Yeniden  Yapılanma

Yeniden Yapılanma

Son dakika yeniden yapılanma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeniden yapılanma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeniden yapılanma haber sayfamızda...

Yeniden Yapılanma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.616 yeniden yapılanma haberi bulunmuştur.
Samet Aybaba: Helal olsun! 6. kez hoca gönderdiniz
Samet Aybaba: Helal olsun! 6. kez hoca gönderdiniz Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Santos’la yolları ayırdıktan sonra takımla yaptığı toplantıyı paylaştı, “Oyuncuları tebrik ettim. ‘Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Size helal olsun’ dedim. Çürümüş bir takım var elimizde” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Beşiktaş
Osman Zeki Korkmaz'dan Fernando Muslera vurgusu! 'Bizim için bir şans'
Osman Zeki Korkmaz'dan Fernando Muslera vurgusu! 'Bizim için bir şans' Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor'un teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, Galatasaray'ın yıldızı Fernando Muslera ile ilgili konuştu. Tecrübeli teknik direktör, Fenerbahçe altyapısında görev yaptığı dönemi anlattı.
5.03.2024 İstanbulspor
Deprem hazırlığı temelden başlıyor! Türkiye genelinde durum
Deprem hazırlığı temelden başlıyor! Türkiye genelinde durum Türkiye’de 1-7 Mart tarihleri arası dönem ‘Deprem Haftası’ olarak anılıyor. Bu kapsamda depreme hazırlık çalışmaları içinde öncelikli uygulamalardan kentsel dönüşümde teşvik ve destekler ile yalıtım uygulamalarının önemini ele aldık...
1.03.2024 Ekonomi
Apple elektrikli otomobil üretmeyecek
Apple elektrikli otomobil üretmeyecek Apple, Özel Projeler Grubu adı verilen ve elektrikli otomobiller üzerinde çalışan ekibinin görevini sonlandıracak.
28.02.2024 Uzmanpara
SON DAKİKA: Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
SON DAKİKA: Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
Reyhanlı’ya umut olan Tayvanlı mimar
Reyhanlı’ya umut olan Tayvanlı mimar Chiu’nun Reyhanlı’da kurduğu merkezde çocuklar eğlenme, kadınlar ürettiklerini satma fırsatı buluyor. Merkezin depremzedelere geçici barınma alanı olarak da kullanıldığını belirten Chiu, “Mimarlık  güzel bir yaşam inşa etmek” diyor...
25.02.2024 Gündem
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları sürdürdü. Farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
12.02.2024 Milliyet Executive
Girişimciler doğuyor!
Girişimciler doğuyor! Türkiye'de bebek ve çocuk ürünleri pazarı 2 milyar doları aşıyor. Özellikle girişimci kadınlar biraz da 'kendi hayatlarından' aldıkları ilhamla, gördükleri 'eksikliklerle' harekete geçerek üretici oluyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Meyveleri topluyor 'uçuşa' az kaldı
Meyveleri topluyor 'uçuşa' az kaldı Başlattığı yatırım hamlesinin meyvelerini bu yıl toplamaya başlamayı planlayan Alarko Topluluğu'nun, gelirlerinin yüzde 40, kârının ise yüzde 60 artması hedefleniyor. Alarko Holding CEO'su Yıldız, yıl içinde havacılık ve turizmde yeni yatırımları duyurmayı amaçlıyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Ekonomiye maliyeti 104 milyar dolar
Ekonomiye maliyeti 104 milyar dolar Depremin yol açtığı hasarların giderilmesi ve bölgedeki vatandaşların ihtiyaçları için bu yıl bütçede 1 trilyon 28 milyar liralık kaynak ayrıldı. Bölgede konut seferberliğiyle de toplamda 600 bin 41 afet konutu depremzede hak sahiplerine teslim edilecek.
6.02.2024 Ekonomi
Ocak ayı ihracat rakamları açıklandı
Ocak ayı ihracat rakamları açıklandı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2023 yılı ihracatını artıda kapatmayı başaran Türkiye’nin 2024’e de rekorla başladığını belirterek, 20 milyar dolarla en yüksek ocak ayı ihracatını gerçekleştirdiklerini söyledi.
2.02.2024 Uzmanpara
Deprem tarımsal üretimi de sarstı
Deprem tarımsal üretimi de sarstı Kalkınma İçin İnovasyon Derneği’nin raporuna göre deprem nedeniyle Hatay’da pamuk üretimi yapan fabrikaların çırçırlama kapasitesi yüzde 50 düştü, Kahramanmaraş’ta alabalık üretiminde 40’a yakın kayıp yaşandı. Deprem bölgesinde süt ürünlerinin üretiminde de düşüş bekleniyor.
28.01.2024 Ekonomi
EBRD, 2023'te Türkiye'ye rekor yatırım yaptı
EBRD, 2023'te Türkiye'ye rekor yatırım yaptı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), depremlerin ardından toparlanma ve yeniden yapılanma ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt vererek 2023 yılında Türkiye'ye 2,48 milyar euroluk rekor bir yatırım yaptı.
25.01.2024 Uzmanpara
Fernando Santos: Bu süreci yönetmek kolay değil!
Fernando Santos: Bu süreci yönetmek kolay değil! Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Adana Demirspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
24.01.2024 Beşiktaş
Citigroup 20 bin kişiyi işten çıkaracak
Citigroup 20 bin kişiyi işten çıkaracak ABD’li Citigroup 2026 sonuna kadar 20 bin kişiyi işten çıkaracağını açıkladı.
14.01.2024 Ekonomi
Tadic'e saldırıp, gasp etmeye çalışmıştı! Cezası belli oldu
Tadic'e saldırıp, gasp etmeye çalışmıştı! Cezası belli oldu Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Dusan Tadic’e, Ajax’ta forma giyerken Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da saldırıya uğramıştı. Sırp yıldıza gasp girişinde bulunan saldırganın cezası belli oldu.
3.01.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Basketbol İcra Kurulu oluşturuldu
Beşiktaş'ta Basketbol İcra Kurulu oluşturuldu Beşiktaş Kulübü, Umut Tahir Güneş’in başkanlığında Basketbol İcra Kurulu oluşturulduğunu açıkladı.
28.12.2023 Basketbol
'Süper güç'ün son saatleri! Sözleri tabuta çiviyi çaktı, milyonlar ekran başında izledi
'Süper güç'ün son saatleri! Sözleri tabuta çiviyi çaktı, milyonlar ekran başında izledi Sovyetler Birliği’nin lideri Gorbaçov, 25 Aralık gecesi son kez hitap etmek için kameraların karşısına geçtiğinde artık var olmayan bir 'ulusa' sesleneceğinin farkındaydı. 290 milyonluk nüfusa sahip 'süper güç', 69 yılın ardından 10 dakikalık bir istifa konuşmasıyla yerini 15 farklı ülkeye bırakıyordu.
26.12.2023 Dünya
BMGK’da ‘Gazze’  tasarısına onay
BMGK’da ‘Gazze’ tasarısına onay Gazze’de insani yardımların kesintisiz ve güvenli bir şekilde erimişi için ‘acil adım atılmasını’ içeren karar tasarısı, BM Güvenlik Konyesi’nde kabul edildi. Yardımların hızlı erişimi için bir koordinatörün atanması konusunda da mutabık kalındı.
23.12.2023 Dünya
Yeniden yapılanma ve kalkınma hızlanacak
Yeniden yapılanma ve kalkınma hızlanacak Birleşmiş Milletler ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle deprem bölgesindeki KOBİ’lerin kapasitesi geliştirilecek, bölge halkına psikososyal destek sağlanacak, sanatsal faaliyetlerin geri dönmesi hedeflenecek.
18.12.2023 Ekonomi
Bakan Fidan'dan Batı'ya İsrail tepkisi: Bu tarihi adaletsizliğe son vermeliyiz
Bakan Fidan'dan Batı'ya İsrail tepkisi: Bu tarihi adaletsizliğe son vermeliyiz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi"nde konuşma yaptı.
24.11.2023 Gündem
Havada devler liginde tek başına Fas’a denk
Havada devler liginde tek başına Fas’a denk Türk Hava Yolları (THY) dünyanın en büyük 7 havayolu şirketinden biri olma yolunda. THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, 2033’e kadar uçak sayılarının 810’a, Türk ekonomisine katkılarının da 141 milyar dolara çıkacağını belirterek, “THY, ekosistemiyle, Fas kadar üretim yapacak” dedi.
20.11.2023 Ekonomi
7 Ekim sonrası niye konuşulmuyor?
7 Ekim sonrası niye konuşulmuyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Scholz ile yaptığı basın toplantısında İsrail’e yönelik tepkisini sürdürdü. Batı’nın Gazze’deki katliama sessiz kaldığını söyleyen Erdoğan, “7 Ekim’den sonraki süreç hiç konuşulmuyor. Şu an itibarıyla 13 bin Filistinli öldürüldü” dedi.
18.11.2023 Gündem
Depremzede KOBİ'lere destek
Depremzede KOBİ'lere destek Avrupa Birliği tarafından finanse edilen DAHIL projesinin kapanış etkinliği 16 Kasım’da Ankara’da gerçekleştirildi. Yürütücülüğünü uluslararası sivil toplum kuruluşu SPARK’ın üstlendiği proje kapsamında KOBİ’lere çeşitli eğitimler verilirken 40 yeni işletmenin kurulmasına da destek sağlandı. Ayrıca depremden etkilenen KOBİ’lere 375 bin euro hibe desteği verildi.
17.11.2023 Kobi
Şifa muamması
Şifa muamması İsrail’in Şifa Hastanesi’nde gerçekleştirdiği operasyon gündem olmaya devam ederken, burada ele geçirildiği belirtilen silah ve askeri malzemeler uluslararası kamuoyunu tatmin etmedi... İsrail operasyonun sürdüğünü duyurdu.
17.11.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yeniden Yapılanma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.