Uraz Kaygılaroğlu aşkını ilan etti: Evet, 'hayırlı olsun' diyelim!
Uraz Kaygılaroğlu aşkını ilan etti: Evet, 'hayırlı olsun' diyelim! Oyunculuğu kadar özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu (36), son dönemde fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour'la (28) yeni bir aşka yelken açtığı iddiasıyla magazin gündeminde yer alıyor. Melis İşiten'den beş yıl önce boşanan bir çocuk babası oyuncudan, özel hayatıyla ilgili açıklama geldi.
28.03.2024 Cadde
Mehmet Topal'dan down sendromlular için anlamlı gece
Mehmet Topal'dan down sendromlular için anlamlı gece Futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen Mehmet Topal, down sendromlu bireyler için özel bir buluşma düzenledi.
21.03.2024 Skorer
Mustafa Sandal'dan oğlu Yaman'a: Ben onu giyemem!
Mustafa Sandal'dan oğlu Yaman'a: Ben onu giyemem! Haziran 2022'de Melis Sütşurup ile dünyaevine giren Mustafa Sandal, özel etkinliklere katılırken kıyafet konusunda eşinden destek aldığını söylerken, ilk eşi Emina Jahovic'le evliliğinden dünyaya gelen büyük oğlu Yaman ile ayakkabı konusunda anlaşamadıklarını belirtti.
8.03.2024 Cadde
Günnur Özsoy & Nevzat Sayın: 'Ada'
Günnur Özsoy & Nevzat Sayın: 'Ada' Galeri Siyah Beyaz, 40. yılı olan 2023-2024 sezonunda, birlikte üretme pratiğinin bir karşılığı olarak sanatçı eşleşmelerine ev sahipliği yapıyor.
26.02.2024 Mimarlık
“Kızımdan her gün çok şey öğreniyorum”
“Kızımdan her gün çok şey öğreniyorum” Bugünlerde “Zaten” ile herkesi sohbete çağırıyor Melis İşiten. Martta da yeniden sahnelere dönmek için gün sayıyor. İşiten, kızı Ada ile olan ilişkisi içinse ”Ebeveyn egosu ile ben ona öğretiyorum diyemem asıl ben ondan her gün çok şey öğreniyorum,” diyor.
10.02.2024 Pazar
Melis Sezen'in ödül gecesi tarzı gündem oldu!
Melis Sezen'in ödül gecesi tarzı gündem oldu! Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Melis Sezen, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa ödül gecesi tarzıyla konuşuldu.
31.01.2024 Cadde
‘Unutulacağımı söylediler’
‘Unutulacağımı söylediler’ Norm Ender, BAU Radyo MüzikOnair Ödülleri’nde Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı ‘Parla’ marşıyla ‘100. Yıl Özel Ödülü’nü aldı.
31.01.2024 Cadde
Teoman: İz bıraksın diye birkaç şarkı daha yapacağım
Teoman: İz bıraksın diye birkaç şarkı daha yapacağım Teoman, önceki gün ödül töreninde görüntülendi. Son albümünü yaptığını söyleyen şarkıcı, ''Benim yaptığım yaklaşık 150 şarkı var. İz bıraksın diye, birkaç şarkı daha yapacağım. Benim şarkı yapmam 15 dakika sürer. Ama olgunluk dönemini keyifli geçirmek istiyorum. Yarı emeklilik gibi'' dedi.
30.01.2024 Cadde
10 ay boyunca 21 şehir gezdi! Kız kardeşinin cesedini arıyor
10 ay boyunca 21 şehir gezdi! Kız kardeşinin cesedini arıyor Depremden sonra aylarca kız kardeşini bulamayan Ayten Tüncer’in artık tek isteğinin kardeşinin bir mezarı olması. Deprem gecesi kız kardeşi ile son kez konuşan Tüncer, 10 ay boyunca 21 şehir gezdi.
13.12.2023 Gündem
Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçilerini gülümseten yanıt! 'Bu renk pantolon yasaklansın'
Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçilerini gülümseten yanıt! 'Bu renk pantolon yasaklansın' Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada gündem olan tulum oyunuyla ilgili takipçlerinin yorumlarına yanıt verdi. Kaygılaroğlu, 'Bu renk pantolon yasaklansın' dedi.
8.12.2023 Cadde
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Bir an Ajda Pekkan zannettim'
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Bir an Ajda Pekkan zannettim' 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile büyük beğenin toplayan oyuncu Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündeme geldi. Yeni imajıyla kamera karşısına geçen ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
25.11.2023 Cadde
Melis Sezen'den iddialı pozlar! 'Sen insansan biz neyiz?'
Melis Sezen'den iddialı pozlar! 'Sen insansan biz neyiz?' 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile büyük beğenin toplayan oyuncu Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündeme geldi. Dantelli elbisesiyle iddialı pozlar veren ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
23.11.2023 Cadde
Melis Sezen’e babasından 21 yıl sonra mektup! 'Hayatımın en özel hediyesi'
Melis Sezen’e babasından 21 yıl sonra mektup! 'Hayatımın en özel hediyesi' Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) tarafından 21 yıl önce 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yılına Mektup Kampanyası' başlatılmıştı. Kampanya kapsamında yazılan yaklaşık 40 bin mektup, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında adreslerine teslim edildi. Mektuplardan biri de Melis Sezen'indi.
31.10.2023 Cadde
Yaman, Mustafa Sandal'ı yalnız bırakmadı: Yaman 177 boyunda, beni geçti!
Yaman, Mustafa Sandal'ı yalnız bırakmadı: Yaman 177 boyunda, beni geçti! Mustafa Sandal, Cumhuriyet’in 100. yılında Merzifon Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte sahne aldı. Sandal, konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sahne öncesi oğluyla yan yana gelen Sandal, espriler yaptı.
31.10.2023 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu: İlk oyundan sonra gece uyuyamadım!
Uraz Kaygılaroğlu: İlk oyundan sonra gece uyuyamadım! 'Aşık Shakespeare'in başrol oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu ile Nezaket Erden, önceki gün basının karşısına çıktı. İlk kez tiyatro oyununda yer alan Kaygılaroğlu, "Sahne alkışı almak şahane" diyerek heyecanını paylaştı.
20.10.2023 Cadde
Didem Soydan'dan iddialı poz! 'Türkiye'nin tek top modeli'
Didem Soydan'dan iddialı poz! 'Türkiye'nin tek top modeli' Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Ayna karşısında çektiği fotoğrafını paylaşan ünlü isme, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
16.10.2023 Cadde
Makyajla tanınmaz hale geldi! 'Ruhum yaşlanmış gibi yorgunluğunu hissettim'
Makyajla tanınmaz hale geldi! 'Ruhum yaşlanmış gibi yorgunluğunu hissettim' 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile büyük beğenin toplayan oyuncu Melis Sezen, oynadığı bir reklam filminde makyajla yaşlandırılmasıyla gündem olmuştu. Önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıyan oyuncu, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
5.10.2023 Cadde
Didem Soydan estetiksiz okul yılları halini paylaştı
Didem Soydan estetiksiz okul yılları halini paylaştı Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan' sosyal medya hesabından okul yıllığında yer alan fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Soydan'ın estetiksiz hali dikkat çekti.
5.10.2023 Cadde
İlaç gibi hareket
İlaç gibi hareket Bugün ekim ayının ilk gününe merhaba diyerek uyandık. Ekim ayının ilk haftası Dünya Yürüyüş Günü kapsamında bilinçlendirme ve farkındalık etkinlikleri düzenleniyor. Ben de fiziksel aktivitenin vücudumuza olan destekleyici etkisini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.
30.09.2023 Pazar
Didem Soydan sarılar içinde! 'Papatya kadar güzel'
Didem Soydan sarılar içinde! 'Papatya kadar güzel' Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Vücudunu saran, sarı elbisesiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
22.09.2023 Cadde
Melis Sezen atalarını öğrenmek için DNA sonucunu bekliyor!
Melis Sezen atalarını öğrenmek için DNA sonucunu bekliyor! Kenan Doğulu'nun konserine gelen Melis Sezen muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sezen'in sevgilisi Atilla Bingöl, ABD'de bir hayli meşhur olan tükürük örneği ile kişinin atalarını belirleyen DNA kitini doğum gününde hediye etmişti. Ünlü oyuncuya DNA testi sonucu soruldu.
30.08.2023 Cadde
Didem Soydan'ın tarzı olay oldu! 'Anneannemin perdesini giyse o bile yakışacak'
Didem Soydan'ın tarzı olay oldu! 'Anneannemin perdesini giyse o bile yakışacak' Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Derin yırtmaçlı elbisesiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
23.08.2023 Cadde
Yıldız Teknopark’a esenlik taşıdı
Yıldız Teknopark’a esenlik taşıdı Geliştirdiği yapay zeka algoritması ile 18 ülkedeki 100 bini aşkın çalışana kişiselleştirilmiş esenlik deneyimi sunan Wellbees, Yıldız Teknik Üniversite çatısı altında bulunan YTÜ Yıldız Teknopark Maslak Yerleşkesi’ne taşındı.
22.08.2023 Kobi
Süper Lig'de hakem Ali Palabıyık'tan sürpriz karar!
Süper Lig'de hakem Ali Palabıyık'tan sürpriz karar! Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına az süre kala hakem Ali Palabıyık'tan sürpriz bir karar geldi. Öte yandan Attila Gökçe, Palabıyık ile Hugh Dallas arasındaki konuşmaları köşesine taşımıştı.
21.07.2023 Futbol
Halil Dervişoğlu'na sert çıktı: Bu ne kızgın bir soğuma!
Halil Dervişoğlu'na sert çıktı: Bu ne kızgın bir soğuma! Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı Halil Dervişoğlu'nun Galatasaray'a transfer olması, geçen haftanın çok konuşulan olaylarından biri oldu. Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, bu haftaki köşesine bu konuya değindi.
19.07.2023 Süper Lig