Yen

Yen

Son dakika Yen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yen haber sayfamızda...

Yen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.204 yen haberi bulunmuştur.
BoJ enflasyona odaklanacak
BoJ enflasyona odaklanacak Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) bir sonraki faiz artırımının zamanlamasına ilişkin spekülasyonlar sürerken, bankanın politika yapıcıları perşembe günü başlayacak iki günlük toplantılarında hızla zayıflayan yenin enflasyon üzerindeki etkilerine odaklanacak.
24.04.2024 Uzmanpara
Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yok mu, yeni bölüm ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) yeni bölüm bugün var mı, yok mu?
Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yok mu, yeni bölüm ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) yeni bölüm bugün var mı, yok mu? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi her hafta yeni bölümleri ile salı akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin son olarak 64. bölümü dizi severlerle buluştu. BBCS yen bölüm heyecanı takiplerini sardı. Ancak dizi yayın akışında yer almadı. Öne çıkan soru ise ''Ben Bu Cihana Sığmazam bugün var mı, yok mu?'' oldu.
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Galatasaray'dan sözleşme açıklaması! İmzalar atılıyor
Galatasaray'dan sözleşme açıklaması! İmzalar atılıyor Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray, beklenen açıklamayı yaptı. Sarı-kırmızılı ekip, bugün imza töreni gerçekleştirileceğini duyurdu.
19.04.2024 Galatasaray
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile planlanan görüşmeye ilişkin açıklama
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile planlanan görüşmeye ilişkin açıklama Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Sayın Cumhurbaşkanı ile yapacağım toplantının gündemini kendi adıma oluşturup Sayın Cumhurbaşkanından randevu talep edeceğiz. Bu görüşme bir nezaket ziyareti değil. Biz nezaket görüşmesini bayramda telefonda yaptık” dedi.
18.04.2024 Gündem
Galatasaray'da Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçe önerisi! 'Urfa'da korkup kaçtılar'
Galatasaray'da Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçe önerisi! 'Urfa'da korkup kaçtılar' Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçe önerisi geldi.
17.04.2024 Galatasaray
Japonya'nın ihracatı artmaya devam etti
Japonya'nın ihracatı artmaya devam etti Japonya'nın ihracatı, otomobil ve yarı iletkenlere yönelik artan talebin etkisiyle mart ayında üst üste dördüncü ay büyüdü.
17.04.2024 Uzmanpara
Dolar/yen paritesi için beklentiler değişti
Dolar/yen paritesi için beklentiler değişti Bank of America (BofA) Securities Japan'ın Döviz ve Kur Stratejisti Shusuke Yamada, dolar/yen paritesinin daha önce düşünüldüğünden fazla yükselebileceğini söyledi.
16.04.2024 Uzmanpara
Sami Uğurlu isyan etti: Bir takım 15, 16 kere yere yatmaz
Sami Uğurlu isyan etti: Bir takım 15, 16 kere yere yatmaz Süper Lig'de Konyaspor deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 yendi. Karşılaşma sonrası iki takım teknik direktörü açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Kasımpaşa
Galatasaray'da 'Santra' gerçeği! İşte Süper Kupa'daki golün perde arkası
Galatasaray'da 'Santra' gerçeği! İşte Süper Kupa'daki golün perde arkası Süper Kupa finalinde Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 50. saniyede attığı gol konuşulmaya devam ediyor. Golle ilgili sürpriz gerçek ortaya çıktı.
9.04.2024 Galatasaray
Japonya'da iflas eden şirket sayısı artıyor
Japonya'da iflas eden şirket sayısı artıyor Japonya’da iflas eden şirket sayısı yıllık bazda üst üste 23'üncü ayında da artış gösterdi.
8.04.2024 Uzmanpara
Japonya'da ticaret fazla verdi
Japonya'da ticaret fazla verdi Japonya'da ticaret 2024 yılı Mart ayının ilk 20 gününde fazla verdi.
5.04.2024 Uzmanpara
Osman Şenher'den Galatasaraylı isme övgü: Türkiye'nin en iyisi
Osman Şenher'den Galatasaraylı isme övgü: Türkiye'nin en iyisi Galatasaray, Hatayspor karşısında sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı. Aslan'da Okan Buruk rekor kırarken Icardi de gol krallığı yarışında Dzeko'yu yakaladı. Mücadele sonrası spor yazarları karşılaşmayı köşelerinde değerlendirdi.
3.04.2024 Galatasaray
'Yendeki son düşüşler aşırı'
'Yendeki son düşüşler aşırı' Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) eski Başkanı Haruhiko Kuroda, yenin değerinde son dönemde görülen düşüşlerin aşırı olduğunu söyledi.
2.04.2024 Uzmanpara
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Turgut Altınok, "Ankaramızı her alanda bir cazibe merkezi yapacağız."
29.03.2024 Gündem
Japonya'da konut başlangıçları 9 aydır düşüyor
Japonya'da konut başlangıçları 9 aydır düşüyor Japonya'da konut başlangıçları şubat ayında analistlerin beklentilerinin üzerinde geriledi. Konut başlangıçları üst üste 9'uncu ayda da düşüş gösterdi.
29.03.2024 Uzmanpara
Yabancılar Japon tahvili sattı
Yabancılar Japon tahvili sattı Japon tahvilleri, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) kısa vadeli politika faizini 17 yıl sonra ilk kez artırmasıyla yabancı yatırımcılar tarafından bir yıldan uzun bir sürenin en ağır satışına maruz kaldı.
28.03.2024 Uzmanpara
'Yen, dolar karşısında güçlenecek'
'Yen, dolar karşısında güçlenecek' Nomura Holdings'in Ticaret ve Yatırım Bankacılığı Başkanı Christopher Willcox, yenin bu yılın ilerleyen dönemlerinde dolar karşısında güçlenmesini bekliyor.
28.03.2024 Uzmanpara
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
'Yendeki son hareketler spekülatif'
'Yendeki son hareketler spekülatif' Japonya'nın kur hareketlerinden sorumlu bürokratı Masato Kanda yenin mevcut zayıflığının temel göstergeleri yansıtmadığını söyledi.
25.03.2024 Uzmanpara
Galatasaray'da Ekrem Memnun dönemi başladı!
Galatasaray'da Ekrem Memnun dönemi başladı! Galatasaray Çağdaş Faktoring'de başantrenörlük görevine Ekrem Memnun getirildi.
22.03.2024 Basketbol
Nikkei 225 Endeksi rekor seviyeyi gördü
Nikkei 225 Endeksi rekor seviyeyi gördü Tokyo Borsası'nda Nikkei 225 Endeksi, Wall Street'teki yukarı harekete ayak uydurdu ve zayıflayan yenin yatırımcıları otomobil üreticilerini satın almaya teşvik etmesiyle bu sabah rekor seviyeye ulaştı, ancak burada tutunamadı.
22.03.2024 Uzmanpara
Japonya'nın ihracatı beklentileri aştı
Japonya'nın ihracatı beklentileri aştı Japonya'nın ihracatı şubat ayında %7,8 artarken, otomobil ve elektrikli makine ihracatı öne çıkmaya devam etti. Ekonomistler ise yüzde 3,5 artış bekliyordu.
21.03.2024 Uzmanpara
Galatasaray'dan Ali Koç için suç duyurusu!
Galatasaray'dan Ali Koç için suç duyurusu! Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç açıklamaları sonrasında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.
20.03.2024 Galatasaray
Yen, dolar karşısında 4 ayın dibinde
Yen, dolar karşısında 4 ayın dibinde Japon yeni, ABD doları karşısında 4 ayın en düşük seviyesine geriledi.
20.03.2024 Uzmanpara
Japonya’dan 17 yıl sonra ilk faiz artışı
Japonya’dan 17 yıl sonra ilk faiz artışı Büyümeyi ve enflasyonu harekete geçirmek için gittiği negatif faiz uygulamasına son veren Japonya Merkez Bankası (BoJ) 17 yıl aradan sonra faiz artırdı.
20.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.