Yetkili

Yetkili

Son dakika Yetkili haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yetkili gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yetkili haber sayfamızda...

Yetkili

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.001 yetkili haberi bulunmuştur.
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri...
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri... İYİ Parti 11 gün sonra olağanüstü kongreye gidecek. O nedenle İYİ Parti cephesi çok hareketli, hem kulisler hem de açıklamalar. İYİ Parti olağanüstü kongreden vazgeçebilir iddiaları da gelen haberler arasında. Müsavat Dervişoğlu ise dün iki dikkat çekici mesaj verdi. "Meral Akşener'in desteği beni onurlandırır. Bir abi formülü olacaksa İYİ Parti gemisini limana sağ salim götürmeye talibim. Olağan kongrede aday olmak isteyenlerin önünü açarım" dedi. Bu mesajlar partide nasıl yankı buldu? Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin adaylığı söz konusu olur mu? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, edindiği kulis bilgilerini canlı yayında aktardı.
16.04.2024 Gündem
Dünya İran'ın üç gün sonra ortaya çıkan skandalını konuşuyor: Saldırılar başarılı, İsrailliler kaçıyor
Dünya İran'ın üç gün sonra ortaya çıkan skandalını konuşuyor: Saldırılar başarılı, İsrailliler kaçıyor Geçtiğimiz hafta sonu İsrail'e tarihte ilk kez saldıran İran propaganda için akılalmaz bir yola başvurdu. Yaklaşık üç gün sonra ortaya çıkan skandal dünyada manşet haline geldi.
16.04.2024 Dünya
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil! İsrail televizyonları, Tel Aviv'in İran'a dün gece saldıracağını ancak gizli bir telefon görüşmesi sonrası bu kararın ertelendiğini duyurdu. Channel 14 televizyonu telefonun diğer ucundaki sesin İsrail'e 'Bu gece değil' dediğini aktardı.
15.04.2024 Dünya
CHP yollara düşecek! Mahalle mahalle seçim raporu
CHP yollara düşecek! Mahalle mahalle seçim raporu CHP, Ramazan Bayramı sonrası sahaya inmeye hazırlanıyor. Parti Meclisi (PM), il başkanları ve belediye başkanlarıyla yapılacak toplantıların ardından CHP, tam kadro yollara düşecek.
15.04.2024 Gündem
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detayları...
14.04.2024 Haberler
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detaylar...
14.04.2024 Dünya
Son dakika...  ABD, İran'ı vuracak mı? Biden'ın gizli telefon görüşmesi sızdı
Son dakika... ABD, İran'ı vuracak mı? Biden'ın gizli telefon görüşmesi sızdı İran dün gece bir ilki gerçekleştirerek İsrail'e saldırdı. İsrail kanadı ise saldırıya cevap vermek için hazırlıklara başladı öyle ki İsrailli yetkililerden savaş çağrısı bile gelmeye başladı. Dünyanın merak ettiği 'ABD, İran'ı vuracak mı?' sorusunun cevabı ise gizli bir telefon görüşmesinde ortaya çıktı.
14.04.2024 Dünya
İran’dan İsrail’e misilleme
İran’dan İsrail’e misilleme İran günlerdir beklenen ve 3. Dünya Savaşı’nın kapılarını açmasından korkulan saldırısını dün gece başlattı. İsrail’i ‘Gerçek Vaat’ ismini verdiği operasyonda onlarca insansız hava aracı ve füze ile hedef aldı.
14.04.2024 Dünya
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak?
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak? ABD'de Cumhuriyetçilerin Başkan adayı, eski başkan Trump hakkında yürüyen çok sayıda dava var. Peki Trump hüküm giyerse ne olacak? Başkan seçilebilir mi, oy kullanabilir mi, kazanırsa hapisten çıkabilir mi?
13.04.2024 Dünya
Darphane, UTTS ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi
Darphane, UTTS ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın akaryakıt sektöründe usulsüz fatura kullanımından kaynaklanan vergi kayıplarının önüne geçilmesi amacıyla 1 Ocak 2025’te zorunlu hale getireceği ‘Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’ne (UTTS) ilişkin olarak UTTS Taşıt Montaj Firmalarına yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
13.04.2024 Ekonomi
Yerel seçim bitti gözler anayasada
Yerel seçim bitti gözler anayasada TBMM Başkanı Kurtulmuş, bayramdan sonra Meclis’te grubu bulunan siyasi partilerin kapısını çalarak, yeni anayasa için “niyet beyanı”nı ortaya koyacak. AK Parti grubunun muhalefete yapacağı anayasa turunu yeni yasama yılına yani 1 Ekim sonrasına bırakması planlanıyor.
13.04.2024 Gündem
Ukrayna’daki Starlink sözleşmesinin süresi bitiyor
Ukrayna’daki Starlink sözleşmesinin süresi bitiyor ABD Savunma Bakanlığı Pentagon’un Ukrayna’ya konuşlandırdığı Starlink uydularına dair sözleşmenin süresinin gelecek ay dolacağı bildirildi.
12.04.2024 Dünya
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
Rusya kritik bölgeyi hedef aldı! Zelenskiy: Hava savunma sistemlerine ihtiyacımız, uzun tartışmalara değil
Rusya kritik bölgeyi hedef aldı! Zelenskiy: Hava savunma sistemlerine ihtiyacımız, uzun tartışmalara değil Ukrayna genelinde enerji tesislerine saldırı düzenleyen Rusya, başkent Kiev’de büyük bir elektrik santralini vurdu.
11.04.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail'i haritadan silecek 6 madde! Yerel basın felaket senaryosunu yazdı: İran saldıracak kaçınılmaz son
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail'i haritadan silecek 6 madde! Yerel basın felaket senaryosunu yazdı: İran saldıracak kaçınılmaz son Dünya İran'ın İsrail'e nasıl bir misilleme saldırı gerçekleştireceğine kilitlendi. ABD ordusundan bir yetkili ise Arap basınına olası bir saldırı sonrası İran'ı neyin beklediğini ifade etti. Jerusalem Post gazetesi ise İran'ın yapacağı saldırıya dair yayınladığı analizde felaket senaryosunu yayınladı.
11.04.2024 Dünya
ABD kartellerden ordu kuruyor! Devlet medyası doğruladı, 10 bin kilometre öteden savaşmak için gelecekler
ABD kartellerden ordu kuruyor! Devlet medyası doğruladı, 10 bin kilometre öteden savaşmak için gelecekler Aylardır kilit durumda olan Ukrayna-Rusya arasındaki savaş için ABD yeni bir ordu kuruyor. Rus istihbaratı tarafından elde edilen ve resmi medya tarafından yayınlanan haberin detayları dünya basınında sansasyona yol açtı.
11.04.2024 Dünya
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu: 38 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu: 38 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 5 gününde trafik kazalarında 38 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.
11.04.2024 Gündem
Ramazandan bayrama Osmanlı
Ramazandan bayrama Osmanlı Osmanlı’da ramazan ayı ve bayramlarda diş kirası, yer mahyaları, amin alayları ve biraz muzip bir gelenek olan “unutma beni dolması” gibi pek çok renkli gelenek vardı.
10.04.2024 Gündem
Nikaragua'nın Almanya'ya 'Filistin’de soykırıma ortak olduğu' gerekçesiyle açtığı dava başladı
Nikaragua'nın Almanya'ya 'Filistin’de soykırıma ortak olduğu' gerekçesiyle açtığı dava başladı Nikaragua'nın Almanya aleyhine 'Filistin’de soykırıma ortak olduğu' sebebiyle açtığı dava  Uluslararası Adalet Divanı’nda başladı.
8.04.2024 Dünya
Fenerbahçe'den Süper Kupa sonrası dünya basınına İngilizce açıklama!
Fenerbahçe'den Süper Kupa sonrası dünya basınına İngilizce açıklama! Fenerbahçe Kulübü, dünya basınına yönelik İngilizce bir açıklama yayınladı.
8.04.2024 Fenerbahçe
İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Akşener kararını verdi
İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Akşener kararını verdi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimli olağanüstü genel kurultay için merakla beklenen kararını duyurdu.
8.04.2024 Haberler
Son dakika! İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Akşener kararını verdi
Son dakika! İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Akşener kararını verdi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimli olağanüstü genel kurultay için merakla beklenen kararını duyurdu.
8.04.2024 Gündem
İstanbul'da sosyal medya linci can aldı! Yazılanları okudu aort damarı patladı
İstanbul'da sosyal medya linci can aldı! Yazılanları okudu aort damarı patladı İstanbul Avcılar'da teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
7.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yetkili ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.