Arif Sağ’a operasyon
Arif Sağ’a operasyon Türk halk müziğinin usta ismi MESAM Başkanı Arif Sağ, hastaneye kaldırıldı
21.03.2012 Cadde
MKE Ankaragücü, kupada 24Erzincanspor'a gol yağdırdı: 5-1
MKE Ankaragücü, kupada 24Erzincanspor'a gol yağdırdı: 5-1 Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda MKE Ankaragücü, 24Erzincanspor karşısında fark koştu. Eryaman'daki mücadele 5-1'lik skorla sona erdi.
6.02.2024 Ankaragücü
'Cumhuriyete Doğru' oyunu İstanbul’da sergilendi
'Cumhuriyete Doğru' oyunu İstanbul’da sergilendi Cumhuriyet'in100. Yılı etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyunu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla İstanbul’da izleyicilerle buluştu. Bakan Tekin, “Yaklaşık 3 yıldır hayalimizde olan, uygulamaya çalıştığımız bir projeydi. Volkan ve Bora dostlarım hayata geçirmemize vesile oldular. Sahnede bize performanslarıyla destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.
19.12.2023 Gündem
Tire kazanacak!
Tire kazanacak! İzmir’deki OSB’lerde büyük ölçekli arazi kalmadığını dile getiren Metin Akdaş, “Yatırımcılar gözünü, büyüme hedefindeki TOSBİ’ye çevirdi” dedi.
2.12.2023 Ege
T.C.ŞİRAN ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
T.C.ŞİRAN ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN ESAS NO :2023/82-83-84-85-86-87-88-89-90-91-92-93-94-95-96-97-98-99-100-101-102-103-104-105-106-107KAMULAŞTIRMA İLANIMahkememizin aşağıda esas numarası yazılı olan dosyalarında verilen tensip kararı gereğince; maliki, bulunduğu yer, miktarı ve değeri belirtilen taşınmazlarla ilgili davacı BOTAŞ-Boru Hatları ile Petrol Taşıma A...
14.06.2023 Resmi İlanlar
Hayaller ve hayatlar
Hayaller ve hayatlar “Fairfly”, işsiz kalmak üzere olan dört meslektaşın hayatları üzerinden girişimcilik, dünyayı değiştirme arzusu ve neoliberal söylemlerin sorgulandığı başarılı bir kara komedi.
28.05.2023 Kültür Sanat
Altınordu'da bir dönemin sonu! Başkan Özkan'dan şok karar
Altınordu'da bir dönemin sonu! Başkan Özkan'dan şok karar Spor Toto 1'inci Lig'de bitime 1 hafta kala kümede kalma şansını mucizelere bırakan Altınordu'da Başkan Seyit Mehmet Özkan, kulübü devretme kararı aldı.
18.05.2023 1.Lig
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli? Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programı bu akşam Nukhet Duru'yu ağırlıyor. Sanatçıyı yakından tanımak isteyenler "Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?" diye soruyor. İşte Duru'nun hayatı...
6.05.2023 Bilgi Rehberi
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Haberler
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
A Milli Erkek Hentbol Takımı, Lüksemburg'u 30-29 yendi
A Milli Erkek Hentbol Takımı, Lüksemburg'u 30-29 yendi EHF Erkekler EURO 2024 Elemeleri 1. Grup'ta mücadele eden A Milli Erkek Hentbol Takımımız gruptaki üçüncü maçında deplasmanda Lüksemburg'u 30-29 mağlup etti.
8.03.2023 Diğer
TFF haftanın hakemlerini açıkladı! Atilla Karaoğlan kararı
TFF haftanın hakemlerini açıkladı! Atilla Karaoğlan kararı Spor Toto Süper Lig'de 16. haftanın hakemleri belli oldu. Gaziantep - Beşiktaş maçını yöneten ve kararları tepki çeken Atilla Karaoğlan ile ilgili gelişme yaşandı.
26.12.2022 Futbol
Gaziantep'te olay! N'Koudou ve Kitsiou arasındaki gerilim sonrası Atilla Karaoğlan'a tepki
Gaziantep'te olay! N'Koudou ve Kitsiou arasındaki gerilim sonrası Atilla Karaoğlan'a tepki Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş, Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda karşılaştı. Gergin geçen maça Beşiktaşlı Kevin N'Koudou ve Gaziantep FK'nın savunma oyuncusu Kitsiou'nun gergin anları damga vurdu. Hakem Atilla Karaoğlan'ın kararı tartışmalara neden olurken Gaziantep FK Kulübü'nden üst üste paylaşımlar geldi.
25.12.2022 Beşiktaş
Ümraniyespor: 2 - Ankara Keçiörengücü: 1
Ümraniyespor: 2 - Ankara Keçiörengücü: 1  Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında Ümraniyespor, konuk ettiği Ankara Keçiörengücü’nü 2-1 mağlup etti.
19.04.2022 1.Lig
Çok Güzel Hareketler 2 oyuncuları yeni sezon tümü! ÇGH 2'den ayrılan oyuncular kim?
Çok Güzel Hareketler 2 oyuncuları yeni sezon tümü! ÇGH 2'den ayrılan oyuncular kim? Yılmaz Erdoğan'ın sanat yönetmenliğini üstlendiği Çok Güzel Hareketler 2 kaldığı yerden devam ediyor. BKM Mutfak imzası ile ekranda yerini alan Çok Güzel Hareketler 2'den ayrılan oyuncuların isimleri de yeni sezon öncesi araştırılanlar arasında. İşte, ÇGH 2 oyuncuları ve ayrılanlar...
3.04.2022 Cadde
Kafalar Karışık oyuncuları karakterler kim? Kafalar Karışık filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Kafalar Karışık oyuncuları karakterler kim? Kafalar Karışık filmi nerede çekildi, konusu nedir? Youtuber üç arkadaş Atakan, Bilal ve Fatih'in yer aldığı yerli komedi filmi Kafalar Karışık konusu araştırılıyor. Sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında film severlerle buluşuyor. Peki, Kafalar Karışık filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
27.03.2022 Cadde
Konya'daki otobüs kazasında ölen gıda mühendisi Aslıhan, toprağa verildi
Konya'daki otobüs kazasında ölen gıda mühendisi Aslıhan, toprağa verildi Konya’da devrilen tur otobüsünde hayatını kaybeden 6 kişiden gıda mühendisi Aslıhan Akdoğan (27), İzmir'in Çeşme ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.
21.02.2022 Gündem
Genç yetenekler kültür sanat sektörüne kazandırılacak
Genç yetenekler kültür sanat sektörüne kazandırılacak Zorlu PSM’nin kültür sanat ekosisteminin sürdürülebilirliğini sağlamak üzere ilk adımı atarak tiyatroya yeni yetenekler kazandırmak hedefiyle hayata geçirdiği PSM Atölye’de eğitimler başladı. Dramatik Yazarlık, Tiyatro Yönetmenliği ve Tiyatro Yapımcılığı başlıklı üç ayrı bölümden oluşan program 7 ay sonunda tamamlanacak. Program sonunda genç yetenekler kültür sanat sektörüne kazandırılacak ve tecrübeli isimler genç yeteneklerle bir araya getirilerek yeni nesil bir sektörel ağ oluşturulacak.
19.01.2022 Kültür Sanat
Futbolun efsaneleri Pepsi ‘Yıldız Futbolcu Seminerleri’nde genç futbolseverlerle buluştu
Futbolun efsaneleri Pepsi ‘Yıldız Futbolcu Seminerleri’nde genç futbolseverlerle buluştu UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru olan Pepsi, TSYD iş birliğiyle futbolu desteklemeye ‘Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’ projesi ile devam ediyor.  Pepsi’nin, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ve ÇEVKO işbirliği ile genç futbolcuların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Eskişehir’de başlayan ‘Yıldız Futbolcu Seminerleri’nin ikincisi 23 Kasım Salı günü İzmir’de gerçekleşti.  Altınordu Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen seminerde; Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, unutulmaz futbolculardan İbrahim Yattara ile Spor Yazarı ve Yorumcu Atakan Kurt, genç futbolseverlere deneyimlerini aktardı. Uzman Dr.  Şerafettin Özdoğan, futbolcu sakatlıklarıyla ilgili bilgi verirken, ÇEVKO’dan Fatih Arslan, geri dönüşüm konusunda bilinç kazanmak ve bunun önemi hakkında bilgi verdi. Seminerlere katılan genç yeteneklere pet şişelerden geri dönüştürülmüş formalar hediye edildi. Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’ İzmir’den sonra Ankara ile devam edecek.
24.11.2021 Futbol
Çok Güzel Hareketler 100. özel bölüm konukları! 2021 ÇGH 2 oyuncuları kim?
Çok Güzel Hareketler 100. özel bölüm konukları! 2021 ÇGH 2 oyuncuları kim? Her hafta yeni bölümleri ile komedi severlerin karşısına çıkan ÇGH 2 programı, 100. özel bölümü ile yeniden ekrandaki yerini alıyor. Özel bölümde birbirinden özel konuklar yer alıyor. Peki, 22 Kasım Çok Güzel Hareketler 2 konukları kimler?
22.11.2021 Cadde
Barajda son sözü genel başkanlar söyleyecek
Barajda son sözü genel başkanlar söyleyecek CHP, İyi Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ile DEVA Partisi, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem toplantılarının dördüncüsü önceki gün TBMM’de gerçekleştirildi.
21.10.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri