Yeni Takımı

Yeni Takımı

Son dakika yeni takımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni takımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni takımı haber sayfamızda...

Yeni Takımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.291 yeni takımı haberi bulunmuştur.
Nemanja Bjelica sürprizi! Yeni takımı ve görevi resmen açıklandı
Nemanja Bjelica sürprizi! Yeni takımı ve görevi resmen açıklandı Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji, 2024-2025 sezonu için sportif direktörlük görevine bir dönem Fenerbahçe forması giyen Nemanja Bjelica'nın getirildiğini açıkladı.
21.04.2024 Basketbol
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek!
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek! Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyon büyük bir rekabete sahne olmasının yanında ülkemizin güzelliklerini de göstererek Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunuyor.
21.04.2024 Diğer
Toprak Razgatlıoğlu Hollanda’da ikincilik kürsüsüne çıktı
Toprak Razgatlıoğlu Hollanda’da ikincilik kürsüsüne çıktı Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 3. durağı olan Hollanda Grand Prix’sinin ilk yarışını ikinci sırada tamamladı.
20.04.2024 Motor Sporları
Andreas Pistiolis geri döndü! Yeni takımı açıklandı
Andreas Pistiolis geri döndü! Yeni takımı açıklandı Galatasaray'ın eski başantrenörü Andreas Pistiolis, CSKA Moskova ile sezon sonuna kadar anlaştı.
15.04.2024 Basketbol
Stefan Kuntz'tan sürpriz imza! Almanlar yeni takımını duyurdu
Stefan Kuntz'tan sürpriz imza! Almanlar yeni takımını duyurdu Son olarak A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Stefan Kuntz yeni bir maceraya atılıyor. Stefan Kuntz'un Bochum'un başına geçmesi bekleniyor.
8.04.2024 Almanya Bundesliga
Galatasaray peşindeydi! Eren Dinkçi'nin yeni takımı belli oldu
Galatasaray peşindeydi! Eren Dinkçi'nin yeni takımı belli oldu Bundesliga'nın Heidenheim takımında forma giyen Türk futbolcu Eren Dinkçi, bir başka Bundesliga ekibi Freiburg'a transfer oldu.
4.04.2024 Almanya Bundesliga
Fenerbahçe Beko'da Nigel Hayes-Davis'ten rekor sonrası tepki! 'Sanırım yeterince iyi değildi'
Fenerbahçe Beko'da Nigel Hayes-Davis'ten rekor sonrası tepki! 'Sanırım yeterince iyi değildi' EuroLeague'in 32. haftasında Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i 103-68 mağlup eden Nigel Hayes-Davis tarihi bir performans ortaya koymuştu. Yıldız basketbolcu maçın ardından sosyal medya hesabından basın mensuplarına tepki gösterdi. İşte detaylar...
EuroLeague'de 32. hafta sona erdi! Fenerbahçe ve Anadolu Efes'ten kritik galibiyetler
EuroLeague'de 32. hafta sona erdi! Fenerbahçe ve Anadolu Efes'ten kritik galibiyetler Euroleague'in 32. haftasında Fenerbahçe Beko evinde ALBA Berlin'i, Anadolu Efes de deplasmanda Baskonia'yı mağlup etti.
Sürpriz iddia! Premier Lig'den Okan Buruk'a talip
Sürpriz iddia! Premier Lig'den Okan Buruk'a talip Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un talipleri artıyor. Bu sezon Süper Lig'in yanı sıra Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla da dikkat çeken 50 yaşındaki antrenör ile İngiltere Premier Lig kulübünün ilgilendiği iddia edildi.
30.03.2024 Galatasaray
Napoli'den Barış Alper Yılmaz için çılgın teklif!
Napoli'den Barış Alper Yılmaz için çılgın teklif! Bu sezon yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper için ısrarcı davranan İtalyan ekibi Napoli, 12 milyon avroluk teklifi 16'ya çıkardı. Yönetim EURO 2024'ü görmek istiyor…
30.03.2024 Galatasaray
NBA'de Wembanyama ve Jalen Brunson alev aldı! İki yıldızdan toplam 101 sayı
NBA'de Wembanyama ve Jalen Brunson alev aldı! İki yıldızdan toplam 101 sayı  NBA’de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam ederken San Antonio Spurs ile New York Knicks'in karşı karşıya geldiği maç unutulmaz performanslara sahne oldu.
30.03.2024 NBA
Jorge Jesus, Mauro Icardi'yi istiyor! Teklif hazırlığı
Jorge Jesus, Mauro Icardi'yi istiyor! Teklif hazırlığı Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'i çalıştıran Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye kancayı taktı.
30.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan uyarılar! Muçi ile özel görüşme
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan uyarılar! Muçi ile özel görüşme Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, 1-1 berabere kalınan Fatih Karagümrük maçının ardından oyuncularına uyarılarda bulundu. Yıldız futbolcu Ernest Muçi ise teknik heyet ile bir görüşme gerçekleştirdi.
30.03.2024 Beşiktaş
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Nelsson'un yeni takımı belli olu! Anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli
Galatasaray'da Nelsson'un yeni takımı belli olu! Anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli Galatasaray'da bu sezon Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez'in arkasında rotasyon oyuncusu konumuna düşen fakat sonrasında aldığı formayı bir daha bırakmayan Nelsson sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak. Danimarkalı yıldızın yeni adresi ve bonservis bedeli ortaya çıktı.
30.03.2024 Galatasaray
Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! Anlaşma tamam
Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! Anlaşma tamam Bir dönem Süper Lig devi Galatasaray'ın teknik direktörlüğünü üstlenen Igor Tudor, Marsilya'dan ayrıldıktan sonra yeni takımı belli oldu. Lazio ile anlaşma sağlandı.
18.03.2024 İtalya Serie A
Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! 1.5 yıllık imza atacak
Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! 1.5 yıllık imza atacak Karabükspor ve Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken, son olarak da Marsilya'yı çalıştıran Igor Tudor için yeni bir iddia ortaya atıldı. Hırvat teknik adamın köklü kulüple 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.
15.03.2024 İtalya Serie A
Can Uzun'un yeni takımını duyurdular! Bonservis bedeli 10 milyon euro
Can Uzun'un yeni takımını duyurdular! Bonservis bedeli 10 milyon euro Bundesliga 2 temsilcisi Nürnberg'de forma giyen ve tercihini Ay-Yıldızlı ekipten yana kullanan Can Uzun'un yeni takımı netleşti. Genç yetenek için 10 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.
12.03.2024 Almanya Bundesliga
ÖZEL | Icardi'den Galatasaray'a ihtarname! 'Ya paramı ödeyin ya da sözleşmemi feshederim'
ÖZEL | Icardi'den Galatasaray'a ihtarname! 'Ya paramı ödeyin ya da sözleşmemi feshederim' Galatasaray'da Mauro Icardi krizi yaşandığı ortaya çıktı. Arjantinli golcü, alacağı bulunan 5 milyon euroluk imaj hakları için kulübe ihtarname çekti ve bu rakamın ödenmesini talep etti.
10.03.2024 Galatasaray
Arda Güler için tarihi fırsat! Ancelotti özel görüştü ve söz verdi
Arda Güler için tarihi fırsat! Ancelotti özel görüştü ve söz verdi Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, Ancelotti ile özel görüşme gerçekleştirdi. İtalyan teknik adam, Arda Güler'e oynayacağı karşılaşmayı söyledi.
9.03.2024 İspanya La Liga
Yusuf Yazıcı, Lille'den ayrılıyor! İki dev kulüp peşinde
Yusuf Yazıcı, Lille'den ayrılıyor! İki dev kulüp peşinde Milan ve Napoli, sezon sonunda Lille ile sözleşmesi sona erecek olan Yusuf Yazıcı ile ilgileniyor.
9.03.2024 Fransa Ligue 1
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu, menajeri İstanbul'a geldi
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu, menajeri İstanbul'a geldi Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşanıyor. Yıldız oyuncunun menajerinin İstanbul'a geldiği ve ayrılık görüşmelerinin başlayacağı ifade edildi. Yıldız oyuncunun yeni adresi de netlik kazandı.
9.03.2024 Galatasaray
Süper Lig ekibinden Selçuk İnan bombası! Geri dönüyor
Süper Lig ekibinden Selçuk İnan bombası! Geri dönüyor En son Kasımpaşa'yı çalıştıran Selçuk İnan'ın yeni takımı belli oluyor. Genç teknik adam Süper Lig ekibi ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. İşite detaylar...
7.03.2024 Gaziantep FK
Beşiktaş'tan derbideki penaltı pozisyonu ile ilgili VAR talebi
Beşiktaş'tan derbideki penaltı pozisyonu ile ilgili VAR talebi Beşiktaş yönetimi, Galatasaray derbisinde Cenk Tosun ile Derrick Köhn arasında yaşanan pozisyonun VAR kayıtlarının yayınlanmasını talep etti.
5.03.2024 Beşiktaş
Xabi Alonso tercihini yaptı! İşte yeni takımı
Xabi Alonso tercihini yaptı! İşte yeni takımı Bayer Leverkusen ile Almanya'da fırtınalar esitren Xabi Alonso yeni takım tercihini yaptı. Alman basını genç teknik adamın yeni adresini duyurdu.
5.03.2024 Almanya Bundesliga

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Takımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.