Yeni Sponsor

Yeni Sponsor

Son dakika yeni sponsor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni sponsor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni sponsor haber sayfamızda...

Yeni Sponsor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.706 yeni sponsor haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da sürpriz Angelino gelişmesi! Dursun Özbek resmen açıkladı
Galatasaray'da sürpriz Angelino gelişmesi! Dursun Özbek resmen açıkladı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündemde yer alan mali kriz iddiaları ve transfere dair önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, Angelino için Leipzig ile görüşmelerin sürdüğünü aktardı.
11.01.2024 Galatasaray
PTT Kadın Voleybol Takımı'na yeni sponsor
PTT Kadın Voleybol Takımı'na yeni sponsor PTT Kadın Voleybol Takımı sezon devam ederken yeni bir sponsorluk anlaşması sağladı
4.12.2023 Voleybol
A Milli Kadın ve Erkek Futbol Takımları'na yeni sponsor
A Milli Kadın ve Erkek Futbol Takımları'na yeni sponsor İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yolcularına sağladığı olanaklarla ön plana çıkan, özel yolcu programı İGA PASS markası hizmetlerini kapsayan resmi sponsorluk anlaşmasına imza attı.
16.11.2023 Milli Takım
Filenin Sultanları'na yeni sponsor
Filenin Sultanları'na yeni sponsor Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Vodafone 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.
12.10.2023 Voleybol
Fenerbahçe'de kadın ve erkek basketbol takımlarına yeni sponsor
Fenerbahçe'de kadın ve erkek basketbol takımlarına yeni sponsor Fenerbahçe'de kadın ve erkek basketbol takımları için forma sırt sponsorluğu anlaşması imzalandı.
Hull City'ye yeni sponsor
Hull City'ye yeni sponsor Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship temsilcisine yeni sponsor...
Dursun Özbek: Harcıyoruz çünkü başarı istiyoruz
Dursun Özbek: Harcıyoruz çünkü başarı istiyoruz G.Saray Başkanı Dursun Özbek, transferde aşırı harcama yaptıkları iddialarına yanıt verdi, “İyi transfer, iyi bonservis ve iyi maaşlarla mümkün oluyor. Kulüplerin Avrupa’daki rakiplerle yarışması için bunun gerekli olduğunu düşünüyorum” dedi.
6.10.2023 Galatasaray
Canlı yayında açıkladı! Sergio Ramos'tan Galatasaray için övgü dolu sözler
Canlı yayında açıkladı! Sergio Ramos'tan Galatasaray için övgü dolu sözler Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında aktardı. Dindar, Galatasaray'ın yakından takip ettiği Sergio Ramos'un transferindeki detayları da duyurdu.
28.08.2023 Galatasaray
Trabzonspor'a yeni sponsor
Trabzonspor'a yeni sponsor 2022-2023 sezonunda Trabzonspor’un ‘Taşıma Sponsoru’ olan Aras Kargo, Papara Park’ta düzenlenen imza töreniyle, bu desteğini 2023-2024 sezonunda da sürdüreceğini duyurdu.
24.08.2023 Trabzonspor
Galatasaray'a yeni sponsor
Galatasaray'a yeni sponsor Galatasaray ile Medicana Sağlık Grubu arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
20.07.2023 Galatasaray
A Milli Kadın Futbol Takımı'na yeni sponsor
A Milli Kadın Futbol Takımı'na yeni sponsor Kadın futbolunun gücünü taşımak ve hızına hız katmak amacıyla yola çıkan Sürat Kargo, Kadın Futbol Milli Takımları Ana Sponsoru oldu. Sürat Kargo, ülkemizin kadın futbolundaki gelişimi için TFF ile sponsorluk anlaşması imzaladı.
11.07.2023 Milli Takım
VakıfBank Spor Kulübü’ne yeni sponsor
VakıfBank Spor Kulübü’ne yeni sponsor Geçtiğimiz sezonu 5'te 5 yaparak kapatan Vakıfbank bir sponsorluk anlaşmasına daha imza attı.
1.02.2023 Voleybol
Fenerbahçe'ye yeni sponsor!
Fenerbahçe'ye yeni sponsor! Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, forma sırt sponsorluğu için anlaşma imzaladı.
20.01.2023 Basketbol
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'na yeni sponsor
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'na yeni sponsor Tekerlekli sandalye basketbolundan atletizme, halterden paratriatlona 20 bedensel engelli spor dalında faaliyet gösteren Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) yeni bir anlaşmaya imza attı.
6.12.2022 Diğer
Milli yüzücü Merve Tuncel’e yeni sponsor
Milli yüzücü Merve Tuncel’e yeni sponsor Serbest stilde Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunan mili yüzücü Merve Tuncel’in sponsoru Abdi İbrahim oldu.
1.12.2022 Gündem
Bursaspor Basketbol'a yeni sponsor
Bursaspor Basketbol'a yeni sponsor 2022-2023 sezonunda Türk basketbolunun önde gelen kulüplerinden Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı, COPA ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.
Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'na yeni sponsor
Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'na yeni sponsor Galatasaray Erkek Voleybol Takımı’nın forma sırt sponsoru Tunç Holding oldu. Galatasaray ile Tunç Holding yeni bir anlaşmaya imza attı. Galatasaray Erkek Voleybol Takımı’nın forma sırt sponsorluğunu içeren iş birliği anlaşmasının imza Ttreni Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda gerçekleştirilecekti. Törene Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Saruhan Cibara, sponsor firma yönetim kurulu başkanı Dinçer Azaphan ve voleybolcular ile teknik ekip katıldı.
6.10.2022 Haber Bülteni
Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'na yeni sponsor
Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'na yeni sponsor Galatasaray Erkek Voleybol Takımı’nın forma sırt sponsoru Tunç Holding oldu.
6.10.2022 Voleybol
Türkiye Basketbol Süper Ligi'ne yeni sponsor
Türkiye Basketbol Süper Ligi'ne yeni sponsor Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi için yeni sponsorluk anlaşması Sinan Erdem Spor Salonu’nda imzalandı.
3.10.2022 Basketbol
Ronaldinho'dan Messi sorusuna sürpriz yanıt!
Ronaldinho'dan Messi sorusuna sürpriz yanıt! Ronaldinho bir dönem beraber Barcelona'da forma giydiği Messi hakkındaki soruya cevap verdi. Ronaldinho'nun açıklamaları gündem oldu.
24.09.2022 İspanya La Liga
Basketbol Süper Ligi'ne yeni sponsor
Basketbol Süper Ligi'ne yeni sponsor Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile imzalanan anlaşmayla Yemeksepeti, Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru oldu.
22.09.2022 Basketbol
TVF'ye yeni sponsor
TVF'ye yeni sponsor Türkiye Voleybol Federasyonu, Dünya şampiyonası önecesi sponsorluk anlaşması imzaladı.
20.09.2022 Voleybol
FIBA Eurobasket 2022'ye yeni sponsor
FIBA Eurobasket 2022'ye yeni sponsor Eurobasket bu yıl, 1-8 Eylül 2022 tarihlerinde Çekya, Gürcistan, İtalya ve Almanya olmak üzere 4 ülkenin ev sahipliğinde, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 24 takımın katılımıyla gerçekleşecek. Eurobasket 2022'de yeni sponsor anlaşması yapıldı.
27.08.2022 Basketbol
Trabzonspor'a yeni sponsor! KAP'a bildirildi
Trabzonspor'a yeni sponsor! KAP'a bildirildi Bordo-mavili kulüp, forma sırt sponsorluğu için WhiteBIT ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını KAP'a bildirdi.
25.08.2022 Trabzonspor
Fatih Karagümrük kadın futbol takımına yeni sponsor
Fatih Karagümrük kadın futbol takımına yeni sponsor Fatih Karagümrük Spor Kadın Futbol takımı ile yeni bir sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Yeni anlaşma ile VavaCars, 2022-2023 sezonunda kadın futbol takımının forma göğüs sponsoru oldu. VavaCars bu anlaşmayla birlikte futboldaki sponsorluk sayısını üçe çıkardı.

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Sponsor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.