Yeni Sezon

Yeni Sezon

Son dakika yeni sezon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni sezon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni sezon haber sayfamızda...

Yeni Sezon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 72.412 yeni sezon haberi bulunmuştur.
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi Süper Lig takımı Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın yeni sezon için kararını verdi.
23.04.2024 Antalyaspor
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması: Tekrar görüşme niyetinde değilim
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması: Tekrar görüşme niyetinde değilim Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, gazetecilerin sorularını yanıtladı ve teknik direktör arayışları hakkında açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Beşiktaş
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı sevindirdi
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı sevindirdi Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, kruvaziyer turizminde yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yıl 531 gemi seferiyle 785 bin yolcu ağırlayan kente, 2024’te 625 seferle denizden 1 milyonun üzerinde turistin gelmesi bekleniyor.
21.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş açıkladı! Genç futbolcuyla yollar ayrıldı
Beşiktaş açıkladı! Genç futbolcuyla yollar ayrıldı Yeni sezon planlamasına başlayan Beşiktaş, genç futbolcuyla yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı ekip resmen açıkladı.
20.04.2024 Beşiktaş
Kulüpler Birliği'nden TFF seçimine dair açıklama!
Kulüpler Birliği'nden TFF seçimine dair açıklama! Kulüpler Birliği, TFF'de seçimin haziran ayının ilk haftasında yapılması gerektiğini açıkladı.
19.04.2024 Süper Lig
Kayısı ihracatı hız kesmiyor
Kayısı ihracatı hız kesmiyor Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Mart ayında 6 bin 191 kuru kayısı ihracatı gerçekleştirilerek 37 milyon 358 bin dolar gelir elde edildiğini söyledi.
19.04.2024 Ekonomi
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
VakıfBank 7 sporcusu ile yollarını resmen ayırdı! Galatasaray'a transfer oldu
VakıfBank 7 sporcusu ile yollarını resmen ayırdı! Galatasaray'a transfer oldu Sutanlar Ligi'ni üçüncü olarak tamamlayan VakıfBank, tam 7 sporcusuna birden veda etti. Milli oyuncu resmen Galatasaray'a transfer oldu.
18.04.2024 Voleybol
Fatih Ürek: Sabahtan beri telefonum susmadı!
Fatih Ürek: Sabahtan beri telefonum susmadı! Fatih Ürek, dün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, yakın dostlarıyla birlikte uzun süre alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi.
17.04.2024 Cadde
Sürpriz gelişmeyi duyurdular! Boca Juniors'tan Süper Lig devine
Sürpriz gelişmeyi duyurdular! Boca Juniors'tan Süper Lig devine Beşiktaş, teknik direktör arayışlarına başlarken, gelecek sezonun kadro yapılanması adına da çalışmalarına hız vermiş durumda. Siyah-beyazlılar transferde rotayı Arjantin'e çevirdi.
17.04.2024 Beşiktaş
Eylül Tumbar alışveriş turunda!
Eylül Tumbar alışveriş turunda! 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne' ve 'Kendi Düşen Ağlamaz' dizilerinde rol alan Eylül Tumbar, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Meydan katında bulunan mağazaları dolaşan genç oyuncu, bir süre alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi.
16.04.2024 Cadde
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin!
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin! Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktardı.
16.04.2024 Galatasaray
Arda Turan, Real Madrid'in yıldızını istiyor! Eyüpspor'dan yılın transfer hamlesi
Arda Turan, Real Madrid'in yıldızını istiyor! Eyüpspor'dan yılın transfer hamlesi Yeni sezon öncesinde Süper Lig biletini alan ilk takım Eyüpspor olmuştu. Eflatun-Sarılılar'da Başkan Murat Özkaya'nın da teknik direktör Arda Turan'ın da hayali çok büyük... İstanbul ekibi, Real Madrid'in süperstarına gözünü dikti, yeni sezonda yıldız oyuncuya Eyüpspor forması giydirilmesi hedefleniyor.
10.04.2024 1.Lig
Uğurcan Çakır'dan transferde ters köşe! Yeni adresi şaşırttı
Uğurcan Çakır'dan transferde ters köşe! Yeni adresi şaşırttı Fırtına'nın kaptanı için flaş bir iddia ortaya atıldı. Uzun süredir ismi Avrupa ekipleriyle anılan ancak bir türlü transferi gerçekleşmeyen Uğurcan Çakır'ın yazın Trabzonspor'dan ayrılabileceği öne sürüldü. Olası adresi ise çok şaşırttı!
9.04.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe Kulübü'nden TFF'nin seçim kararına dair açıklama!
Fenerbahçe Kulübü'nden TFF'nin seçim kararına dair açıklama! Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 18 Temmuz 2024'te seçim kararı almasının ardından bir açıklama yayınladı.
8.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan Dursun Özbek'e cevap: Türk futboluna katkıdan uzak
Beşiktaş'tan Dursun Özbek'e cevap: Türk futboluna katkıdan uzak Beşiktaş, TFF'nin acil olarak seçime gitmesi gerektiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada Dursun Özbek'in Süper Kupa finalinden sonra yaptığı açıklamalara da yanıt verildi.
8.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da yeni transfer geldiği gibi gidiyor! Yıldız futbolcu yerine sürpriz aday
Galatasaray'da yeni transfer geldiği gibi gidiyor! Yıldız futbolcu yerine sürpriz aday Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da yolların ayrılacağı isimler de netlik kazanmaya başladı. Sarı-kırmızılı ekip, yeni transferle yollarını ayırmaya hazırlanırken yıldız futbolcunun alternatifini de belirledi. İşte detaylar...
7.04.2024 Galatasaray
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso!
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso! Dünyaca ünlü ilaç imalatçısı Bayer, yeni ürünü ile bu kez futbolu iyileştirdi. Xabi Alonso aşısı, patojen Bayern’e karşı direnç oluştururken; şimdi sıra dozun artırılarak Avrupa’ya enjekte edilmesine geldi.
7.04.2024 Almanya Bundesliga
Mehmet Günsür: Yeni jenerasyon pabucumuzu dama atar!
Mehmet Günsür: Yeni jenerasyon pabucumuzu dama atar! 'Beyaz Gelincik', 'Bıçak Sırtı', 'Fi', 'Unutursam Fısılda' ve Atiye' gibi projelerde yer alan Mehmet Günsür, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzate Mustafa'sı olarak hafızalara kazındı. 20. Akbank Kısa Film Festivali seçici jürisinde yer alan oyuncu, 'yakışıklılık' konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
6.04.2024 Cadde
Galatasaray'dan sürpriz Emin Bayram hamlesi! Okan Buruk kararını verdi
Galatasaray'dan sürpriz Emin Bayram hamlesi! Okan Buruk kararını verdi Galatasaray'da gelecek sezonun planlamaları yapılmaya başladı. Teknik direktör Okan Buruk da taleplerini yönetime iletti. İşte detaylar...
6.04.2024 Galatasaray
Makyajsız güzel Melis Sezen!
Makyajsız güzel Melis Sezen! 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde oy kullanmak için İstanbul’a gelen Melis Sezen, dün Zorlu AVM'de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, bir süre alışveriş yapıp, yeni sezon ürünlerini inceledi.
1.04.2024 Cadde
Mustafa Sandal: Bomba gibi sürprizlerle geliyorum
Mustafa Sandal: Bomba gibi sürprizlerle geliyorum Mustafa Sandal, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan ünlü şarkıcı, hayranlarıyla hatıra fotoğrafı isteğini geri çevirmeyip, ayaküstü sohbet etti.
29.03.2024 Cadde
Portekiz'den Rafa Silva için Galatasaray iddiası! Okan Buruk yeşil ışık yakmıştı
Portekiz'den Rafa Silva için Galatasaray iddiası! Okan Buruk yeşil ışık yakmıştı Süper Lig'de ve Süper Kupa'da şampiyonluk hedefleyen Galatasaray gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılıların gündeminde yer alan Rafa Silva için Portekiz'den flaş bir iddia ortaya atıldı.
29.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı
Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı Galatasaray'da yeni sezon kadro planlamaları kapsamında durumu en merak edilen isimlerin başında Dries Mertens geliyor. Geçtiğimiz günlerde futbola 1 yıl daha devam etmeyi düşündüğünü açıklayan Mertens için takım arkadaşları da devreye girmiş durumda.
29.03.2024 Galatasaray
Çikolatanın tadı kaçabilir! Sahte ürüne dikkat!
Çikolatanın tadı kaçabilir! Sahte ürüne dikkat! Çikolatanın hammaddesi kakaodaki hızla artan fiyat ve olası tedarik sorunları tüketimde etkili olmaya başlıyor. İç piyasada ise Ramazan Bayramı öncesi merdiven altı üretimin artması, tağşişli ürünlerin piyasaya sürülmesi endişesi var.
29.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Sezon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.