Oracle Red Bull Racing, yeni aracı RB18'i tanıttı
Oracle Red Bull Racing, yeni aracı RB18'i tanıttı Oracle Red Bull Racing, 2022 Formula 1 sezonu öncesi yeni aracı RB18'i tanıttı. Oracle Red Bull Yarış Teknoloji Kampüsü'nde düzenlenen lansmana Takım Patronu Christian Horner, Formula 1'in son şampiyonu Max Verstappen ve Meksikalı pilot Sergio Perez katıldı. Son şampiyon Max Verstappen, ‘‘Kendimi yeniden şarj edilmiş gibi hissediyorum. Bu sezon ekstra bir baskı hissetmiyorum. Her zaman yaptığım şeyi yapacağım çünkü farklı olmak için bir sebep olduğunu düşünmüyorum. RB18 ile pit yolundan çıktığım ilk anı sabırsızlıkla bekliyorum’’ dedi.
10.02.2022 Motor Sporları
Ferrari 2021 aracı SF21'i tanıttı
Ferrari 2021 aracı SF21'i tanıttı Formula 1'de Tifosi'nin merakla beklediği gün geldi. Ferrari 2021 aracı SF21'in örtüsünü kaldırdı. Araçtaki yeni burun tasarımı ve yeşil renk detayı dikkatleri çekti.
10.03.2021 Diğer
Otomotiv ritmini eylül ayında bulur
Otomotiv ritmini eylül ayında bulur Yeni tip koronavirüs nedeniyle uzun süre duraksayan Türk otomotiv sanayinde çarklar yeniden dönmeye başlarken, yüzde 85’lik kapasiteye ancak eylül ayında ulaşılabileceği belirtiliyor.
27.04.2020 Ekonomi
Porsche'un yeni aracı 919 Evo, F1  aracından daha hızlı!
Porsche'un yeni aracı 919 Evo, F1 aracından daha hızlı! Porsche bu sene yeni aracı 919 Evo ile adından sıkça bahsettirmeye hazır görünüyor. Bu sene düzenlenen WEC yarışmasına katılmıyor olsa bile, yeni otomobili 919 Evo’yu kullanıcılarına sunmaktan alıkoymadı. Porsche’un 919 Evo’su, Formula 1 araçlarından ve bir önceki modeli olan 919 Hybrid’den çok daha hızlı olduğu söyleniyor.
10.04.2018 Otomobil
İşte Scuderia Ferrari F1'in yeni aracı!
İşte Scuderia Ferrari F1'in yeni aracı! Ferrari, 2018 Formula 1 Şampiyonası’nda mücadele edeceği yeni otomobilini gün yüzüne çıkardı.
1.07.2020 Motor Sporları
Belediye araçları kurban kesilerek hizmete alındı
Belediye araçları kurban kesilerek hizmete alındı Yalvaç Belediyesi tarafından alınan binek araç, kamyonet, kamyon, süpürge aracı, iş makinesi, kazıcı ve itfaiye araçlarından oluşan 27 aracın tanıtımı ve hizmete alımı dolayısıyla dün tören düzenlendi. Hıdırellez kutlamaları çerçevesinde düzenlenen törende ilk olarak cuma namazı öncesi Devlethan Camii'nde mevlit okutuldu. Namaz çıkışı tüm araçlar Çınar Bulvarı'nda konvoy halinde belediye hizmet binası önüne geldi. YOL ÜZERİNDE KURBAN EDİLDİLER Burada araçlar için kurban kesimi yapıldı. Kamyonete yüklenerek getirilen her biri yaklaşık 300 kiloluk 2 büyükbaş hayvan, iple ayaklarından kepçeye bağlandıktan sonra çekilerek aşağı indirildi. Ardından askıya alınan hayvanlar, İlçe Müftüsü Abdülkadir Çakıl'ın duası ve tekbirler eşliğinde sırayla kurban edildi. Hayvanların kesilme anını törene katılan kalabalık izledi. Bazıları olan biteni cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı. Kurban kesimi sonrası bir işçinin eline sürdüğü kanı Belediye Başkanı MHP'li Halil Hilmi Tütüncü'nün alnına ve yeni araçlara sürmesiyle kaza ve belaların def edilmesi temenni edildi. Araçlar daha sonra konvoy halinde şehir turu attı. Belediye tarafından yenilenen akaryakıt istasyonunun açılışıyla tören sona erdi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri