Yerli Oto

Yerli Oto

Son dakika yerli oto haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yerli oto gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yerli oto haber sayfamızda...

Yerli Oto

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 563 yerli oto haberi bulunmuştur.
Yeni yerli oto Amperino'ya yoğun talep
Yeni yerli oto Amperino'ya yoğun talep Bursa’da 16-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Go Green Türkiye Fuarı’nda en çok ilgiyi yerli otomobil Amperino gördü.
20.11.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu 'yatırımlara ciddi pay ayırdık' diyerek açıkladı: Yeni bir demir yolu inşa edeceğiz
Bakan Uraloğlu 'yatırımlara ciddi pay ayırdık' diyerek açıkladı: Yeni bir demir yolu inşa edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ülkemizin doğusunda yeni bir bağlantı olarak, Zengezur Koridoru’nu ulusal ağımıza bağlamak için yeni bir demiryolu inşa edeceğiz. Bölgemizin barış güzergahı olması için çalışıyoruz” dedi.
16.11.2023 Ekonomi
Ters yön dehşeti kamerada! 8 km gitti, 3 kişi öldü
Ters yön dehşeti kamerada! 8 km gitti, 3 kişi öldü Otoyolda 8 kilometre boyunca polisin 'dur' uyarılarına aldırış etmeden ters yönden gitmeye devam eden araç sürücüsü faciaya sebep oldu. Meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken olay yerinden kan donduran fotoğraflar da paylaşıldı.
16.11.2023 Gündem
Yeni yerli oto bugün görücüye çıktı! İşte en dikkat çeken özelliği
Yeni yerli oto bugün görücüye çıktı! İşte en dikkat çeken özelliği Türkiye’nin yeni elektrikli araç Amperino bugün görücüye çıktı. Peki özellikleri neler? Fiyatı ne kadar olacak? Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Canseven milliyet.com.tr'ye cevapladı. İşte detaylar...
16.11.2023 Haberler
Yeni yerli oto bugün görücüye çıktı! İşte en dikkat çeken özelliği
Yeni yerli oto bugün görücüye çıktı! İşte en dikkat çeken özelliği Türkiye’nin yeni elektrikli araç Amperino bugün görücüye çıktı. Peki özellikleri neler? Fiyatı ne kadar olacak?  Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Canseven milliyet.com.tr'ye cevapladı. İşte detaylar...
16.11.2023 Ekonomi
TOGG'da ön sipariş hakkı için nefesler tutuldu! Gözler 19.23'te
TOGG'da ön sipariş hakkı için nefesler tutuldu! Gözler 19.23'te ‘100. Yıl Özel Seri’ Togg Akıllı Cihazları için ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı sağlayacak 2023 adetlik NFT koleksiyonunun açık artırması için nefesler tutuldu.
5.02.2023 Ekonomi
TOGG için büyük gün yarın: Gözler saat 19.23'te!
TOGG için büyük gün yarın: Gözler saat 19.23'te! Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması yarın başlıyor.
4.02.2023 Ekonomi
Yerli oto şarj altyapısı için kâr paylaşımı
Yerli oto şarj altyapısı için kâr paylaşımı Piyasaya çıkmak için gün sayan yerli elektrikli otomobil Togg’un şarj altyapısı için oda ve borsalarla ortak yapı hayata geçirilecek.
4.02.2023 Ekonomi
Şov yeniden başlıyor
Şov yeniden başlıyor Berlin, iki yıl aradan sonra teknoloji tutkunlarını yeniden buluşturuyor. 46 ülkeden firmalar IFA’da boy gösteriyor, birbirinden ilginç, yenilikçi ürünler sergileniyor.
2.09.2022 Ekonomi
Erdoğan'ın kullanması yetti! 'İşin rengi değişecek'
Erdoğan'ın kullanması yetti! 'İşin rengi değişecek' Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Yönetim Kurulu Başkanı Berkan Bayram, TOGG'un Türkiye'de elektrikli otomobile ilgiyi artırdığını belirterek işin renginin değişeceğini söyledi.
10.09.2021 Ekonomi
Bakan Varank'tan yerli otomobil açıklaması
Bakan Varank'tan yerli otomobil açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye'nin Otomobili" başta olmak üzere elektrikli araçların gelişimi için kritik öneme sahip şarj altyapısını inşa etmek üzere kapsamlı bir yol haritası hazırladıklarını bildirdi.
18.05.2021 Ekonomi
Son dakika: Otomotiv sektöründe değişim rüzgarı! Yerli otomobil farkı...
Son dakika: Otomotiv sektöründe değişim rüzgarı! Yerli otomobil farkı... Son dakika gelen habere göre Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD), 2021 yılı için devreye aldığı “Ar-Ge Yetkinlik Gelişim Programı” altındaki ilk etkinliğini Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu (TOGG) ile gerçekleştirdi. TAYSAD üyelerinin, yakın geleceğin elektrikli araçlar dünyasıyla daha sağlıklı entegrasyonu için hedeflenen çalışmalar kapsamında düzenlenen online etkinlikte, “Küresel ve Türkiye Mobilite Ekosistemi Geleceği” konusu ele alındı. Öte yandan TOGG projesinin hayata geçmesiyle birlikte elektrikli araç pazarındaki gelişimin daha da hızlanacağını belirten Mercedes-Benz Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, son dönemde elektrikli veya elektrik destekli otomobillerin yaygınlaşmasıyla birlikte otomotiv sektöründe bir değişim rüzgarı yaşandığını söyledi.
13.02.2021 Otomobil
Son dakika: Yerli oto için flaş açıklama! 'Değişim rüzgarı' dedi ve...
Son dakika: Yerli oto için flaş açıklama! 'Değişim rüzgarı' dedi ve... Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) projesinin hayata geçmesiyle birlikte elektrikli araç pazarındaki gelişimin daha da hızlanacağını belirten Mercedes-Benz Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, son dönemde elektrikli veya elektrik destekli otomobillerin yaygınlaşmasıyla birlikte otomotiv sektöründe bir değişim rüzgarı yaşandığını söyledi.
3.02.2021 Otomobil
Son dakika: Türkiye'de gündem olmuştu! Günsel'den yeni atak
Son dakika: Türkiye'de gündem olmuştu! Günsel'den yeni atak Yerli otomobil atağına kalkan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Günsel’i Türkiye’ye getirmiş ve büyük ilgi görmüştü. Bugün ise Günsel, yetiştirmek üzere üretim personeli alacak. İşte son dakika haberinin detayları...
6.01.2021 Ekonomi
Son dakika: Büyük sevinç ve bu ay başlıyor! 5 bin kişiyi işe alacaklar
Son dakika: Büyük sevinç ve bu ay başlıyor! 5 bin kişiyi işe alacaklar Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından yerli otomobilin üretileceği fabrikanın bu ay başlayacak üst yapı inşaatında 5 bin kişinin istihdam edileceğinin açıklanması, ilçede sevinç yarattı. TOGG’un inşaat alanındaki gelinen son nokta DHA dronu tarafından görüntülendi.
2.01.2021 Otomobil
Son dakika haberi: Tarih verildi! Yerli oto fabrikasında 5 bin kişiye iş
Son dakika haberi: Tarih verildi! Yerli oto fabrikasında 5 bin kişiye iş Türkiye’nin otomobili TOGG’un fabrikasının inşaatını yapacak olan Yapı Merkezi’nin patronu Başar Arıoğlu, “Ocakta inşaatı başlatıyoruz. Toplam 5 bin kişiye istihdam sağlayacağız” dedi.
29.12.2020 Ekonomi
Son dakika: TOGG'dan flaş hamle! Yeni özelliği duyurdu
Son dakika: TOGG'dan flaş hamle! Yeni özelliği duyurdu Gelen son dakika haberine göre; Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, salgın döneminde araca yeni bir özellik ekleme planları olup olmadığına ilişkin sorulan soru üzerine önemli bir detay paylaştı! İşte son dakika haberinin detayları...
27.12.2020 Ekonomi
Son dakika: Merakla bekleniyordu! Yerli otodan heyecanlandıran paylaşım!
Son dakika: Merakla bekleniyordu! Yerli otodan heyecanlandıran paylaşım! Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) sosyal medya hesaplarından Türkiye'nin Otomobili'nin tanıtımından bu yana yaşanan gelişmelere ilişkin bir video paylaştı.
27.12.2020 Ekonomi
Yerli oto için lityum tesisi
Yerli oto için lityum tesisi Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde kurulu Eti Maden Tesisleri’ndeki lityum karbonat üretim tesisi bugün açılacak.
26.12.2020 Ekonomi
Fırsat kapısı açık temkinli iyimseriz
Fırsat kapısı açık temkinli iyimseriz Türk sanayisi pandemide iyi bir sınav veriyor. “Biraz daha sabır” diyen İstanbul Sanayi Odası Başkanı Bahçıvan, temkinli bir iyimserlik içinde. Doğru adımlar atılırsa Türk sanayisi için fırsat dönemi başlayacağını düşünen Bahçıvan, reform için KDV, istihdam ve finansmanı vurguluyor
7.12.2020 Ekonomi
'Üç yılda yüzde 68 yerli içerik oranı hedefliyoruz'
'Üç yılda yüzde 68 yerli içerik oranı hedefliyoruz' TOGG Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, "TOGG’da elektrikli araç üretiminde deneyimi olmayan bir tedarik sanayi ile üretime yüzde 51 ile başlayıp, takip eden üç yılda tedarik sanayini dönüştürerek yüzde 68 yerli içerik oranı hedefliyoruz" dedi.
26.11.2020 Ekonomi
Son dakika... Piyasaya çıktı! Fiyatı en altta olacak
Son dakika... Piyasaya çıktı! Fiyatı en altta olacak Yerli otomobil atağına kalkan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Günsel’i Türkiye’ye getirdi. MÜSİAD Expo 2020 Fuarı’nda sergilenen ve test edilebilen Günsel ziyaretçilerden tam not aldı. Prof. Dr. İrfan Suat Günsel “Batarya maliyetleri dolayısıyla içten yanmalı motorlu araçlarla yarışmak pek mümkün değil. Elektrikli araç sınıfında fiyatı en altta olacak otomobil Günsel diyebiliriz. İçten yanmalı araç fiyatlarıyla elektrikli araç fiyatları arasında olma hedefimiz var.” açıklamasında bulundu.
19.11.2020 Otomobil
Yerli otoda flaş 'batarya' detayı!
Yerli otoda flaş 'batarya' detayı! Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, "Biz 200'e yakın bizimle ilgili start-up'ı inceledik. 150'den fazlasıyla görüştük ve bunların içerisinden ilk etapta 50 kadarını bizimle ilgili olarak karşılıklı değer yaratabileceğimiz partner olarak belirledik ve onların önemli bir kısmıyla da görüşmelerimize başladık." dedi.
5.11.2020 Ekonomi
Yatırım iştahı zirvede Bursa kabına sığmıyor
Yatırım iştahı zirvede Bursa kabına sığmıyor Türkiye’nin en büyük sanayi şehirlerinden biri olan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü. Yılda 6.5 milyar dolarlık dış ticaret fazlası vermesi de bunun en büyük göstergesi. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, bu performası ileri taşıyacak yatırım iştahının çok güçlü olduğunu ancak büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.
16.10.2020 Anadolu Kaplanları
Yerli otomobilin merkezinde inşaatın son hali görüntülendi
Yerli otomobilin merkezinde inşaatın son hali görüntülendi Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrika inşaatında çalışma sürüyor. İnşaat çalışmalarında, 50 bin metreküp kazı çalışmasıyla birlikte 3 bine yakın zemin güçlendirme kolonu yapılırken, inşaat alanının son hali görüntülendi.
4.10.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yerli Oto ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.