Yetiştirici

Yetiştirici

Son dakika Yetiştirici haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yetiştirici gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yetiştirici haber sayfamızda...

Yetiştirici

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 480 yetiştirici haberi bulunmuştur.
90+3 Ege'de Futbol | Haydi goca Bodrum kenetlen!
90+3 Ege'de Futbol | Haydi goca Bodrum kenetlen! Trendyol 1. Lig’de son 7 maçından 1 galibiyet elde eden Bodrumspor’u değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Kesinlikle Play Off oynamalılar. Bunu çok hak ediyorlar. Son 4 maçta teknik ekip, futbolcular ve taraftarların ciddi bir şekilde odaklanmaları gerekiyor’’ dedi.
19.04.2024 1.Lig
İnek azaldı süt arttı! Uzmanlar bu ters orantının sebebini açıkladı
İnek azaldı süt arttı! Uzmanlar bu ters orantının sebebini açıkladı Türkiye’de süt hayvanı sayısı azalırken süt miktarı artıyor. Besicilerin, süt verimi yüksek ırkları daha fazla tercih etmesiyle ortaya çıkan bu tablo, Avrupa ile de paralel. Uzmanlar her türlü üretimde modern yöntemlerin verimliliği artıracağını belirtiyor.
11.04.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı: Türkiye dünyada ilk 10 tohumcu ülkeden bir tanesi
Bakan Yumaklı: Türkiye dünyada ilk 10 tohumcu ülkeden bir tanesi Çanakkale’de ‘Tohum ve Sera Örtü Naylonu Dağıtım’ törenine katılan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Türkiye dünyada ilk 10 tohumcu ülkeden bir tanesidir. Türkiye’de üretilen daha doğrusu kullanılan her 100 kilogramın 97 kilogramı bu ülke topraklarında üretilir. Bize özgü ata tohumlarımız vardır. Bunların halihazır da 37 çeşidi gen bankamızda kayıt altına ve koruma altına alınmıştır” dedi.
21.03.2024 Ekonomi
Dünyada sadece Van'da bulunuyor! 'Norduz koyununun neslini kurtardık'
Dünyada sadece Van'da bulunuyor! 'Norduz koyununun neslini kurtardık' Dünyada sadece Van'ın Gürpınar ilçesinde yetiştirilen ve nesli koruma altında olan Türkiye'nin önemli gen kaynaklarından Norduz koyununun nesli, 1990'lı yıllarda bölgeden göç etmeyen Geçerli köyü halkı sayesinde yok olmaktan kurtuldu.
3.02.2024 Gündem
Erick Buckner: Türkiye benim için başka
Erick Buckner: Türkiye benim için başka Play-Off potasına giren Ormanspor'da hedef önce Play-Off'a girip, ardından da tekrar Süper Lig yolunu tutmak. Başantrenör Mehmet Kabaran ve Erick Buckner takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
15.01.2024 Basketbol
ÖZEL | Mehmet Cibara: İlkin Aydın'a 6 katı teklif yapıldı | Carutasu bize gelmek istiyor | Markova için 250 bin dolar istediler
ÖZEL | Mehmet Cibara: İlkin Aydın'a 6 katı teklif yapıldı | Carutasu bize gelmek istiyor | Markova için 250 bin dolar istediler Galatasaray yönetim kurulu başkan yardımcısı Mehmet Cibara voleybol ile ilgili Skorer'e açıklamalarda bulundu. Voleybol takımının bütçesi, İlkin Aydın'a gelen teklif, Carutasu, Sarah Van Aalen görüşmeleri ve önümüzdeki sene kurulacak takımla ilgili bilgi verdi. Öte yandan Cibara isim vermeden Markova için istenilen teklifi açıkladı
12.01.2024 Voleybol
F ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: F Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
F ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: F Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı anı dört gözle bekleyen anne ve baba adaylarının en çok üzerinde durduğu konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler isimler ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerinin hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken zorlanıyorlar. Aileler keşfedilmemiş, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyor. Aileler ismin yanı sıra anlamlarına da dikkat ediyor. F harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “F ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Bakan Yumaklı açıkladı! Doğan buzağılar için destek geliyor
Bakan Yumaklı açıkladı! Doğan buzağılar için destek geliyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Sadece üreme kriterlerini yerine getirenlere buzağı desteği veriliyordu. Artık doğan her buzağı için yetiştiricilerimize destek vereceğiz. Ama bazı kriterler de isteyeceğiz. Çünkü bu yetiştirilen ürünlerin verimli ve kaliteli olması gerekir. Kars'ta bir örnek verecek olursak bugünün rakamlarıyla doğan her buzağı için 750 lira destek olacak. Eğer tüm kriterlere uyarsa bu rakam 2 bin 100 liraya kadar çıkacak” dedi.
9.11.2023 Haberler
Bakan Yumaklı açıkladı! Doğan buzağılar için destek geliyor
Bakan Yumaklı açıkladı! Doğan buzağılar için destek geliyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Sadece üreme kriterlerini yerine getirenlere buzağı desteği veriliyordu. Artık doğan her buzağı için yetiştiricilerimize destek vereceğiz. Ama bazı kriterler de isteyeceğiz. Çünkü bu yetiştirilen ürünlerin verimli ve kaliteli olması gerekir. Kars'ta bir örnek verecek olursak bugünün rakamlarıyla doğan her buzağı için 750 lira destek olacak. Eğer tüm kriterlere uyarsa bu rakam 2 bin 100 liraya kadar çıkacak” dedi.
9.11.2023 Ekonomi
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Galatasaray'dan rakiplere gönderme! 'Onların pasör çaprazı bizim bütçenin 2 katı'
Galatasaray'dan rakiplere gönderme! 'Onların pasör çaprazı bizim bütçenin 2 katı' Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı'nın forma sırt sponsorluğunda yönetici Mehmet Cibara önemli açıklamalarda bulundu. Cibara, pasör çaprazı ve bütçe konusunda bilgiler verdi.
26.09.2023 Voleybol
Dursun Özbek: Riva'dan 170 milyon dolar gelir elde ettik
Dursun Özbek: Riva'dan 170 milyon dolar gelir elde ettik Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda Riva ve Florya projeleri hakkında konuşurken maliyetler hakkında bilgi verdi.
16.09.2023 Galatasaray
Canlı yayında Fenerbahçe'nin anlaştığı oyuncuyu açıkladı! 'İsmail Kartal çok istiyor'
Canlı yayında Fenerbahçe'nin anlaştığı oyuncuyu açıkladı! 'İsmail Kartal çok istiyor' Fenerbahçe Süper Lig'de Gaziantep FK ve Samsunspor'u yenerek 2'de 2 yaptı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, bu akşam Konferans Ligi'nde Twente ile karşılaşacak sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri aktardı.
24.08.2023 Fenerbahçe
Jalapeno biberi onun yanında melek kalır! Bu biberleri denemeden acı bana şeker gibi gelir demeyin!
Jalapeno biberi onun yanında melek kalır! Bu biberleri denemeden acı bana şeker gibi gelir demeyin! Acı her kültürde vazgeçilmez tatlardan biri. Jalapeno biberi bilinen en acı biberlerden biri ama bu biberlerin yanında jalapeno biberi şeker gibi kalır. İşte, merak edilen tüm detaylar.
23.08.2023 Yaşam
Galatasaray'a yeni sponsor
Galatasaray'a yeni sponsor Galatasaray ile Medicana Sağlık Grubu arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
20.07.2023 Galatasaray
Arda Güler’i yetiştiren antrenörü Erel: Tesadüfen raporlamışlar!
Arda Güler’i yetiştiren antrenörü Erel: Tesadüfen raporlamışlar! Gençlerbirliği Futbol Okulu’nda henüz 12 yaşındayken yetenekleri ile dikkati çeken genç yıldız futbolcu Arda Güler’in İspanyol ekibi Real Madrid’e transfer olmasıyla altyapıdaki antrenörü, oyuncularının başarıları ile gurur duyuyor.
8.07.2023 Futbol
Altay'da İbrahim Akın imzayı attı
Altay'da İbrahim Akın imzayı attı Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da yönetim daha önce anlaştığı İbrahim Akın'ı gençlik gelişim sorumlusu olarak göreve getirdi.
4.07.2023 1.Lig
Tarım Cebimde uygulaması kurbanlık hayvanlar için devreye girdi
Tarım Cebimde uygulaması kurbanlık hayvanlar için devreye girdi Kurbanlık arayışlarına başlayan vatandaşlar, Tarım ve Orman Bakanlığının mobil uygulaması 'Tarım Cebimde' üzerinden küpe numaralarını girerek kurbanlık hayvanların ırk, cinsiyet, yaş, tür ve aşı bilgilerini sorgulayabiliyor.
20.06.2023 Ekonomi
Altınordulu Mehmet Ablay'ın idolü Emre Belözoğlu
Altınordulu Mehmet Ablay'ın idolü Emre Belözoğlu Türk futbolunun yetiştirici kulübü Altınordu'nun altyapısından çıkan son cevherlerden 20 yaşındaki yıldız adayı Mehmet Ablay, kendisine Emre Belözoğlu'nu idol olarak aldığını söyledi.
13.06.2023 1.Lig
Altınordu'nun genç yeteneği Emircan, resmen Rusya’da
Altınordu'nun genç yeteneği Emircan, resmen Rusya’da İzmir temsilcisinin genç yıldızlarından Emircan Gürlük, Rusya Premier Lig ekiplerinden Orenburg’a resmen transfer oldu.
6.06.2023 1.Lig
Galatasaray'da Yusuf Demir kararı! Okan Buruk transfer için onay verdi
Galatasaray'da Yusuf Demir kararı! Okan Buruk transfer için onay verdi Galatasaray'ın sezon başında Rapid Wien'den bonservisiyle birlikte kadrosuna dahil ettiği Yusuf Demir için karar verdiği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların genç oyuncusu için Okan Buruk'un onayının alındığı kaydedildi.
27.04.2023 Galatasaray
Bakan Kasapoğlu: Türk futbolu kısır tartışmalardan kurtulmalı
Bakan Kasapoğlu: Türk futbolu kısır tartışmalardan kurtulmalı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Altınordu'nun ev sahipliğinde düzenlenen U12 İzmir Cup'ın açılış töreninde yaptığı açıklamada, "Türk futbolunun kısır tartışmaları, rutini bir tarafa bırakması lazım. Artık vizyonun, yeni ufkun Türk futboluna hakim olması gerekir ki spordaki ivmeyi sağlayalım" dedi.
7.04.2023 Futbol
Kuzuların anneleriyle buluştuğu anlar görenlere tebessüm ettirdi
Kuzuların anneleriyle buluştuğu anlar görenlere tebessüm ettirdi Sivas’ta ilkbahar mevsiminin müjdecisi olarak görülen kuzular anneleriyle buluştu, görenlerin yüzünde tebessüm oluştuğu buluşma drone ile havadan görüntülendi.
1.03.2023 Haberler
Çiğ süt desteği ödemelerine yönelik esaslar belli oldu
Çiğ süt desteği ödemelerine yönelik esaslar belli oldu Tarım ve Orman Bakanlığı, çiğ süt desteği ödemelerine yönelik usul ve esasları belirlerken, desteklemeden yararlanacakların işletmesi ve sütün elde edildiği hayvanların TÜRKVET'e kayıtlı olması gerekeceği açıklandı.
1.03.2023 Ekonomi
‘Tarım ve hayvancılığa desteğimiz sürecek’
‘Tarım ve hayvancılığa desteğimiz sürecek’ AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in tarımsal üretime yatırım yapılmadığına yönelik iddialarının gerçek dışı olduğunu belirtti.
31.01.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Yetiştirici ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.