Yeti

Yeti

Son dakika yeti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeti haber sayfamızda...

Yeti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 229 yeti haberi bulunmuştur.
Korkunç kazanın nedeni ortaya çıktı! Her şey pilotların hatasıymış
Korkunç kazanın nedeni ortaya çıktı! Her şey pilotların hatasıymış Nepal’de 15 Ocak’ta meydana gelen ve 72 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasının nedeni açıklandı.
29.12.2023 Dünya
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Nepal'de düşen yolcu uçağında tüm kurbanların cesetleri enkazdan çıkarıldı
Nepal'de düşen yolcu uçağında tüm kurbanların cesetleri enkazdan çıkarıldı 72 yolcu ve mürettebatın tamamının öldüğü kazada iki cesede daha ulaşıldı, Nepal'i yasağa boğan kazada yaşamını yitirenlerden altısı çocuk, 15'i yabancı.
19.01.2023 Dünya
16 yıl arayla aynı kaderi paylaştılar!
16 yıl arayla aynı kaderi paylaştılar! Nepal’de meydana gelen uçak kazasında, uçakta bulunan 72 kişiden 70’inin cesedine ulaşıldığı açıklanırken, olayla ilgili trajik bir ayrıntı da ortaya çıktı.
18.01.2023 Dünya
Nepal'deki uçak kazasında can kaybı 69'a çıktı
Nepal'deki uçak kazasında can kaybı 69'a çıktı Nepal'de 72 kişiyi taşıyan yolcu uçağının Pokhara Havaalanı'na iniş yapmaya çalıştığı esnada düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 69'a yükseldi.
17.01.2023 Dünya
Son anlarını canlı yayınladı!
Son anlarını canlı yayınladı! Nepal’de 68 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasının, Hintli bir yolcu tarafından kayıt altına alındığı ortaya çıktı.
17.01.2023 Dünya
Düşen uçaktan canlı yayın! Ölürken her şeyi kaydetti
Düşen uçaktan canlı yayın! Ölürken her şeyi kaydetti Nepal'de havalimanına yaklaşırken yere çakılan uçaktaki bir yolcunun dehşet anlarını kayıt altına aldığı ortaya çıktı. Filmleri aratmayan 100 saniyelik görüntüdeki çığlıklar yürek yakıcı.
16.01.2023 Dünya
Nepal’de uçak faciası
Nepal’de uçak faciası Nepal’in başkenti Katmandu’dan, yaklaşık 200 kilometre uzaklıktaki Pokhara şehrine gitmek için havalanan bir yolcu uçağı, iniş sırasında düştü.
16.01.2023 Dünya
Nepal'de felaket! Başbakan yeni kararı duyurdu
Nepal'de felaket! Başbakan yeni kararı duyurdu Nepal'de onlarca kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasının ardından Başbakan Pushpa Kamal Dahal, yarın ülke genelinde ulusal yas ilan edildiğini açıkladı.
15.01.2023 Dünya
Dili kopmuş, gözleri oyulmuştu! 'Şeytan Geçidi'ndeki 9 arkadaşın 60 yıllık sırrı
Dili kopmuş, gözleri oyulmuştu! 'Şeytan Geçidi'ndeki 9 arkadaşın 60 yıllık sırrı Bundan 60 yıl önce 9 arkadaş kışın ortasında Ural Dağları'nda bir gezintiye çıktı ancak bir daha geriye dönemedi. Olayı daha da anlaşılmaz kılan yerlerde cesetleri bulunan gençlerin vücutlarındaki radyasyon kalıntıları ve korkunç yaralar ise pek çok komplo teorisine ilham kaynağı oldu. İşte 'Dyatlov Geçidi'nde yaşananların ardındaki tüyler ürpertici detaylar.
3.10.2022 Dünya
CHRO’lara büyük iş düşüyor
CHRO’lara büyük iş düşüyor CHRO Summit 2022 Türkiye’nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticilerini ve CHRO’larını bir araya getirdi. Zirvede ‘En Etkin 50 CHRO’ya da ödülleri verildi Zirvede dünyada pandemiyle iş yapışın çok değiştiği vurgulanarak verimlilik, üretkenlik, inovasyon ve bağlılık konularında yeni denge bulunması fikri öne çıktı
6.06.2022 Milliyet Executive
‘Bilişsel yetiler önem kazanıyor’
‘Bilişsel yetiler önem kazanıyor’ DataExpert ve Milliyet Executive iş birliğinde BMI organizasyonuyla CHRO Summit 2022 düzenlendi. Şirket kültürü ve geleceğin işlerinin ele alındığı zirvede, bilişsel yetilerin önem kazandığı belirtildi.
25.05.2022 Ekonomi
Bilinç İle İlgili Cümleler Nelerdir? İçinde Bilinç Kelimesi Geçen Örnek Cümleler
Bilinç İle İlgili Cümleler Nelerdir? İçinde Bilinç Kelimesi Geçen Örnek Cümleler ''Bilmek'' fiilinden türetilen birçok kelime günlük hayatta sıklıkla kullanılmaktadır. Örneğin belli başlı dallarda uzmanlaşmış, kültürlü kişilere bilge ya da bilgin denir. Vakıf olmadığı konularda bilgiliymiş gibi davranan kişiler ise ''bilgiç'' olarak nitelendirilir. Bu kelimelerden biri olan bilinç, insanın doğru ile yanlışı ayırt etmesini sağlayan yeti anlamına gelir. Şuur, idrak ve meleke kelimeleri bilinç ile eş anlamlıdır. İçinde bilinç geçen örnek cümleleri detayları ile derledik.
10.03.2022 Sözlük
Yeti Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Yeti Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Eski Türkçede yetmek, yeterli durumda olmak, kafi gelmek demektir. Bu sözcükten türetilen yeti ise, bir şeyi yapabilme gücü ve yeteneği anlamına gelir. Felsefede yeti kelimesi, insanın ilgi ve istek duyduğu şeyleri tanımlamak için kullanılır. Psikolojide ise bir şeyi tam manasıyla idrak etmeye yeti denir. Bulmacalarda yeti kelimesinin karşısına yazılabilecek tüm cevapları sizler için derledik.
12.02.2022 Eğitim
‘Engelsiz toplum’ için ulusal model
‘Engelsiz toplum’ için ulusal model Milliyet, Aile Bakanlığı'nın engelliler için hazırladığı projeyi açıklıyor. Dünyadaki örnekleri inceleyen bakanlık ‘ulusal model’ oluşturacak, riskli aile, riskli bebek, riskli toplum haritaları çıkarılacak.
18.01.2022 Gündem
4 Harfli Kelimeler Nelerdir? En Çok Kullanılan 4 Harf İçeren Kelimeler
4 Harfli Kelimeler Nelerdir? En Çok Kullanılan 4 Harf İçeren Kelimeler Ülkemizde en çok kullanılan 4 harfli erkek isimleri şunlardır: 1- Eren 2- Edip 3- Emre 4- Emir 5- Faik 6- Sait 7- Fuat 8- Ziya 9- Zeki 10- Veli. 4 harften oluşan en popüler kadın isimleri şu şekilde sıralanabilir: 1- Ebru 2- Ayla 3- Ayça 4- Buse 5- Banu 6- Sude 7- Sena 8- Şule 9- Jale 10- Lale. 4 Harfli kelimeler nelerdir? En çok kullanılan ve 4 harf içeren kelimeleri detaylı bir şekilde derledik.
23.10.2021 Eğitim
Havsala Ne Demek? Havsala Tdk Sözlük Anlamı Nedir?
Havsala Ne Demek? Havsala Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Arapça kökenli bir sözcük olan havsala, 16. yüzyıldan bu yana kullanılmaktadır. Orijinal dilinde ''havsale'' şeklinde yazılan kelimenin sözlük anlamı leğendir. Ancak havsala kelimesi günümüzde daha çok kişinin bir şeyi idrak etme ya da olumsuz bir duruma tahammül etme derecesi manasında kullanılır. Kelimenin ''aklım havsalam almıyor'' şeklindeki kullanımı da yaygındır. Havsala ne demek, TDK sözlük anlamı nedir tüm detayları ile sizler için derledik.
12.08.2021 Sözlük
Yeti Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Yetisi Neye Denir?
Yeti Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Yetisi Neye Denir? Özellikle merak edilen ve birçok farklı kaynakta karşılaşılan kelimeler arasında yeti sözcüğü geliyor. Aynı zamanda günlük yaşam içerisinde kullanılan sözcükler arasında bulunmaktadır. Peki, yeti ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Yetisi neye denir? İşte bu benim için merak edilen ve öne çıkan anlamlar.
19.06.2021 Eğitim
Meleke' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'meleke' Yanıtları
Meleke' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'meleke' Yanıtları Kişinin herhangi bir işi yapabilme becerisine ve yatkınlığına meleke denir. Meleke sahibi kişiler ise mahir olarak tanımlanır. Dilimize Arapçadan geçmiş olan bu sözcüğün Türkçede ve diğer Avrupa dillerinde birçok karşılığı var. Meleke bulmaca cevabı nedir? Meleke yanıtlarını harf sayısına göre sıraladık.
7.05.2021 Oyun
'Beceriklilik' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'Beceriklilik' Yanıtları
'Beceriklilik' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'Beceriklilik' Yanıtları Kişinin uzmanlık gerektiren bir konuda yetkin olmasına beceriklilik denir. El yatkınlığı ve uzmanlık kelimeleriyle yakın anlamlı olan bu sözcük çengel ve kare bulmacalarda da sıklıkla soruluyor. Beceriklilik kelimesinin birçok karşılığı olduğu için çıkan harflere göre en uygun cevaplardan biri yazılabilir. Beceriklilik bulmaca cevabı nedir? Merak edenler için yanıtları harf sayısına göre derledik.
3.05.2021 Eğitim
Y İle Başlayan Kelimeler Nelerdir? Y Harfiyle Başlayan En Çok Kullanılan Kelimeler
Y İle Başlayan Kelimeler Nelerdir? Y Harfiyle Başlayan En Çok Kullanılan Kelimeler Yapılan aramalarda Türkçede kullanılmakta olan harfler ile başlayan kelimelerin araştırıldığı gözlemlenmiştir. Bir takım etkinlik, oyun ve derslerde kullanmak üzere kelime araştırmaları yapılmaktadır. Bu araştırmalar arasında sayılan ve Y harfi ile başlayan kelimelerin ne olduğuna da ihtiyaç duyulmaktadır. Bu kapsamda, Y ile başlamakta olan kelimeler nelerdir? Acaba kaç tane Y harfi ile başlayan kelime bulunmaktadır? İşte, Y harfi ile başlayan kelimeler hakkında detaylı hususlar.
1.05.2021 Eğitim
Kırmızı Oda dizisi Zafer kimdir? Yiğit Özşener kaç yaşında, nereli?
Kırmızı Oda dizisi Zafer kimdir? Yiğit Özşener kaç yaşında, nereli? Kırmızı Oda dizisine Zafer karakteri ile dahil olan Yiğit Özşener oyunculuğu ile seyircinin ilgisini topladı. Birçok dizi ve filmde rol alan sanatçı ile ilgili aramalar da hız kazandı. Peki, Kırmızı Oda'nın yeni favorilerinden Zafer'i canlandıran Yiğit Özşener kimdir, kaç yaşında? İşte Yiğit Özşener'in yer aldığı diziler...
2.04.2021 Cadde
Ara tatilde ev ortamını verimli hale getirmenin yolları
Ara tatilde ev ortamını verimli hale getirmenin yolları Ara tatilin çocuklar için verimli ve keyifli zaman geçirmede fırsat olarak sunulması gerekiyor. Anne-babalara çocuklarla beraber zaman geçirmelerini tavsiye eden Çocuk Gelişimi Uzmanı Pınar Demir "Okul öncesi çocuklarla boyama, resim yapma gibi sanat etkinlikleri yapılabilir. İlkokul çocuklarıyla sessiz sinema, saklambaç gibi geleneksel oyunlar; ortaokul çocuklarıyla satranç ve dama gibi dikkat gerektiren oyunlar oynanabilir" diyerek ara tatilde çocuklarla verimli zaman geçirmenin püf noktalarını paylaştı
10.02.2021 Çocuk
111 MÜLKÜ ELE GEÇİRDİLER
111 MÜLKÜ ELE GEÇİRDİLER Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, 84 yaşındaki N.K’nın111 taşınmaz mülkünün, Gürcistan uyruklu L.K. ile 5 kişinin üzerine geçmesi üzerine araştırma başlattı.
19.01.2021 Ege
Her 2 kişiden 1’i yaşamında bir kez ruhsal travma yaşıyor!
Her 2 kişiden 1’i yaşamında bir kez ruhsal travma yaşıyor! Çoğu kez beklenmedik zamanlarda ortaya çıkan, kişiyi aşırı korkutan, dehşet içinde bırakan ve çaresizlik hissi uyandıran olayların etkisiyle yaşanan ruhsal travmalar, kişinin yaşam kalitesini önemli ölçüde etkileyebiliyor. Psikiyatri Uzmanı Dr. Dilek Sarıkaya, akut stres bozukluğu, akut stres tepkisi ve travma sonrası stres bozukluğu ile ilgili önemli bilgilerin yanı sıra tavsiyelerini paylaştı.
5.01.2021 Ruh Sağlığı

Benzer Haber Etiketleri

Yeti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.