünce bizi aşağı doğru çekti' Depreme Hatay’daki evinin çökmesi sonucu 3 saat enkaz altında kaldıktan sonra kurtarılan 62 yaşındaki Selva İbrahimoğlu, oruca niyetlenmek için sahura kalktığını ve deprem başladığından uyanık olduğu için mutfak masasının altına girerek hayatta kaldığını ifade etti.
13.02.2023 Gündem
Didem Erol Amerika'da anne oldu
Didem Erol Amerika'da anne oldu Adını Serah Henesey olarak değiştirip Avustralya vatandaşı olan Didem Erol, Amerika'da yaşamaya karar vermişti. Kariyerine de Amerika'da devam etme kararı alan Didem Erol, son olarak Oscarlı oyuncu Hilary Swank'in Los Angeles'taki lüks malikanesini satın almıştı. Eski manken ve oyuncudan müjdeli haber geldi.
26.01.2023 Cadde
Uzayda yemek bir başkadır! Apollo'dan Artemis'e: Çatal, bıçak ve makas
Uzayda yemek bir başkadır! Apollo'dan Artemis'e: Çatal, bıçak ve makas Neil Armstrong ve Buzz Aldrin 20 Temmuz 1969 günü Ay yüzeyine ilk kez ayak bastığında bu anlar tüm dünyada büyük yankı buldu. Ancak birçok kişi uzay araştırmalarının arka planında yaşananlardan habersizdi. Oysa bu yolculuğun ardında hemen her detayıyla oldukça ilginç bilgiler yatıyor. Bunlardan bir tanesi de astronotların uzayda nasıl beslendiği ve besleneceği.
18.12.2022 Dünya
Bir mekân 5 duyuya hitap etmeli
Bir mekân 5 duyuya hitap etmeli All About Design 5 yıllık geçmişine önemli tasarım işleri sığdırmış durumda. Markanın kurucusu ve tasarımcı İrem Boysanoğlu, bir mekânın 5 duyuya hitap etmesi gerektiğini söylüyor.
7.10.2022 Milliyet Executive
Mehmet Yalçınkaya'dan MasterChef yarışmacısına iş teklifi: Gel işe başla!
Mehmet Yalçınkaya'dan MasterChef yarışmacısına iş teklifi: Gel işe başla! MasterChef Türkiye 2022 Survivor finali sonrası ekrana gelmeye başladı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Simrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu yarışmada eleme turu devam ediyor. Son olarak turu geçemeyen Eren Yüce, Mehmet Şef'ten iş teklifi almasıyla gündeme geldi. Mehmet Yalçınkaya yarışmacıya "Gel işe başla!" diyerek teklifte bulundu.
15.07.2022 Cadde
Masa Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Masanın Eş Anlamlısı Olan Sözcükler
Masa Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Masanın Eş Anlamlısı Olan Sözcükler Masa kelimesi Latince kökenlidir ve orijinali "mensa" şeklinde yazılır. Evlerin çeşitli odalarında ve ofislerde kullanılan, dört ayaklı mobilyalara masa denir. Masalar, kullanım amaçlarına göre birçok türe ayrılır. Örneğin: 1- Çalışma masası 2- Yemek masası. Masa ile eş ve yakın anlamlı olan sözcükleri sizler için derledik.
2.03.2023 Eğitim
Editör'ün seçtikleri...
Editör'ün seçtikleri... Doğaya saygı Beymen Club, yol arkadaşları Büşra Develi ve Birkan Sokullu ile sıcak yaz günlerinin her anını ve güneşin pozitif enerjisini doyasıya yaşamak isteyenleri çağırıyor...
26.03.2022 Cadde
Defile hatırası
Defile hatırası Bella Hadid, Burberry defilesi sonrası kendisi gibi model arkadaşlarıyla yemek masası üzerinde hatıra fotoğrafı çektirdi.
23.03.2022 Cadde
Kadınların Noel çelengi mesaisi
Kadınların Noel çelengi mesaisi Antalya'da, kozalak, kırık dal parçaları, yapraklar gibi orman atıkları, kadınların maharetli ellerinde çelenge dönüşüyor. Noel öncesi siparişleri yetiştirmeye çalışan kadınlar, yıl boyu 500 bin çelenk üretti. Çelenkler boyutlarına göre 1 ile 3 euro arasında değişen fiyatlarla Hollanda, Almanya ve İngiltere başta olmak üzere, 20'den fazla ülkeye gönderiliyor.
30.11.2021 Ekonomi
Küçük alandan büyük verim
Küçük alandan büyük verim Pandemiyle birlikte daha geniş evlerimiz olsun istedik. İş, eğitim, hobi hepsi aynı yerde olsun... Çoğumuz ise küçük alanlarımızı genişletecek çözümlere odaklandık, alanı kendimiz büyüttük!
9.08.2021 Emlak
Evde spor yaparken uyulması gereken 12 kural
Evde spor yaparken uyulması gereken 12 kural Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle halen pek çok insan vaktinin önemli bir bölümünü evde geçiriyor ve bu sebeple de kas iskelet sisteminde ağrılar kaçınılmaz olabiliyor. Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nden Op. Dr. Yalın Dirik, evde spor yaparken sakatlanma riskini en aza indirmek için dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgi verdi.
1.07.2021 Egzersizler
Hüseyin Rahmi’ye sahip çıkalım
Hüseyin Rahmi’ye sahip çıkalım Uzun yıllardır ziyarete kapalı olan ve bakımsızlığa terk edilen Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın Heybeliada’daki müze evi kurtarılmayı bekliyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü, gerekli onarım ve ihya sürecinin başlaması için tarihi yapıyı restorasyon çalışma programına aldığını söylüyor ancak müzenin ne zaman ziyarete açılacağı hâlâ belli değil
1.06.2021 Kültür Sanat
Stüdyo dairelerde yer kazandıracak için 6 mobilya
Stüdyo dairelerde yer kazandıracak için 6 mobilya Öğrenciler, bekârlar veya minimal bir yaşamı tercih edenler stüdyo tipi daireler kiralıyor. Siz de küçük bir dairede yaşıyorsanız, onu daha kullanışlı hale getirmek isteyebilirsiniz. Küçük dairenizdeki veya stüdyonuzdaki alanı optimize etmek için çok işlevli mobilyalar idealdir. İşte yer kazanmak için aralarından seçim yapabileceğiniz mobilyalar…
3.05.2021 Dekorasyon
İkinci protokol gerginliği böyle engellendi! Türkiye izin vermedi
İkinci protokol gerginliği böyle engellendi! Türkiye izin vermedi AB Başkanları'nın Türkiye ziyaretinin ardından yaşanan protokol krizinde ikinci perde ortaya çıktı. CNN Türk'tün edindiği bilgilere göre AB Başkanları onuruna verilen yemekte de büyük bir protokol gerginliğinin önüne geçildi.
9.04.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yemek Masası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.