Kamu çalışanları mesai saatleri, bankaların çalışma saatleri neler? Kamu kurumlarının yeni mesai saatleri açıklandı!
Kamu çalışanları mesai saatleri, bankaların çalışma saatleri neler? Kamu kurumlarının yeni mesai saatleri açıklandı! Kamu çalışanları mesai saatleri ile ilgili gelişme çalışanlar tarafından merak ediliyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında mesai saatlerinde de değişiklik yapıldı. Özel sektör tarafından ise ilk adım bankacılardan geldi. Yeni mesai saatleri ve başlayacağı tarih belli oldu. Peki kamu çalışanları mesai saatleri neler?
2.12.2020 Gündem
Kamuda mesai saatleri | Mesai saatleri değişti mi, ne zaman uygulanacak?
Kamuda mesai saatleri | Mesai saatleri değişti mi, ne zaman uygulanacak? Yeni mesai saatleri araştırılıyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında yeni genelge ile birçok alanda değişiklik kararı alındı. Sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili alınan kararların yanı sıra mesai saatleri ile ilgili de düzenleme yapıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin 10.00 - 16.00 olarak belirlenmesi kararlaştırıldı. Peki, yeni mesai saatleri ne zaman uygulanacak? İşte yeni mesai saatleri ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar.
1.12.2020 Gündem
Yeni mesai saatleri! İstanbul mesai saatleri 2020 belli oldu! Vali Yerlikaya duyurdu!
Yeni mesai saatleri! İstanbul mesai saatleri 2020 belli oldu! Vali Yerlikaya duyurdu! Yeni mesai saatleri ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle İstanbul'da kademeli mesai sistemine geçiliyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki 2020 yeni mesai saatleri nedir?
18.09.2020 Gündem