Yeşil Kart

Yeşil Kart

Son dakika yeşil kart haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeşil kart gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeşil kart haber sayfamızda...

Yeşil Kart

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.154 yeşil kart haberi bulunmuştur.
GREEN CARD SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları sorgulama DV Lottery!
GREEN CARD SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları sorgulama DV Lottery! Green Card başvuru sonuçları için geri sayım başladı. DV Lottery üzerinden başvuruları alınan Yeşil Kart uygulaması ile ABD'de çalışma ve yaşama şansı elde ediliyor. 2024 Green Card başvuru şartları arasında artık yabancı dil bilme şartı yer almıyor. Peki, Green Card (Yeşil Kart) sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI SORGULA! 🗽 2024 Yeşil Kart (Green Card) sonuçları DV Lottery sayfasından ne zaman açıklanacak?
GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI SORGULA! 🗽 2024 Yeşil Kart (Green Card) sonuçları DV Lottery sayfasından ne zaman açıklanacak? Green Card (Yeşil Kart) başvurusu yapan ilgililer sonuç tarihini araştırıyor. ABD'de çalışma ve yaşama imkanı sunan Green Card için süreç DV Lottery üzerinden ilerliyor. Başvuruda adaylarda İngilizce bilme şartı aranmadı. 2023 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, Yeşik Kart sonucu sorgulama...
3.04.2024 Bilgi Rehberi
GREEN CARD SONUÇLARI DV Lottery 2024 SORGULA 📍Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır?
GREEN CARD SONUÇLARI DV Lottery 2024 SORGULA 📍Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır? Yeşil Kart başvuruları tamamlandı ve sürece dahil olanlar ise sonuçların açıklanacağı tarihi araştırıyor. ABD'de çalışma ve ikamet fırsatı sunan Green Card başvuruları geride kalan ekim-kasım ayları arasında alındı. Peki, 2024 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?
16.02.2024 Bilgi Rehberi
GREEN CARD SONUÇLARI 2024 SORGULA ✈Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır?
GREEN CARD SONUÇLARI 2024 SORGULA ✈Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır? Green Card başvuruları her sene alınıyor. Yeşil Kart yani Green Card başvuru süreci ardından adaylar sonuç tarihine dikkat kesildi. ABD'de ikametgah ve çalışma izni almak isteyenler DV Lottery üzerinden Green Card başvurularını yapıyor. Peki, Green Card başvuru sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?
5.02.2024 Bilgi Rehberi
Depardieu heykeli kaldırıldı
Depardieu heykeli kaldırıldı Fransız aktör Gerard Depardieu’nun balmumu heykeli Paris’teki ünlü Grevin Balmumu Müzesi’nden kaldırıldı. 
20.12.2023 Kültür Sanat
Aşklar yarım kalırsa
Aşklar yarım kalırsa Celine Song’un ilk sinema filmi olan ve otobiyografik özellikler taşıyan “Past Lives”, bu sene başında Sundance Film Festivali’nde gösterildiğinden beri etkisi dalga dalga yayıldı. 2024 Oscarlarında da adını sıkça duyacağız gibi görünüyor. Özellikle en iyi film, yönetmen ve özgün senaryo kategorilerinde…
8.12.2023 Kültür Sanat
2024 GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ABD Yeşil Kart sonuçları nasıl sorgulanır?
2024 GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ABD Yeşil Kart sonuçları nasıl sorgulanır? Green Card başvuru sonuçları için bekleyiş sürüyor. Başvuruları Ekim-Kasım aylarında online olarak gerçekleşmişti. ABD'de yasal olarak ikamet etmek ve çalışmak isteyenler Green Card başvurularının sonuçlarını sorgulamak için resmi siteyi ziyaret ediyor. İşte Green Card başvuru sonuçları sorgulama ekranı.
1.12.2023 Bilgi Rehberi
Green Card başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 Green Card (Yeşil Kart) başvuru sonuç tarihi belli oldu! İşte başvuru sonuç sorgulama ekranı
Green Card başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 Green Card (Yeşil Kart) başvuru sonuç tarihi belli oldu! İşte başvuru sonuç sorgulama ekranı Green Card başvuru sonuçlarını öğrenmek iateyenler açıklanacağı tarihlerin ne zaman olduğunu merak ediyor. Her sene ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından verilen Green Card (Yeşil Kart) ile Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşama ve çalışma imkanı elde etmek mümkün. Bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlar başvurularını 4 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında tamamladı. ABD Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk İşleri Bürosu tarafından açıklanan sonuç tarihine göre gerçekleştirilen kura çekilişinin ardından Green Card başvuru sonuç ekranı üzerinden sorgulama yapılabilecek. İşte DV 2024-2025 Green Card başvuru sonuç tarihi...
19.11.2023 Bilgi Rehberi
GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanır? ABD Green Card (Yeşil Kart) sonuçları nasıl sorgulanır?
GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanır? ABD Green Card (Yeşil Kart) sonuçları nasıl sorgulanır? Green Card başvuruları sona erdi. Ekim-Kasım aylarında yapılan Green Card başvuruları elektronik ortamda yapıldı. Amerika Birleşik Devletleri'nde yasal olarak ikamet etmek ve çalışmak isteyenler Green Card başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki, Green Card sonuçları için tarih belli mi?
11.11.2023 Bilgi Rehberi
GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? Yeşil Kart son başvuru saatleri dvprogram.state.gov
GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? Yeşil Kart son başvuru saatleri dvprogram.state.gov Green Card yani Yeşil Kart başvuruları sonlanıyor! 2024 Green Card başvuru şartlarına göre, başvuru sürecinde işlemlerini tamamlayanlar, sonuç tarihine odaklandı. ABD'de yaşama şansı elde etmek isteyenler dvprogram.state.gov adresinden başvurularını yapabiliyor. Peki, Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, son başvuru tarihi ne zaman?
7.11.2023 Bilgi Rehberi
GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 2023-2024 Green Card başvuruları bitti mi, son gün ne zaman?
GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 2023-2024 Green Card başvuruları bitti mi, son gün ne zaman? Green Card başvuruları bitmek üzere! 2023 Green Vard başvuru ekranı elektronik ortamda açılıyor. Peki, kimler Green Kart (Yeşil Kart) başvurusu yapabiliyor? Green Card başvuru detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.
6.11.2023 Bilgi Rehberi
Sahildeki üç parmağın inanılmaz sırrı! 'Canavar değil, dev bir penguen'
Sahildeki üç parmağın inanılmaz sırrı! 'Canavar değil, dev bir penguen' Beyaz kumsallarıyla tanınan sahile gelenleri, devasa boyuttaki üç parmaklı ayak izleri karşıladı. En korkutucu olan da ayak izlerinin denizden çıkıyor olmasıydı. Uzmanlar, bunların bir canavara değil de 4,5 metre boyunda dev bir penguene ait olduğunu söylese de gizemin sırrı 40 yıl sonra çözülebildi.
6.11.2023 Yaşam
Ölülerini akbabalara yem ediyorlar! Kan dondursa da sebebi çok başka
Ölülerini akbabalara yem ediyorlar! Kan dondursa da sebebi çok başka Ölülerini parçalara ayırıyor, açık bir alana bırakıyor ve akbabalara yem ediyorlar. Belli aralıklarla Çin, Tibet'ten ve İç Moğolistan'dan yayınlanan görüntüler binlerce kişiyi dehşete düşürüyor. İlk bakışta kan dondursa da bu hareketin altında yatan sebep çok başka.
5.11.2023 Yaşam
Lionel Messi: Geri döneceğimi sanmıyorum!
Lionel Messi: Geri döneceğimi sanmıyorum! Inter Miami'nin yıldızı Lionel Messi, Ballon d'Or ödülünü 8'inci kez kazanmasının ardından Fransız basınına konuştu.
4.11.2023 Dünyadan Futbol
Melissa Vargas Çin'de ilk maçında şov yaptı!
Melissa Vargas Çin'de ilk maçında şov yaptı! Melissa Vargas, 1.5 ay sonra ilk kez bir voleybol maçına Çin'de sahaya çıkarken galibiyette önemli rol oynadı.
4.11.2023 Voleybol
Çukurova yıldızlarıyla kazandı
Çukurova yıldızlarıyla kazandı Çukurova Basketbol, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Antalya BŞB Toroslar Basketbolu 104-76 yenerek üst üste 3. galibiyetini aldı.
4.11.2023 Basketbol
Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor! İşte yeni adresi
Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor! İşte yeni adresi Championship ekiplerinden Hull City'yi ve İrlanda Premier Ligi ekiplerinden Shelbourne FC'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, bir kulüp daha satın alıyor.
4.11.2023 Futbol
Galatasaray - Fenerbahçe maçında Fair-Play hareketi! Yeşil kart çıktı
Galatasaray - Fenerbahçe maçında Fair-Play hareketi! Yeşil kart çıktı Sultanlar Ligi'nde Galatasaray evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan ilk sette Fenerbahçe Opet'in yıldızı Magdalena Stysiak'tan Fair-Play hareketi geldi.
4.11.2023 Voleybol
Galatasaray Daikin - Fenerbahçe Opet: 1-3
Galatasaray Daikin - Fenerbahçe Opet: 1-3 Sultanlar Ligi'nin 6. haftasında Galatasaray Daikin evinde Fenerbahçe Opet'i konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan derbiyi Fenerbahçe 3-1 kazandı.
4.11.2023 Voleybol
2023-2024 GREEN CARD (Yeşil Kart) BAŞVURUSU son gün ne zaman? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? Green Card fotoğraf ayarlama
2023-2024 GREEN CARD (Yeşil Kart) BAŞVURUSU son gün ne zaman? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? Green Card fotoğraf ayarlama Green Card başvuruları devam ediyor. 2023 Green Card başvuru ekranı Green Card başvurusu yapacaklar tarafından araştırılıyor. Peki, kimler Green Card başvurusu yapabilir? İşte Green Card başvuruları ile ilgili merak edilen tüm detaylar.
2.11.2023 Bilgi Rehberi
GREEN CARD (Yeşil Kart) BAŞVURUSU 2023: Green Card nedir, başvuru şartları ne? Green Card fotoğraf ayarlama
GREEN CARD (Yeşil Kart) BAŞVURUSU 2023: Green Card nedir, başvuru şartları ne? Green Card fotoğraf ayarlama Green Card başvuruları devam ediyor. Elektronik ortamda yapılan Green Card başvuruları için detayları haberimizde derledik. Peki, kimler Green Card başvurusu yapabilir? İşte Green Card başvuru detayları.
27.10.2023 Bilgi Rehberi
Köy Enstitülerinden sağlığa büyük katkı
Köy Enstitülerinden sağlığa büyük katkı 1943 yılında Köy Enstitülerinde “Sağlık Memuru Kolu” ve “Köy Ebesi Kolu” oluşturulması kararlaştırıldı. Sağlık Kolları Malatya, Erzurum, İzmir ve Ankara’daki 4 enstitüde eğitime başlamış, kısa bir süre sonra bu eğitimi veren enstitü sayısı 7’ye çıkmıştı.
27.10.2023 Sağlık
GREEN CARD BAŞVURU SAYFASI: 2023-2024 ABD Green Card başvurusu nasıl yapılır? Yeşil kart başvuru tarihleri
GREEN CARD BAŞVURU SAYFASI: 2023-2024 ABD Green Card başvurusu nasıl yapılır? Yeşil kart başvuru tarihleri Green Card başvuruları devam ediyor. 2023-2024 ABD Green Card başvurusu yapmak isteyenler detayları araştırıyor. Peki, kimler Green Card başvurusunda bulunabilir? İşte Green Card başvuru detayları.
25.10.2023 Bilgi Rehberi
2023-2024 GREEN CARD (ABD Yeşil Kart) BAŞVURUSU nasıl, nereden yapılır? Green Kart başvuru şartları ne, kimler başvurabilir?
2023-2024 GREEN CARD (ABD Yeşil Kart) BAŞVURUSU nasıl, nereden yapılır? Green Kart başvuru şartları ne, kimler başvurabilir? Green Card (Yeşil Kart) başvuru işlemleri devam ediyor. 2023 yılı Green Card başvurusu yapmak isteyenler başvuru detaylarını inceliyor. Peki, kimler Green Card başvurusu yapabilir? Green Card başvurusu için detaylar ne?
20.10.2023 Bilgi Rehberi
GREEN CARD başvuru sitesi: Green Card başvurusu nasıl, nereden yapılır? Yeşil Kart başvurusu fotoğraf ayarlama
GREEN CARD başvuru sitesi: Green Card başvurusu nasıl, nereden yapılır? Yeşil Kart başvurusu fotoğraf ayarlama Green Card başvuru ekranı. 2023 yılı Green Card (Yeşil Kart) başvuruları devam ediyor. ABD'de yaşama hakkı elde etmek isteyenler Green Card başvuru detaylarını araştırıyor. Peki, kimler Green Card başvurusunda bulunabilir, Green Card başvurusu nasıl yapılır?
14.10.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Yeşil Kart ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.