TBMM'de 28'inci dönem milletvekilleri kayıtlarını yaptırıyor
TBMM'de 28'inci dönem milletvekilleri kayıtlarını yaptırıyor 14 Mayıs'ta yapılan 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından mazbatasını alan milletvekilleri, TBMM'deki kayıt işlemlerini sürdürüyor.
23.05.2023 Haberler
TBMM'de 28'inci dönem milletvekilleri kayıtlarını yaptırıyor
TBMM'de 28'inci dönem milletvekilleri kayıtlarını yaptırıyor 14 Mayıs'ta yapılan 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından mazbatasını alan milletvekilleri, TBMM'deki kayıt işlemlerini sürdürüyor.
23.05.2023 Gündem
Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda Türkiye adına tarihi başarı
Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda Türkiye adına tarihi başarı Estonya'nın başkenti Tallinn'de düzenlenen Gençler ve Yıldızlar Avrupa Eskrim Şampiyonası Türkiye adına tarihi bir başarı ile son buldu.
28.02.2023 Diğer
Genç Kadınlar Kılıç Takımı İspanya'da şampiyon oldu
Genç Kadınlar Kılıç Takımı İspanya'da şampiyon oldu Genç Kadınlar Eskrim Kılıç Milli Takımı, İspanya'da düzenlenen Genç Kadınlar Kılıç Dünya Kupası'nda şampiyon oldu.
22.01.2023 Diğer
Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de
Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre; çok sayıda kamu kurum ve kuruluşunda atamalar gerçekleştirildi.
14.01.2023 Gündem
Feci kazada arkadaşlarını kaybetmişti! 'Umarım tiyatro yolunda veya sahnede vefat ederim'
Feci kazada arkadaşlarını kaybetmişti! 'Umarım tiyatro yolunda veya sahnede vefat ederim' 'Baş Belası' tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru hareket eden ekibi taşıyan minibüs, Merzifon'a bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden TIR'a arkadan çarpmıştı. Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı. Kazadan yaralı olarak kurtulan isimlerden Ceyhun Fersoy, önceki akşam katıldığı ödül töreninde yaptığı duygusal konuşmayla gündeme geldi.
14.01.2023 Cadde
Ceyhun Fersoy: Çok şükür şu an ayaktayız
Ceyhun Fersoy: Çok şükür şu an ayaktayız Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro turnesinden dönüş yolunda TIR’a arkadan çarpan minibüste, üç kişi hayatını kaybetmişti. Minibüste yaralılar arasında bulunan oyuncu Ceyhun Fersoy, önceki gün galada görüntülendi. Tarifsiz acısını paylaşan oyuncu, "İçimizin acısı hiç bir zaman dinmeyecek" açıklamasında bulundu.
12.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Moda tutkunları buluştu Sektöre yeni bir soluk getirme arzusuyla yola çıkan Lady Gina, zamansız tasarımlarını moda tutkunlarının beğenisine sunduğu Galataport Mağaza açılış davetinde önemli isimleri bir araya getirdi...
24.11.2022 Cadde
Turne dönüşü korkunç kaza! Ünlü oyuncu Sergen Deveci'den ilk görüntü
Turne dönüşü korkunç kaza! Ünlü oyuncu Sergen Deveci'den ilk görüntü Karadeniz turnesinde olan “Baş Belası” oyunu ekibi dönüş yolunda kaza yaptı. Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşanan kazada tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybetti.
22.11.2022 Magazin
Turne dönüşü korkunç kaza! Doktoru Sergen Deveci'nin son durumunu açıkladı
Turne dönüşü korkunç kaza! Doktoru Sergen Deveci'nin son durumunu açıkladı Karadeniz turnesinde olan “Baş Belası” oyunu ekibi dönüş yolunda kaza yaptı. Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşanan kazada tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybetti. Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi. Deveci’nin boyun ve omurgasındaki kırıklar nedeniyle ameliyat edileceği öğrenildi.
22.11.2022 Gündem
Sergen Deveci'nin sağlık durumu nasıl? Ceyhun Fersoy'un eşi açıkladı
Sergen Deveci'nin sağlık durumu nasıl? Ceyhun Fersoy'un eşi açıkladı Amasya’da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün tıra çarptığı feci kazada minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetti. 8 kişi yaralandı. Kazaya karışan minibüsteki tiyatrocuların, kazadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Sergen Deveci'nin ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildiği öğrenildi.
21.11.2022 Gündem
Milliler rekorlara imza attı! Madalyaları topladık
Milliler rekorlara imza attı! Madalyaları topladık 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda sporcularımız başarılı sonuçlarını sürdürdü. Aerobik ve ritmik cimnastik, halter, yüzme, eskrim ve masa tenisinde rakipleri geride bıraktık, madalyaları topladık. Ayrıca kürsü ile beraber rekorlara da imza attık.
15.08.2022 Diğer
Küçük bedende kocaman yürek
Küçük bedende kocaman yürek Cyrano de Bergerac’ın hazin ve efsanevi aşkı, Joe Wright’ın yönetimindeki müzikalle perdeye gelirken, Peter Dinklage de ‘küçük dev adam’ performansıyla kendine hayran bırakıyor.
25.02.2022 Kültür Sanat
Kocan Kadar Konuş oyuncuları ve rolleri! Kocan Kadar Konuş filmi nerde çekildi, konusu nedir?
Kocan Kadar Konuş oyuncuları ve rolleri! Kocan Kadar Konuş filmi nerde çekildi, konusu nedir? Başrollerini Ezgi Mola ve Murt Yıldırım'ın paylaştığı Kocan Kadar Konuş filmi, 2015 yılında vizyona girdi. Film romantik komedi türünde hazırlandı. Peki, Kocan Kadar Konuş filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
21.02.2022 Cadde
Uzak Şehrin Masalı oyuncuları ve karakterleri! Uzak Şehrin Masalı dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir?
Uzak Şehrin Masalı oyuncuları ve karakterleri! Uzak Şehrin Masalı dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir? Uzak Şehrin Masalı dizisi, izleyici karşısına çıktı. Hikayesi ve dikkat çeken oyuncu kadrosuyla büyük ilgi gördü. Dizinin başrollünde Aslı Güner ve Barış Kılıç yer alıyor. Pazar akşamları dizi severlerin beğenisine sunulan Uzak Şehrin Masalı nerede çekiliyor?
26.09.2021 Cadde
Pera Müzesi'nde dünyayla alternatif ve yenilikçi bir Yüzleşme
Pera Müzesi'nde dünyayla alternatif ve yenilikçi bir Yüzleşme Pera Müzesi, ulusal ve uluslararası eğitim kurumlarıyla gerçekleştirdiği iş birlikleri ile genç sanatçı ve tasarımcıların çalışmalarını sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Müzenin yeni sergisi “Yüzleşme”, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenci ve mezunlarının yapıtlarını bir araya getiriyor. Fakültenin 25 yıllık üretiminden disiplinler ötesi bir yaklaşımla örnekler sunan sergi, kurumun geçmişi ve bugünüyle yüzleşmesine aracı olurken, bir yandan da izleyiciye dünyayla yüzleşme ve onu alışılmadık açılardan yeniden keşfetme fırsatı sunuyor. Sergi, 24 Ekim’e kadar Pera Müzesi’nde ziyaret edilebilir.
7.09.2021 Kültür Sanat
'Uzak Şehrin Masalı'ndan ilk kare geldi
'Uzak Şehrin Masalı'ndan ilk kare geldi Fox TV'nin yeni dizisi 'Uzak Şehrin Masalı'nın çekimlerinden ilk kare yayınlandı. Yeni sezonda ekrana gelecek olan dizide Aslıhan Güner ve Barış Kılıç başrolleri paylaşıyor.
16.08.2021 Cadde
Kocan Kadar Konuş oyuncuları! Kocan Kadar Konuş konusu nedir, nerede çekildi?
Kocan Kadar Konuş oyuncuları! Kocan Kadar Konuş konusu nedir, nerede çekildi? Kocan Kadar Konuş komedi filmi, Ezgi Moca ve Murat Yıldırım'ın başrolde yer aldığı yapımdır. Uzun süredir başarılı bir ilişki yürütemeyen Efsun'un lise aşkı ile yeniden kaşılaşmasıyla değişen hayatı ekrana geliyor. İşte, Kocan Kadar konuş oyuncu kadrosu...
26.07.2021 Cadde
Evlendiler
Evlendiler İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal’ın düğünü, önceki akşam damadın memleketi Manisa’da gerçekleşti.
9.07.2021 Cadde
Büyük destek!
Büyük destek! Ünlü isimler, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’ninbaşlattığı ve Milliyet’in desteklediği ‘Sen de bir ateş böceği yak, karanlığı aydınlat’ kampanyasını sosyal medya sayfalarına taşıdı
27.11.2020 Cadde
Kocan Kadar Konuş filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Kocan Kadar Konuş filmi kaç yılında çekildi?
Kocan Kadar Konuş filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Kocan Kadar Konuş filmi kaç yılında çekildi? Kocan Kadar Konuş filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü'nün yönettiği 2015 yılı yapımı olan filmin başrollerinde Ezgi Mola, ve Murat Yıldırım yer alıyor. 30 yaşına kadar gelen Efsun bu zamana kadar karşı cins ile iyi bir ilişki kuramamıştır. Yıllar sonra lise aşkı Sinan ile karşılaşan Efsun ailesinin talimatları ile onu evlenmeye ikna etmeye çalışır. İşte Kocan Kadar Konuş filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
12.11.2020 Cadde
Sıra finalde
Sıra finalde Miss&Mr Model of Turkey’in İzmir ve İstanbul ön elemeleri tamamlandı. Şimdi ise gözler 17 Eylül’de yapılacak finalde
23.08.2020 Ege
El Değmemiş Aşk filmi nerede çekildi, konusu nedir? İşte El Değmemiş Aşk filmi oyuncu kadrosu
El Değmemiş Aşk filmi nerede çekildi, konusu nedir? İşte El Değmemiş Aşk filmi oyuncu kadrosu El Değmemiş Aşk filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2016 yılında vizyona giren El Değmemiş Aşk filmi Türkiye'de vizyona girdiği tarih olan 9 Eylül 2016 tarihinden itibaren 7 hafta boyunca vizyonda kaldı. 305.695 seyirci tarafından izlenen film gişeden 3.366.502,73 TL hasılat elde etti. İşte merakla araştırılan El Değmemiş Aşk filmi konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili bilgiler...
5.03.2020 Gündem
Türkiye'de 2019 böyle geçti: Gururumuz milliler
Türkiye'de 2019 böyle geçti: Gururumuz milliler Şenol Güneş'İn gelişiyle adeta şahlanan A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 biletini almayı başardı. Elemelerde H Grubu'nu 23 puanla 2. sırada bitiren ay-yıldızlılar, Avrupa Şampiyonası'na 5. kez katılma hakkını kazandı. Türkiye, A Grubu'nda İtalya, İsviçre ve Galler ile eşleşti.
1.01.2020 Skorer
Milliyet şiddete isyanın sesi oldu
Milliyet şiddete isyanın sesi oldu Milliyet’in Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedeniyle dün yayımlanan tam sayfa ‘Boyun Eğme’ manşeti, sosyal medyanın gündemi oldu. Özellikle sanatçılar, Türkiye’nin kanayan yarasına Milliyet’in 1. sayfasını paylaşarak dikkat çekti. Neredeyse tüm ünlü isimler, kapak sayfasını profillerinde paylaşarak, Milliyet’e teşekkür etti.
26.11.2019 Gündem