Yerler

Yerler

Son dakika yerler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yerler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yerler haber sayfamızda...

Yerler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.334 yerler haberi bulunmuştur.
Bayram tatili yaklaşıyor: Seyahat ekonomisi 100 milyar TL
Bayram tatili yaklaşıyor: Seyahat ekonomisi 100 milyar TL Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, bu yıl 5 Nisan'daki ara tatille birleşen 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde, 20 milyon kişinin seyahate çıkacağını söyledi. Bağlıkaya, turistik konaklama sayısının da 2 milyona ulaşacağını açıkladı. Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz ise bu bayramda 20 milyon kişilik seyahat hareketinde 100 milyar TL harcama yapılacağının hesaplandığını kaydetti.
29.03.2024 Ekonomi
Mansur Yavaş: Ankara'da seçim çoktan bitti
Mansur Yavaş: Ankara'da seçim çoktan bitti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Bizden, Kırsal Kalkınma Desteği'ni en fazla alan yerler; arazisi nedeniyle Bala, Haymana, Polatlı, bu bölge. Hiçbir zaman, 'Ne kadar oy çıkmış' diye asla bakmadık. 'Ankara halkını zengin edeceğiz' demiştik, Kırsal Kalkınma Desteklerimiz aynen devam edecek, artırarak devam edeceğiz" dedi.
28.03.2024 Gündem
Bayramın gözdesi Yunan adaları
Bayramın gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
İstanbul'da beklenen depremin büyüklüğünü açıkladı! San Andreas Fayı'nı örnek gösterdi
İstanbul'da beklenen depremin büyüklüğünü açıkladı! San Andreas Fayı'nı örnek gösterdi Marmara Denizi'nde beklenen olası depremle ilgilii Prof. Dr. Osman Bektaş önemli mesajlar verdi. Beklenen büyüklüğü paylaşan Bektaş, Kuzey Marmara Fayı'nı San Andreas Fayı'na benzetti.
27.03.2024 Gündem
Son dakika: Bursa'da 3.5 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Bursa'da 3.5 büyüklüğünde deprem Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
27.03.2024 Gündem
Karadeniz'den 8 bölge listeye girdi! Türkiye’nin en önemli mirasları
Karadeniz'den 8 bölge listeye girdi! Türkiye’nin en önemli mirasları Türkiye'de jeolojik oluşumların kalkınmadaki payının artırılması amacıyla düzenlenen ‘Ulusal ve Uluslararası Görünürlük İçin Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası ve Anahtar Jeolojik Alanlarının Belirlenmesi Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi hazırlandı. Bildirgede, aralarında mağara ve turba bataklıklarının da bulunduğu Rize’den 1, Gümüşhane’den 4, Trabzon’dan 3 alan Türkiye’nin en önemli 100 jeolojik mirası ve jeositleri listesinde yer aldı.
27.03.2024 Gündem
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! 4 yıl sonra bir ilk yaşandı
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! 4 yıl sonra bir ilk yaşandı Konut kiralarıyla ilgili şubat ayına ilişkin dikkat çeken bir araştırma yapıldı. 4 yıl sonra ilk kez konut kiraları enflasyonun altında geldi. Peki reel bazda kiralarda düşüşün sebebi ne? İstanbul, İzmir ve Ankara’da kira fiyatları ne durumda? İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
"Enflasyon 2025’te yüzde 15’lere, 2026'da tek hanelere düşecek"
"Enflasyon 2025’te yüzde 15’lere, 2026'da tek hanelere düşecek" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bu yılın ortalarından itibaren göreceksiniz enflasyonda düşüşler başlayacak. Bu işler böyle hemen olmuyor. Dünyada da bizde de. Aşama aşama gerçekleştiriyorsunuz. Belli bir zaman alıyor. Yılın ortasından itibaren düşmeye başlayacak. Gelecek yıl yüzde 15'lere düşürmeyi hedefliyoruz. 2026'da ise yeniden tek hane olacak inşallah. Biz başkaları gibi laf olsun diye söylemiyoruz. Planını, programın, politikalarını yapmış durumdayız" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
CHP lideri Özgür Özel: Eşit temsil sağlayacağız
CHP lideri Özgür Özel: Eşit temsil sağlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde Romanlarla buluştu.
22.03.2024 Gündem
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. Şenay mağdur M.Y. yönünden itirafta bulundu. Hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilen sanık önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
22.03.2024 Gündem
‘39 hedef hava harekatıyla imha edildi’
‘39 hedef hava harekatıyla imha edildi’ Milli Savunma Bakanlığı kaynakları terör örgütü PKK’nın son saldırısına ilişkin “Son dönemde saldırıların gerçekleştirildiği yerler artık Pençe-Kilit bölgesinin en uç, en cephe bölgeleridir.
22.03.2024 Gündem
Bağcılar'da ses yalıtımlı odada sapık sucu dehşeti! Yıllarca çocuklara istismarda bulundu
Bağcılar'da ses yalıtımlı odada sapık sucu dehşeti! Yıllarca çocuklara istismarda bulundu Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntülerin şifreli bir hard diskte olduğu öne sürüldü. Öte yandna Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş. konuştu.
21.03.2024 Gündem
Bağcılar'da ses yalıtımlı odada sapık sucu dehşeti! Yıllarca çocuklara istismarda bulundu
Bağcılar'da ses yalıtımlı odada sapık sucu dehşeti! Yıllarca çocuklara istismarda bulundu Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kaydettiği ve bu görüntülerin bir kısmını şifreli bir hard diske aktardığı öne sürüldü.
21.03.2024 Haberler
Yavaş'tan 'yeşil eczane modeli' projesiyle ilgili açıklama
Yavaş'tan 'yeşil eczane modeli' projesiyle ilgili açıklama Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,, Ankara Eczacılar Odası'nı ziyaret etti, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
Son bir haftada 26 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 26 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 26 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
21.03.2024 Haberler
Son dakika... Pençe Kilit'te son durum! MSB kaynakları: Bunlar son çırpınışları
Son dakika... Pençe Kilit'te son durum! MSB kaynakları: Bunlar son çırpınışları Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Bağdat’ta gerçekleşen görüşmelerde Irak tarafının terörle mücadeleye yaklaşımının nasıl olduğuna soruya yanıt verdi. MSB kaynakları Pençe Kilit Hareketleri'ne ilişkin son bilgileri de aktardı.
21.03.2024 Gündem
Sağlık kenti Sandanski keşfedilmeyi bekliyor
Sağlık kenti Sandanski keşfedilmeyi bekliyor Balkan turizm destinasyonları arasında şimdiye kadar adı pek duyulmamış olan Bulgaristan’ın Sandanski kenti kaplıcaları, doğası ve sürdürülebilir gastronomiyle keşfedilmeyi bekliyor.
21.03.2024 Ekonomi
Son dakika: İstanbul'da hissedilen deprem
Son dakika: İstanbul'da hissedilen deprem Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul ve Bursa'da da hissedildi.
20.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni haritayı paylaştı! İşte il il kar ve yağmur beklenen yerler...
Meteoroloji yeni haritayı paylaştı! İşte il il kar ve yağmur beklenen yerler... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. MGM harita paylaşarak bazı bölgelerde kar yağışının etkili olacağını belirtti. İşte il il, bölge bölge hava durumu tahminleri...
20.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle ilçesinde Yaşam Demeti Parkı'nın açılışına katıldı.
19.03.2024 Gündem
Bakan Kacır Balıkesir'de açılışa katıldı! "Yerlilik oranı yüzde 80’lere çıktı"
Bakan Kacır Balıkesir'de açılışa katıldı! "Yerlilik oranı yüzde 80’lere çıktı" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çamlık Uydu Kuluçka Merkezi'nin açılış törenine katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır "Savunma sanayiinde yerlilik oranı yüzde 20’den yüzde 80’lere çıktı" dedi.
18.03.2024 Gündem
Bursa’da yeni bir fay hattı tespit edildi! Büyük İstanbul depremi için tarih verdi
Bursa’da yeni bir fay hattı tespit edildi! Büyük İstanbul depremi için tarih verdi Türkiye’nin şu sıralar en sık konuştuğu konulardan biri Bursa'da tespit edilen yeni fay hattı. Hangi bölgeler ne kadar riskli, yeni fay hattının tehlikesi ne ölçüde? Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN Türk’te değerlendirdi.
18.03.2024 Gündem
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında, "İzmir; bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı" dedi.
18.03.2024 Gündem
Bursa’da yeni bir fay hattı tespit edildi! Büyük İstanbul depremi için uyardı: Enerji gerilimi zaten doldu
Bursa’da yeni bir fay hattı tespit edildi! Büyük İstanbul depremi için uyardı: Enerji gerilimi zaten doldu Türkiye’nin şu sıralar en sık konuştuğu konulardan biri Bursa'da tespit edilen yeni fay hattı. Hangi bölgeler ne kadar riskli, yeni fay hattının tehlikesi ne ölçüde? Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN Türk’te değerlendirdi.
18.03.2024 Haberler
“Bu sene hedefimiz ülkemize 377 milyar dolar döviz kazandırmak”
“Bu sene hedefimiz ülkemize 377 milyar dolar döviz kazandırmak” Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, “Geçen yılı rekor bir ihracat rakamıyla 256 milyar dolar mal ihracatı olarak, 100 milyar dolar hizmet ihracatı olarak kapamıştık. Bu sene inşallah hedefimiz, 267 milyar dolar mal, 110 milyar dolar hizmet ihracatı şeklinde ülkemize 377 milyar dolar döviz kazandırmak” dedi.
18.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yerler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.