Yeni Delhi

Yeni Delhi

Son dakika Yeni Delhi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yeni Delhi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yeni Delhi haber sayfamızda...

Yeni Delhi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.380 yeni delhi haberi bulunmuştur.
Nursena Say Miss World Güzellik Yarışması'nda dereceye giremedi
Nursena Say Miss World Güzellik Yarışması'nda dereceye giremedi 'Miss Turkey 2022' birincisi Nursena Say, 71'inci Miss World Güzellik Yarışması'nda dereceye giremedi. Say, yarışma sürecindeki deneyimlerini sosyal medya hesabı üzerinden yayımladı.
11.03.2024 Cadde
Sevgilisiyle çadırda kalan İspanyol turiste toplu tecavüz!
Sevgilisiyle çadırda kalan İspanyol turiste toplu tecavüz! Geceyi geçirmek için kamp kuran İspanyol çifte yedi cani saldırdı, başına defalarca darbe alan erkek turistin ağzı paramparça oldu. Saldırganlar sosyal medyada 200 bini aşkın takipçisi olan seyahat blogger'ını ise dövüp tecavüz etti.
3.03.2024 Dünya
Halı ihracatçılarının yeni rotası Hindistan
Halı ihracatçılarının yeni rotası Hindistan Gaziantepli halı ihracatçıları bu kez dünyanın en büyük nüfusuna sahip olan ülkesi Hindistan’ı hedef pazar olarak belirleyerek 25 Şubat-2 Mart 2024 tarihleri arasında bu ülkeye yönelik Hindistan Sektörel Ticaret Heyeti düzenliyor.
24.02.2024 Ekonomi
Hindistan'da yangın: En az 11 ölü!
Hindistan'da yangın: En az 11 ölü! Hindistan’da bir boya üretim atölyesinde çıkan yangında en az 11 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.
16.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından törenle karşılanıyor.
14.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı.
14.02.2024 Gündem
Mısır’a 12 yıl aradan sonra tarihi ziyaret! Masada Gazze ve SİHA'lar var
Mısır’a 12 yıl aradan sonra tarihi ziyaret! Masada Gazze ve SİHA'lar var Mısır ile ilişkilerin normalleşmesi için atılan adımlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Şubat’taki ziyaretiyle zirveye ulaşacak.
12.02.2024 Gündem
Hindistan'ın bağımsızlığının 75'inci yıl dönümü kutlandı
Hindistan'ın bağımsızlığının 75'inci yıl dönümü kutlandı Hindistan'ın bağımsızlığının 75'inci yıl dönümü, Ankara'da verilen resepsiyon ile kutlandı. Büyükelçi Paul, G-20 üyesi bir ülke olarak Türkiye’nin G-20 kapsamında Hindistan’da düzenlenen çok sayıda etkinliğe yapıcı katılımlar gerçekleştirdiğini dile getirerek; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yeni Delhi’de düzenlenen G-20 Zirvesi’ne katılımının zirvenin en önemli unsurlarından biri olduğunu söyledi.
26.01.2024 Gündem
Blinken’ın uçağında kritik arıza! ABD'ye gidemedi...
Blinken’ın uçağında kritik arıza! ABD'ye gidemedi... ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) nedeniyle bulunduğu İsviçre’den, uçağında meydana kritik bir arıza nedeniyle ABD'ye gidemedi. Blinken için Belçika’nın başkenti Brüksel’den özel jet havalandı.
17.01.2024 Dünya
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri Dünyadaki ülke sayısı, gözlemci ülke statüsünde bulunan Vatikan ve Filistin de dahil olmak üzere 208'dir. Avrupa kıtasında 64, Asya kıtasında ise 53 ülke yer alıyor. Dünyada sınırları içerisinde ülke bulunmayan tek kıta ise Antarktika'dır. Dünyada kaç tane ülke var? Sizin için başkentleri ile birlikte listeledik.
9.01.2024 Eğitim
Hindistan Hakkında Bilgiler; Hindistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Hindistan Hakkında Bilgiler; Hindistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Hindistan, Uzak Doğu'nun ilginç ülkelerinden biridir. Gelenek ve görenekleri farklı olduğu gibi lüks-pislik, fakirlik-zenginlik bir aradadır. Hindistan nerede, başkenti neresi, nüfusu ne kadar, resmi konuşulan dil hangisi, para birimi nedir gibi soruların yanıtlarını derledik.
3.01.2024 Dünya
Bakan Fidan'ın 2023 mesaisi: 72 ülke, 136 görüşme
Bakan Fidan'ın 2023 mesaisi: 72 ülke, 136 görüşme Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 2023'te yurt dışı ziyaretlerinde 212 bin 950 kilometre yol kat etti, 72 farklı ülkeden mevkidaşlarıyla 136 görüşme yaptı. 
30.12.2023 Gündem
Hindistan'da yoğun sis! Göz gözü görmedi, uçuşlar ertelendi
Hindistan'da yoğun sis! Göz gözü görmedi, uçuşlar ertelendi Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'yi kaplayan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin neredeyse sıfıra düştüğü Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı'nda 110 uçuş ertelendi.
27.12.2023 Haberler
Hindistan'da yoğun sis! Göz gözü görmedi, uçuşlar ertelendi
Hindistan'da yoğun sis! Göz gözü görmedi, uçuşlar ertelendi Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'yi kaplayan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin neredeyse sıfıra düştüğü Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı'nda 110 uçuş ertelendi.
27.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'ın başkenti Doha'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'ın başkenti Doha'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.
4.12.2023 Gündem
Erdoğan'ın Katar ziyaretinde gündem Gazze
Erdoğan'ın Katar ziyaretinde gündem Gazze Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki günlük Katar ziyaretinde en sıcak başlık Gazze’de olacak. Erdoğan ve Katar Emiri Al Sani kalıcı ateşkes ve iki devletli çözüm için atılacak adımları, rehine takası ve insani yardım konularını detaylı görüşecek.
4.12.2023 Gündem
Putin: Ukrayna'daki savaş trajedisini durdurmak önemli, peki ya Gazze'deki?
Putin: Ukrayna'daki savaş trajedisini durdurmak önemli, peki ya Gazze'deki? Putin, çatışmayı tanımlamak için Kremlin'in şu anki "özel askeri operasyon" terimi yerine "savaş" kelimesini kullandı.
23.11.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'ateşkes' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'ateşkes' açıklaması G20 Liderler Zirvesi'ne video konferansla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail-Hamas arasındaki geçici alaşmayla ilgili açıklama yaptı.
22.11.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 'ateşkes' ve 'garantörlük' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 'ateşkes' ve 'garantörlük' açıklaması G20 Liderler Zirvesi'ne video konferansla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail-Hamas arasındaki geçici anlaşmayla ilgili açıklama yaptı.
22.11.2023 Gündem
Kurtulmuş’un Filistin trafiği
Kurtulmuş’un Filistin trafiği TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail-Filistin çatışmasının ardından yapılan ilk uluslararası toplantıda Gazze diplomasi yürüttü.
15.10.2023 Gündem
Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği
Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsrail-Filistin çatışmasının ardından yapılan ilk uluslararası toplantıdaki oturumlar ve mevkidaşlarıyla yaptığı görüşmelerde, Gazze’deki sivillere yönelik saldırıların sona erdirilmesi ve buraya insani yardımların ulaştırılabilmesi için diplomasi yürüttü.
14.10.2023 Gündem
Bakan Fidan'ın hareketi damga vurdu! Türk bayrağını yerde bırakmadı
Bakan Fidan'ın hareketi damga vurdu! Türk bayrağını yerde bırakmadı New York’ta düzenlenen MIKTA Dışişleri Bakanları Toplantısı’na Bakan Fidan'ın hareketi damga vurdu.
26.09.2023 Haberler
Bakan Fidan'ın hareketi damga vurdu! Türk bayrağını yerde bırakmadı
Bakan Fidan'ın hareketi damga vurdu! Türk bayrağını yerde bırakmadı New York’ta düzenlenen MIKTA Dışişleri Bakanları Toplantısı’na Bakan Fidan'ın hareketi damga vurdu.
26.09.2023 Gündem
Bakan Fidan New York'ta diplomasi trafiğinin detaylarını aktardı!
Bakan Fidan New York'ta diplomasi trafiğinin detaylarını aktardı! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu’na ilişkin New York’ta bulunan Türkevi’nde değerlendirmelerde bulundu. Bakan Fidan peş peşe gerçekleştirdiği görüşmelerle ilgili olarak detayları aktardı.
23.09.2023 Gündem
Gerilim büyüyor: Vizeler askıya alındı
Gerilim büyüyor: Vizeler askıya alındı Kanada’nın, ayrılıkçı Sih örgütü Halistan Kurtuluş Gücü (KLF) lideri Hardeep Singh Nijjar’ın Vancouver’da öldürülmesinin ardında Hindistan olduğunu açıklaması sonrası çıkan kriz sürüyor.
22.09.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Delhi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.