Yeni Tedbirler

Yeni Tedbirler

Son dakika Yeni tedbirler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yeni tedbirler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yeni tedbirler haber sayfamızda...

Yeni Tedbirler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.357 yeni tedbirler haberi bulunmuştur.
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı! Trafikte acı bilanço artıyor
Bakan Yerlikaya açıkladı! Trafikte acı bilanço artıyor İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bayram tatilinin ilk 4 gününde 2453 trafik kazasında 26 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3870 vatandaşımız yaralandı" açıklamasında bulundu.
10.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul ve Ankara için yeni tedbirler
Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul ve Ankara için yeni tedbirler İçişleri Bakanı Yerlikaya, ”Bayram tatili dönüşü İstanbul ve Ankara illerindeki trafik yoğunluğunun azaltılabilmesi için kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların, 14 Nisan 2024 Pazar günü saat 05.00’den 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar; İstanbul ve Ankara istikametine seyitlerine izin verilmeyecektir." dedi.
10.04.2024 Gündem
Türkiye’den İsrail’e ekonomik yaptırım
Türkiye’den İsrail’e ekonomik yaptırım Ticaret Bakanlığı, İsrail’e yönelik 54 ürün grubunda ihracat kısıtlaması uygulanacağını duyurdu. Kısıtlama kararı, İsrail, Gazze’de ateşkes ilan edene kadar devam edecek.
10.04.2024 Gündem
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracat kısıtlaması getirildiğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı'nın kararı inşaat demirinden yassı çeliğe, mermerden seramiğe kadar 54 ürün grubunu kapsıyor.
9.04.2024 Ekonomi
İsrail’e karşı yeni tedbirler
İsrail’e karşı yeni tedbirler Türkiye’nin Gazze’ye havadan insani yardım talebini reddeden İsrail’e karşı yeni tedbirler hayata geçiriliyor. Dışişleri Bakanı Fidan “Ateşkes ilan edilene ve yardımların Gazze’ye kesintisiz ulaşmasına izin verilene kadar tedbirler devam edecek” dedi.
9.04.2024 Dünya
Bakan Tunç: Filistinli kardeşlerimizin destekçisi olmayı sürdüreceğiz
Bakan Tunç: Filistinli kardeşlerimizin destekçisi olmayı sürdüreceğiz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Filistinli kardeşlerimizin destekçisi olmayı sürdüreceğiz. Daima mazlumun ve mağdurun yanında yer alacak, dünyada barışı, huzuru ve adaleti savunacağız. Türkiye, her zaman Filistinli kardeşlerinin yanındadır" açıklamasında bulundu.
8.04.2024 Gündem
Erdoğan ile Veliaht Prens Selman görüştü! İşte masadaki konular...
Erdoğan ile Veliaht Prens Selman görüştü! İşte masadaki konular... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye ile Suudi Arabistan ikili ilişkileri, küresel ve bölgesel konular ele alındı.
8.04.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: İsrail'e karşı yeni tedbirler aldık
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: İsrail'e karşı yeni tedbirler aldık Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail’in, Gazzelilere yardım ulaştırma girişimimizi engellemesinin bahanesi olamaz. Bu durum karşısında İsrail’e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık" dedi.
8.04.2024 Haberler
Bakan Özhaseki'den müjde! "Tam 14.2 milyar TL’yi Hatay için kullanacağız"
Bakan Özhaseki'den müjde! "Tam 14.2 milyar TL’yi Hatay için kullanacağız" Bakan Mehmet Özhaseki Hatay için müjdeyi açıkladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki “Dünya Bankası’ndan elde ettiğimiz özel bir kredi var, tam 14.2 milyar TL’ yi Hatay için kullanacağız” dedi.
8.04.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: İsrail'e karşı yeni tedbirler aldık
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: İsrail'e karşı yeni tedbirler aldık Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail’in, Gazzelilere yardım ulaştırma girişimimizi engellemesinin bahanesi olamaz. Bu durum karşısında İsrail’e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık" dedi. Öte yandan Türkiye, Gazze Şeridi’nde yaşayan Filistinlilere en çok yardım malzemesi ulaştıran ülke oldu.
8.04.2024 Gündem
Kapının anahtarı kulaktaki çipte!
Kapının anahtarı kulaktaki çipte! Tarım ve Orman Bakanlığı, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların kulaklarında yer alan çipli küpelerin daha etkin kullanımını planlıyor. Türkiye’nin hayvancılık yol haritasını açıklayacak olan bakanlık, hayvan refahını, gıda güvenliğini ve insan sağlığını korumaya yönelik yeni tedbirler almaya hazırlanıyor.
20.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde partisinin seçim beyannamesini açıkladı. 8 bölümden oluşan beyannamede dikkat çeken detaylar yer alıyor.
30.01.2024 Gündem
14 yaşındaki kız çocuğunun hamile kalmasında sanığın cezası belli oldu
14 yaşındaki kız çocuğunun hamile kalmasında sanığın cezası belli oldu Bursa'da lise öğrencisi C.B.'ye (14) cinsel istismarda bulunup, hamile kalmasına neden olan Şahin K. (22), tutuklu yargılandığı davada, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, suçunu sabit gördüğü sanığın cezasında indirim yapmadı.
30.01.2024 Gündem
Sarıyer'de kilise saldırısına Bahçeli'den açıklama: Karanlık ellere karşı uyanık olmalıyız
Sarıyer'de kilise saldırısına Bahçeli'den açıklama: Karanlık ellere karşı uyanık olmalıyız Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, geçtiğimiz gün Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne düzenlenen saldırıyla ilgili açıklama yaptı.
30.01.2024 Gündem
Araç takası için gitti, hayatının şokunu yaşadı: 150 bin liralık EDS cezası!
Araç takası için gitti, hayatının şokunu yaşadı: 150 bin liralık EDS cezası! Antalya'dan Afyon'a araç takası için giden galerici Kadir Bayer (28), EDS üzerinden gelen 150 bin 600 TL tutarındaki hız aşım cezası ile şaşkına döndü.
30.01.2024 Ekonomi
Yüksek emekli maaşı almanın formülü! Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz tek tek açıkladı
Yüksek emekli maaşı almanın formülü! Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz tek tek açıkladı Yeni yılın gelmesiyle birlikte pek çok kişi emeklilik hesabına başladı. Peki yüksek emekli aylığı almanın formülü ne? SSK mı yoksa Bağkur’da mı emekli aylıkları daha yüksek? Asgari ücret üzerinden primi yatırılan bir kişi ne kadar maaş alır? Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz, emekli aylıkları ile ilgili önemli detayları milliyet.com.tr’ye anlattı. İşte detaylar...
30.01.2024 Ekonomi
İkinci el araçlar yüzde 50'den fazla kazandırdı! İşte en çok talep gören 5 model
İkinci el araçlar yüzde 50'den fazla kazandırdı! İşte en çok talep gören 5 model Geçtiğimiz yıl ikinci el araç fiyatları yüzde 56 oranında değer kazandı. Bu 12 aylık enflasyon ortalamasının da üzerinde gerçekleşti. Yani ikinci el araç piyasası geçtiğimiz yıl enflasyonun üzerinde kazanç sağladı.
30.01.2024 Ekonomi
Kredi kartına yeni tedbirler! Ekstreye ekstra takip...
Kredi kartına yeni tedbirler! Ekstreye ekstra takip... Bankalar müşterilerini, altın, döviz, kripto para alanların kredi kartının kapanabileceği yönünde uyardı. Vadesi gelmemiş kredilerin kapatılması, “makul gerekçesi olmayan transferler” de kartların kullanıma kapatılmasına yol açabilir.
30.01.2024 Ekonomi
İki fay hattının keşiştiği kentte deprem hazırlığı! Özel eğitimli 80 tim oluşturuldu
İki fay hattının keşiştiği kentte deprem hazırlığı! Özel eğitimli 80 tim oluşturuldu Doğu Anadolu Fay Hattı ile Kuzey Anadolu Fay Hattı'nın kesiştiği noktada yer alan kentte, güvenlik güçlerinden oluşan bin 600 personele deprem eğitimi verilmeye başlandı.
25.01.2024 Gündem
Bakan Fidan KYB’yi PKK için uyarmıştı: İşte Ankara’yı rahatsız eden Süleymaniye’deki gelişmeler
Bakan Fidan KYB’yi PKK için uyarmıştı: İşte Ankara’yı rahatsız eden Süleymaniye’deki gelişmeler Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın önceki gün Meclis’i bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada “PKK’ya alan açıyor. Yeni tedbirler alırız” sözleri sonrası, gözler Irak’ın kuzeyinde Kürdistan Yurtseverler Birliği’nin (KYB) kontrolündeki Süleymaniye bölgesine çevirdi.
18.01.2024 Gündem
Şiddete karşı emsal kararlar! Hem ceza hem tedbir
Şiddete karşı emsal kararlar! Hem ceza hem tedbir 6284 Sayılı Kanun kapsamında verilen tedbir kararlarıyla birçok şiddet mağduru kadının hayatı kurtuldu, pek çok şiddet faili de eyleminden dolayı cezalandırıldı...İstanbul Barosu Kadın Hakları Merkezi Sözcüsü Avukat Birsen Baş Topaloğlu, yasa kapsamında kadına yönelik şiddetle mücadelede örnek teşkil eden son dönem kararlarını anlattı...
2.12.2023 Gündem
Emlakta spekülasyona tedbir! Yeni tedbirler geliyor
Emlakta spekülasyona tedbir! Yeni tedbirler geliyor Emlakta spekülatif fiyat artışlarının önlenmesi ve internetteki emlak platformlarında yer alan ilanlardaki bilgi kirliliğinin engellenmesi için yeni bir adım atılıyor.
2.12.2023 Ekonomi
Mehmet Şimşek: Attığımız adımlar karşılık buluyor
Mehmet Şimşek: Attığımız adımlar karşılık buluyor S&P, takvim dışı bir değerlendirmeye giderek Türkiye’nin kredi görünümünü ‘pozitif’e çevirdi. Mehmet Şimşek, “Attığımız adımlar karşılık buluyor. Orta Vadeli Program’a güven artıyor” dedi.
2.12.2023 Ekonomi
PKK elebaşı Murat Karayılan'ın 'Mahmur' yalanı
PKK elebaşı Murat Karayılan'ın 'Mahmur' yalanı Terör örgütü PKK/KCK'nın Irak'ın kuzeyinde aktif olarak faaliyet yürüttüğü Mahmur Kampı ve çevresine yönelik yürütülen başarılı operasyonlar, örgütün yeni tedbirler almasına neden oldu.
1.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Tedbirler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.