Yeni Albüm

Yeni Albüm

Son dakika yeni albüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni albüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni albüm haber sayfamızda...

Yeni Albüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.218 yeni albüm haberi bulunmuştur.
Ne dinlesek
Ne dinlesek Nashville çıkışlı ikili yeni albümlerinde Beck ve Noel Gallagher’dan da destek alarak popüler rock şarkılarına imza atıyor. Fabiana Palladino’nun ‘80’ler etkisindeki ilk albümüne dikkat.
7.04.2024 Kültür Sanat
Keremcem: Şarkıcılığı ihmal ettim!
Keremcem: Şarkıcılığı ihmal ettim! 'Elif', 'O Hayat Benim', 'İki Yalancı' ve 'Kimse Bilmez' gibi yapımlarda rol alan Keremcem, Etiler'de objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, hayranlarına yeni albüm müjdesi verdi.
4.04.2024 Cadde
Tarkan'ın sağlık durumu! 'Kimseden kaçmıyorum'
Tarkan'ın sağlık durumu! 'Kimseden kaçmıyorum' Yeni albüm çalışmalarını sürdüren ve geçtiğimiz günlerde stüdyodan paylaştığı fotoğrafla hayranlarını heyecanlandıran Tarkan, doktor çıkışı Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
30.03.2024 Cadde
Haluk Levent, Hatay'da 30'a yakın okul yaptıracak!
Haluk Levent, Hatay'da 30'a yakın okul yaptıracak! 6 Şunat 2023'te Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerin ardından ünlü şarkıcı Haluk Levent, afet bölgesine en çok yardım götüren ünlülerden biri olmuştu. Levent'in yaptığı yeni bir iş birliği anlaşmasıyla depremde en büyük hasarı alan şehirlerden biri olan Hatay'a 30'a yakın okul açacağı ortaya çıktı.
14.03.2024 Cadde
Yeni albümlerin baharı
Yeni albümlerin baharı Bahar mevsimi albüm ve single ayı olacak. Müzik dünyasının ünlü isimleri, stüdyoda albüm ve single çalışmalarına devam ederken, önümüzdeki günlerde sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
9.03.2024 Pazar
Yeni albümü için 12 takım elbise denedi!
Yeni albümü için 12 takım elbise denedi! Şarkıcı Bülent Şerttaş, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Yeni albüm heyecanı yaşayan Şerttaş'ın, alışveriş turu sırasında birçok takım elbise denemesi dikkat çekti.
29.02.2024 Cadde
Zerrin Özer omurilik ameliyatından sonra Darülaceze'de yatmıştı! Eski eşi konuştu
Zerrin Özer omurilik ameliyatından sonra Darülaceze'de yatmıştı! Eski eşi konuştu Geçirdiği omurilik ameliyatından sonra sağlık sorunları yaşayan Zerrin Özer, Darülaceze’deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezine yatmıştı. Özer'in eski eşi Alper Önal, usta sanatçının tedavi süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Önal, Zerrin Özer'e evinde bakmayı teklif ettiğini söyledi.
25.02.2024 Cadde
Müziği bırakıyor mu? 'Her şeyimi bu albüme verdim'
Müziği bırakıyor mu? 'Her şeyimi bu albüme verdim' Eski aşkı Ben Affleck'le (51) 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez, 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Affleck ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen JLo, yeni albümü hakkında konuşarak dikkat çeken bir açıklama yaptı.
13.02.2024 Cadde
Plak tekrar moda oldu
Plak tekrar moda oldu Teknolojinin nostalji olarak kodlayıp neredeyse rafa kaldırdığı plakların satışlarında 1990’dan beri ilk kez gözle görülür artış kaydedildi.
1.01.2024 Kültür Sanat
Melike Şahin'den yeni albüm müjdesi
Melike Şahin'den yeni albüm müjdesi Melike Şahin, önceki gün Ankaralı hayranlarıyla buluştu. Sevilen şarkılarından oluşan bir repertuar hazırlayan sanatçı, sahne performansıyla kendisini dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti sundu.
21.12.2023 Cadde
Zerrin Özer'den Darülaceze açıklaması! 'Düşkün ve düşmüş değilim'
Zerrin Özer'den Darülaceze açıklaması! 'Düşkün ve düşmüş değilim' 'Son Mektup', 'Kıyamam' ve 'Paşa Gönlüm' gibi şarkılarıyla tanınan Zerrin Özer'in, "anksiyetesi artınca yakından takip edilebilmesi için doktorunun tavsiyesi üzerine Darülaceze'ye yattığı" iddiası gündem oldu. Zerrin Özer, merak konusu olan sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.
30.11.2023 Cadde
Ölüm hepsini yollarda buldu! Daha 20’lerindeki 4 müzisyeni hayattan koparan kazalar
Ölüm hepsini yollarda buldu! Daha 20’lerindeki 4 müzisyeni hayattan koparan kazalar 23, 24, 28 ve 29 yaşlarında 4 genç müzisyen hayalleri için yola koyulmuştu. Bu yolculuk aslında öncekilerine asla benzemeyen acı bir sonun ayak sesleriydi. Kiminin bestesi, kiminin sözleri ama hepsinin hayalleri ve mücadelesi yarım kalmıştı. İşte bir döneme damga vuran Kerim Tekin, Cliff Burton, Barış Akarsu ve Ajlan Büyükburç’un yollarda ölümsüzleşen hüzünlü hikâyeleri.
23.11.2023 Yaşam
Gossip 'Crazy Again'le yeni albüm öncesi ters köşe yaptı
Gossip 'Crazy Again'le yeni albüm öncesi ters köşe yaptı 2009'da Türkiye'de de popüler olan 'Heavy Cross' şarkılarıyla adeta dağları delen, gelmiş geçmiş en ikonik rock gruplarından Gossip tam 12 yıl sonra büyük bir dönüşe imza atmaya hazırlanıyor. ABD'li grup, yeni albümleri 'Real Power'ın çıkış şarkısı olarak seçilen 'Crazy Again'le şimdiden ters köşe yapmayı başardı bile...
22.11.2023 Müzik
Buray’dan yeni albüm
Buray’dan yeni albüm Buray’ın 14 şarkıdan oluşan ‘Al Senin Olsun Dünya’ adını taşıyan beşinci stüdyo albümü dijital platformlarda yayınlandı.
18.11.2023 Cadde
Rihanna sahnelere dönüyor! 40 milyon dolarlık anlaşmaya imza attı
Rihanna sahnelere dönüyor! 40 milyon dolarlık anlaşmaya imza attı ABD'li rapçi ASAP Rocky ile Rihanna, geçtiğimiz aylarda ikinci bebeklerini kucaklarına almıştı. dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı, sahnelere gösterişli bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Rihanna, son olarak rekor bir anlaşma yaptı.
24.10.2023 Cadde
Doja Cat’ten yeni albüm
Doja Cat’ten yeni albüm Grammy ödüllü süperstar Doja Cat, dördüncü stüdyo albümü ‘Scarlet’ı yayınladı.
4.10.2023 Cadde
Yeni albüm müjdesi
Yeni albüm müjdesi Buray, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda ‘BtcTurk 10. Yıl Konserleri’ kapsamında sahne aldı.
1.10.2023 Cadde
'Baba aman bir şey deme ne olur!'
'Baba aman bir şey deme ne olur!' İzzet Yıldızhan, uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da görüntülendi. Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'e destek olan türkücüye, röportaj öncesi oğlu Mustafa'nın uyarısı dikkat çekti. Yıldızhan'ın üç farklı kadından yedi oğlu ve iki kızı bulunuyor.
25.09.2023 Cadde
Kuruçeşme Açıkhava'da Ebru Yaşar fırtınası
Kuruçeşme Açıkhava'da Ebru Yaşar fırtınası Ebru Yaşar, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dün akşam binlerce müzikseveri ağırladı.
13.09.2023 Cadde
Berkay konserinde Oğuzhan Koç sürprizi!
Berkay konserinde Oğuzhan Koç sürprizi! Berkay Şahin, Turkcell Vadi'de müzikseverlerle buluştu. Yakın arkadaşları Oğuzhan Koç, Umut Kurt, Danla Biliç ve Defne Samyeli de ünlü popçuyu izlemeye gelenler arasında yer aldı.
31.07.2023 Cadde
Mabel Matiz'in yeni albümünün fethi zor, 'Fatih'i tek!
Mabel Matiz'in yeni albümünün fethi zor, 'Fatih'i tek! "En çıplak halim, en gür kahkaham, en aşık gözyaşım, en geniş aile fotoğrafım" dediği 'Fatih'ini daha fazla sakınmayarak bizi 2023 yaz hediyemizle buluşturan Mabel Matiz, yeni albümünde kendi deşifresini kendi yapıyor, adeta kendini deşifreliyor. Ki hepimiz aslında gayet iyi biliriz ki Mabel Matiz'in 'Fatih'i zaten 'Derin Olur', 'Derin Olur'du. Öyle de oldu. Mabel Matiz'in yeni albümünün fethi zor, 'Fatih'i tek!
26.07.2023 Müzik
Hande Yener'in 'Afrodizyak'ının hücum gücü 'Benden Bir Tane Daha Yok'la sınırlı
Hande Yener'in 'Afrodizyak'ının hücum gücü 'Benden Bir Tane Daha Yok'la sınırlı 'Benden Bir Tane Daha Yok'la tam 6 ay sonra, aşırı gecikilmiş bir zaferle radyolarda zirveyi gören Hande Yener, 'Afrodizyak' adını verdiği yeni albümünde 'Carpe Diem'deki umudun üstüne çıkıyor. Ancak 'tek'illiğinde fazlasıyla ısrarcı olması albümün gerektirdiği zenginlikten götürüyor, geriye de çok daha iyisi olabilecekken yer yer monotonlaşan, 'kişisel alan eksikliği' çeken, keyifli ama büyük hit potansiyeli olmayan 'garanti albüm şarkıları' kalıyor.
24.07.2023 Müzik
Teoman: hayranlarıma sürprizim var
Teoman: hayranlarıma sürprizim var Teoman, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda arkadaşları ile sohbet ederken görüntülendi. Konser yoğunluğu nedeniyle tatile çıkamamaktan dert yanan sanatçı, sevenlerine yeni albüm müjdesi verdi.
21.07.2023 Cadde
Gülşen'in yeni yatırımı Barselona'da!
Gülşen'in yeni yatırımı Barselona'da! Giydiği cesur sahne kostümleriyle adından söz ettiren şarkıcı Gülşen, konserlerden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Şarkıcının son olarak 500 bin dolara Barselona’dan ev aldığı iddia edildi.
22.06.2023 Cadde
Kaş'ta esnaftan Aleyna Tilki'ye tepki! 'Kimsen kimsin'
Kaş'ta esnaftan Aleyna Tilki'ye tepki! 'Kimsen kimsin' İddialı sahne kostümleriyle ve yaptığı açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Aleyna Tilki'nin, erkek arkadaşıyla gittiği Kaş tatili olaylı başladı. Ünlü şarkıcının gizemli arkadaşının kullandığı araç, tur şirketlerinin tabelalarına hasar verince, esnaftan ikiliye tepki geldi.
17.06.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Albüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.